USD34,17
EURO38,17
GR. ALTIN2.915,12
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Victoria Beckham’ın Linda Evangelista Takıntısı

Victoria Beckham’ın Linda Evangelista Takıntısı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Victoria Beckham’ın Takıntısı: Linda Evangelista

Victoria Beckham'ın Takıntısı: Linda Evangelista

Dört çocuk dünyaya getirip 50 yaşına gelmesine rağmen incecik kalmak, dünyanın en yakışıklı erkeklerinden biriyle yıllarca evli kalmak, kendi ülkesinde ve yurt dışında göz alıcı malikanelere sahip olmak… Tüm bunlar, birçok kişi için sadece hayal olabilecek bir yaşam tarzı. Üstelik bu yaşam tarzının içinde sağlıklı ve güzel çocuklar da var. Böyle düşündüğümüzde, yeryüzünde Victoria Beckham’a özenen, ona benzemek isteyen ve onun yerinde olmayı hayal eden birçok kadın olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Peki, Victoria Beckham’ın kendisinden çok daha ünlü bir başka kadına özendiğini ve bu takıntının onu nasıl etkilediğini duysanız? Hatta bu takıntıyı o kadar ileri götürdü ki saçını, bu ünlü kadının kuaföründe kestirdi. Söylediğine göre, Victoria Beckham, dönemin ünlü modeli Linda Evangelista’ya o kadar hayran kalmıştı ki, onun saç stilini taklit etmek için kuaförüne gitmişti.

Bugün, Victoria Beckham dünyanın en zengin ve tanınan kadınlarından biri. Ancak, henüz bu kadar ünlü olmadığı dönemlerde ona hayranlık duyduğu ve benzemeye çalıştığı bir başka ünlü vardı. Victoria’nın itiraflarına göre, bu ünlü kadın, onun için bir takıntı haline gelmişti. Spice Girls (Baharat Kızlar) grubunun dağılmasından sonra moda dünyasında kendine bir yer edinen Victoria Beckham, Linda Evangelista’ya olan hayranlığını, Vogue dergisinin 90’lı yılları konu alan belgeselinde samimiyetle dile getirdi.

Victoria Beckham'ın Linda Evangelista Takıntısı

Evangelista saç rengini değiştirdiğinde, Victoria da hemen onun izinden giderek saçını boyattı. Söylediğine göre, Evangelista, 90’lı yıllarda en çok özendiği ünlü kadındı.

Victoria Beckham'ın Linda Evangelista Takıntısı

Victoria Beckham, 1990’ların moda ikonu Linda Evangelista’nın kendisi üzerindeki etkisini o kadar büyük bir şekilde hissetmiş ki, saçının kısa olduğu dönemlerde bile onun kuaförüne gidip benzer bir model kestirdiğini itiraf etti. Beckham bu konuda şunları söyledi: “Linda, saçımı kestirmemin ve farklı bir renge boyatmamın sebebiydi. Hatta New York’ta bulunduğum sırada onun kuaförüne gittim.” Anlattığına göre, o gün kuaför saçını kestikten sonra içindeki Linda’nın ortaya çıktığını hissetmiş.

David de Tarzını Değiştirdi: Victoria Beckham, kocası David ile aralarında moda ve marka konusunun büyük bir bağlantı olduğunu belirtti. Söylediğine göre, flört etmeye başladıkları ilk dönemde David, Victoria’nın ünlü tasarımcıların kıyafetlerini giymeyi sevdiği için kendi giyim tarzını ona uygun hale getirdi.

Uyumlu ve İddialı Giyim: Victoria ve David, flört ettikleri ilk dönemden bu yana her zaman uyumlu ve iddialı giyimleriyle dikkat çekiyorlar.

Çocukluk Yıllarında Lüks Markalara Merak

Çocukluk Yıllarında Lüks Markalara Merak

Victoria, belgeselin başka bir bölümünde de lüks markalara olan ilgisini çocukluk yıllarına kadar götürdü. Orada, annesinin bir arkadaşının Chanel parfümlerini kullandığını ve bu nedenle boş parfüm şişelerinin küçük yaşta kendisine verildiğini anlattı. Bu tür markalara meraklı olduğunu bilen annesi, şişeler boşaldığında ona veriyordu.

Victoria, bu anısını şu şekilde aktardı: “O boş şişeleri odamın penceresine dizerdim. Çünkü şişelerin görünümünü çok seviyordum.” Hatta bunun yanı sıra başka bir çocukluk anısını da paylaştı: “Hatırlıyorum ki, bir keresinde bana bu boş parfüm şişelerini Gucci’nin bir plastik poşetine koyarak vermişti. O poşet yırtılana kadar her gün kitaplarımı, defterlerimi onun içine koyarak okula gittim. Kendimi çok özel hissetmiştim.”

Victoria Beckham'ın Linda Evangelista Takıntısı

Victoria Beckham’ın Linda Evangelista Takıntısı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx