USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Servis hizmeti ile daima eleştirilen Chery herkesi şaşırttı

Servis hizmeti ile daima eleştirilen Chery herkesi şaşırttı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beş temel sütuna dayanan bu değerlendirmede; yedek modül temini, kullanıcı taleplerinin ele alınması, teknik kalite, eğitim ve servis idaresine nazaran kümeler bedellendiriliyor. Bu noktada Chery Türkiye, süratli ve verimli halde modül tedariki sağlıyor, şeffaf bir biçimde müşteri taleplerini ele alıyor, profesyonel ve eğitimli teknik grubun hassasiyetle tamirler yapmasını sağlayarak uyumlu bir biçimde hizmet idaresi gerçekleştiriyor. Ayrıyeten Chery, kullanıcılarına 7-24 yol yardım hizmeti, lastik değişimi, kilit açma hizmeti üzere rastgele bir acil durumda vaktinde yardım sağlıyor. Bu hizmetler yalnızca müşteri tecrübesini geliştirmekle kalmıyor, birebir vakitte Chery‘nin Türkiye pazarında ileri düzeyde itimat ve bilinirlik kazanmasına da yardımcı oluyor.

2023 yılının mart ayında Türkiye pazarına giriş yapan ve bugün 7 bölgedeki 50 yetkili satış noktasında faaliyet gösteren Chery Türkiye, satış sonrası hizmetler alanında sunduğu üst seviye standartlar ile Ağustos 2024’te dünyadaki Chery kümeleri sıralamasında doruğa çıkmayı başardı. Chery Türkiye’nin satış sonrası hizmetler alanındaki bu başarısı; yedek kesim temini, taleplerin ele alınması, teknik kalite, eğitim ve servis idaresi olmak üzere beş temel sütuna dayanıyor.

Satış sonrasındaki tüm süreçler titizlikle ele alınıyor!

Chery Türkiye, öncelikle yedek kesim tedariki açısından kullanıcıların modül kasvetinden kaynaklı mümkün bekleme mühletini önlemek ismine süratli ve verimli kesim tedariki sağlıyor. İkinci olarak, verimli ve şeffaf talep sürece süreci ile müşterilerin taleplerini süratli bir halde ele alıyor. Bu da müşteri memnuniyetini büyük ölçüde artırıyor. Öte yandan Chery’nin teknik kalitesi, tamirlerin hassasiyetine ve teknik dayanağın profesyonelliğine yansıyor. Ayrıyeten Chery, hassasiyetli kalite denetim sistemi sayesinde her bir tamiratın en yüksek standartları karşılamasını sağlıyor. Bunun dışında eğitim boyutu açısından, teknisyenlerin müşterilere en yeni bilgi ve hünerlerle kaliteli hizmet sunmaları için daima olarak işçiye yönelik mesleksel eğitim programları uyguluyor. Son olarak hizmet idaresi, genel operasyonların uyumunu ve idaresini temsil ediyor. Chery, süreçleri ve müşteri hizmetleri tecrübesini optimize ederek her müşterinin en yeterli halde satış sonrası hizmetten yararlanmasını sağlıyor.

Chery, satış sonrası hizmetlerde çıtayı yüksek tutuyor

Türkiye’de üstün satış sonrası hizmet sistemiyle otomotiv pazarında yüksek bir çıta belirleyen Chery, her bir araç kullanıcısının her etkileşimde markanın ihtimamını ve hürmetini hissetmesini sağlamak için rahat ve tesirli bir hizmet tecrübesi sunuyor. Chery’nin satış sonrası hizmetinin temeli, güçlü müşteri ilgilerine dayanıyor. Chery, müşteri muhtaçlıklarını etkin olarak dinleyerek ve araç kullanım şartlarını anlayarak müşterileriyle yakın bağlar kuruyor. Faal randevu sistemi, müşterilerin araç bakım yahut tamirlerini evvelden planlamasını sağlayarak gereksiz bekleme müddetlerini önlüyor ve hizmet verimliliğini artırıyor. Servis noktasına vardığında, profesyonel karşılama çalışanı müşteriyi sıcak bir formda karşılıyor, kaydını süratle tamamlıyor ve servis hizmetine meselesiz bir başlangıç yapmasını sağlıyor.

Bakım sırasında profesyonel ve alanında uzman Chery takımları, sıkıntıları süratli bir halde belirlemek ve ele almak için kapsamlı kontroller gerçekleştiriyor. Meseleler ve gerekli kesimler belirlendikten sonra, modüllerin süratli tedariki tamiratların vaktinde başlamasını sağlıyor. Chery’nin teknik takımı, gelişmiş ekipman ve üst seviye tekniklerle problemleri verimli bir halde çözüyor ve araçları en düzgün kondisyona getiriyor. Titiz kalite denetim süreci yalnızca düzgünce denetlenmiş araçların teslimat kademesine geçmesini sağlıyor. Ödeme basamağındaki şeffaf maliyet açıklamaları rastgele bir yanlış anlaşılmanın önüne geçiyor. Chery’nin servis merkezleri, müşteriler için rahat bir ortam sağlayan düzgün organize edilmiş bekleme, tamir ve teslimat alanlarına sahip.

Müşteri tecrübesini en güzel düzeyde tutuyor!

Chery Türkiye, bu beş temel ögeye ek olarak bir dizi yenilikçi hizmeti de devreye aldı. Bu hizmetler ortasında, Chery Türkiye’nin sağladığı fiyatsız araç yıkama hizmeti, kullanıcıların araç tecrübesini geliştirirken, tertipli bakım sırasında aracın görünümünü de düzgünleştiriyor. Bununla birlikte Chery, 7-24 yol yardım hizmeti, lastik değişimi, kilit açma hizmeti üzere kıymet arz eden bir acil durumda müşterilere vaktinde yardım sağlıyor. Ayrıyeten Chery, aracın bakımı sırasında kullanıcılara sunduğu sürücülü araç hizmeti ile araç sahiplerinin günlük rutinlerinin etkilenmemesini sağlıyor. Bu hizmetler yalnızca müşteri tecrübesini geliştirmekle kalmıyor, birebir vakitte Chery’nin Türkiye pazarında ileri düzeyde itimat ve bilinirlik kazanmasına da yardımcı oluyor.

Servis hizmeti ile daima eleştirilen Chery herkesi şaşırttı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx