USD34,17
EURO38,13
GR. ALTIN2.915,60
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Reese Witherspoon’un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu

Reese Witherspoon’un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reese Witherspoon’dan Hayranlarına Sürpriz: Evinin Kapılarını Açtı

Reese Witherspoon'dan Hayranlarına Sürpriz: Evinin Kapılarını Açtı

Sinema dünyasının parlayan yıldızlarından biri olan Reese Witherspoon, sadece oyunculuk kariyeriyle değil, aynı zamanda iş dünyasındaki başarılarıyla da dikkat çekiyor. Son günlerde aşk hayatındaki hareketlilikle gündeme gelen Witherspoon, hayranlarına bambaşka bir sürpriz yaparak, sahip olduğu evlerden birinin kapılarını son derece detaylı bir şekilde açtı. Peki, bu ünlü isim kim? Daha da önemlisi, neden evini bu kadar ayrıntılı bir şekilde hayranlarıyla paylaştı?

Reese Witherspoon'un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu

Evini Hayranlarına Tanıttı

Bu ünlü isim, Hollywood’un en başarılı ve güleryüzlü yıldızlarından biri olan Reese Witherspoon. 48 yaşındaki oyuncu, birçok sevilen filmde rol almasının yanı sıra, özel hayatı ve sürdüğü yaşam tarzı markasıyla da gündeme geliyor. Çocukluğundan beri oyunculuk kariyerine sıkı sıkıya bağlı kalan Witherspoon, kendi adıyla kurduğu yaşam tarzı markasının ürünlerini tanıtmak için farklı bir yol denedi. Bu sefer, “model” olarak kendisini ve Nashville’deki evini seçti. Sosyal medya hesaplarından, hem kendi yaşam tarzını hem de ABD’nin güney eyaletlerindeki yaşam kültürünü hayranlarına gösterdi.

Reese Witherspoon'un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu

Ev Turu: Dış Cepheden İç Mekâna

Reese Witherspoon, hayranlarıyla ilk olarak iki katlı evinin dış cephesini paylaştı. Geniş ve yemyeşil bir bahçeye sahip olan evin sarmaşıklarla kaplı dış cephesi, ardından oturma odası, yatak odası, mutfak ve bahçesiyle birlikte detaylı bir şekilde tanıtıldı. Sinema kariyerinin yanı sıra iş dünyasında da aktif olan Witherspoon, kendi internet sitesinde hayat yolculuğunda en çok etkilendiği kişilerin babaannesi Dorothea Draper ve dedesi William James Witherspoon olduğunu belirtti. Güzel oyuncu, “Onlar geçmişte olduğu gibi şimdi de benim hayatımın en büyük esin kaynakları” diyerek, aile bağlarının ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Reese Witherspoon'un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu

Babaannesi ve Dedesinin Etkisi

Özellikle kendi ailesini kurup anne olduktan sonra Nashville’e döndüğünde, babaannesi Dorothea’nın kendisine yol gösterici olduğunu ifade etti. Witherspoon, “Ben bir hanımefendi gibi giyinmeyi ve öyle davranmayı Dorothea’dan öğrendim. Evimle gurur duymayı, komşularıma yardım etmeyi ve herkesi evime davet etmeyi ondan öğrendim.” ifadelerini kullandı. Babaannesinin ilerleyen yaşına rağmen gerçek bir hanımefendi gibi davrandığını, yıllardır kullandığı beyaz arabasının direksiyonuna uygun sürücü eldivenlerini takmadan el bile sürmediğini belirtti. Witherspoon, babaannesinin az sayıda elbisesi olmasına rağmen, uygun aksesuarlarla nasıl muhteşem göründüğünü de anlattı.

Reese Witherspoon'un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu

Bölgenin Yaşam Geleneklerini Sürdürme Arzusu

Witherspoon, hem özel hayatında hem de iş yaşamında bu iki aile büyüğünden edindiği öğretileri uygulamaya çalıştığını belirtti. Kendi kurduğu markasında ve yaşadığı evde, ABD’deki kırsal yaşam geleneğini sürdürmeye ve geçmişle bugünü bir köprü ile bağlamaya önem veriyor. Witherspoon’un kırsal bölgede bulunan evinde, pencere kenarında bir okuma köşesi de mevcut. Ünlü oyuncu, yatak odasından mutfağına kadar evinin tüm köşelerini takipçileriyle paylaştı. Özellikle mutfağındaki ada kısmındaki mermer tezgah ve dolapların rengi, takipçilerinin beğenisini topladı. Witherspoon’un evinin içinde yüzme havuzu bulunan geniş bir bahçesi de bulunuyor.

Reese Witherspoon'un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu

Çocukluğundan Beri Kamera Karşısında

Reese Witherspoon, oyunculuk kariyerine oldukça genç yaşta başladı. 1991 yılında “The Man In The Moon” (Aydaki Adam) adlı filmle kamera karşısına geçti ve sonrasında birçok yapımda rol aldı. 2001 yılında “Legally Blonde” adlı filmle büyük bir çıkış yakaladı ve 2005 yılında “Walk The Line” filmindeki performansıyla en iyi kadın oyuncu Oscar’ını kazandı. Doktor bir baba ve hemşire bir annenin kızı olan Witherspoon, kariyerine erken başladı ve genç yaşta Ryan Philippe ile ilk evliliğini yaptı. Bu evlilikten iki çocuğu bulunan Witherspoon’un 1999 ile 2008 arasında süren evliliği sona erdi. İlk evliliğinin bitmesinin ardından 11 yıl sonra Jim Toth ile evlendi, ancak bu evlilik de geçtiğimiz yıl sona erdi. Üç çocuk annesi olan Witherspoon, son günlerde finansçı Oliver Haarman ile yeni bir ilişkiye başladı.

Reese Witherspoon'un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu

Kişisel Serveti ve Mülkleri

Reese Witherspoon’un kariyerindeki başarıları, ona önemli bir maddi kazanç sağladı. Toplam servetinin 440 milyon dolar civarında olduğu tahmin ediliyor. Nashville’deki malikanesinin yanı sıra, Los Angeles ve ABD’nin farklı bölgelerinde de mülkleri bulunuyor.

Reese Witherspoon'un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu

Reese Witherspoon'un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu

Reese Witherspoon'un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu

Reese Witherspoon'un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu

Reese Witherspoon’un Evi: Hayranlarına Sürpriz Ev Turu
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx