USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in İkinci Şansı: Aşkın Sonu

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in İkinci Şansı: Aşkın Sonu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkinci Şans, İlk Mutluluklar: Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Aşkı

İkinci Şans, İlk Mutluluklar: Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Aşkı

Böyle bir deneyimin ardından, yıllar sonra bir araya gelip sevdiğine kavuşmak, kelimenin tam anlamıyla mutluluğun en büyük örneğini sunar. Ancak “ikinci denemede” kurulan yuvaların her zaman uzun ömürlü olacağına dair bir garanti var mı? Bu sorunun yanıtı, her birey için farklılık gösteriyor. Ancak, şov dünyasının en tanınmış çiftlerinden biri olan Jennifer Lopez ile Ben Affleck için bu aşk masalının sonu pek de iç açıcı olmadı. Yıllar sonra bir araya gelip kurdukları yuva, temelden sarsıldı ve sonunda yıkıldı.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in İkinci Şansı: Aşkın Sonu

İddialar Durmak Bilmiyor

Artık herkesin bildiği gibi, Bennifer olarak anılan çift, boşanma aşamasında. Fakat buna rağmen, her fırsatta herkesi şaşırtmaya devam ediyorlar. Aylarca yan yana bile görünmeyen çift, geçtiğimiz hafta sonu eski evliliklerinden dünyaya gelen çocuklarıyla birlikte çıktıkları bir yemekte görüntülendiler. Ünlü bir otelin restoranına girdikleri esnada, orada bulunan diğer misafirler, çiftin boşanma aşamasında olduğuna inanmayı zorlaştıran detaylar paylaştılar. Tanıkların ifadelerine göre, Ben Affleck ile Jennifer Lopez’in yemeği sırasında oldukça samimi oldukları, hatta öpüştükleri ve el ele tutuştukları iddia edildi. Elbette, içeriye kameraların alınmadığı bu anlarda neler yaşandığını tam olarak bilmek mümkün değil. Ancak Lopez ile Affleck’in çocuklarıyla çıktıkları bu yemekteki konuşmalar, durumun düşündüğümüzden daha karmaşık olduğunu gösteriyor.

İntikam Planları

Öte yandan, artık yuvaları yıkılan çiftle ilgili bambaşka bir iddia daha ortaya atıldı. Bu iddiayı ise Radar Online adlı internet sitesi gündeme getirdi. Habere göre, Jennifer Lopez, kendisini ikinci kez hayal kırıklığına uğratan Ben Affleck’ten şarkı sözleriyle intikam almayı planlıyor. Bu iddialara göre, bu evliliğin iki yılda sona ermesi, Lopez için büyük bir darbe oldu. Yıldız, egosunun zedelendiğini hissetti ve bu durum karşısında oldukça öfkelendi. İntikamını, Ben Affleck’in özel hayatındaki başarısızlıklarını anlatan şarkı sözleri yazarak almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in İkinci Şansı: Aşkın Sonu

180 Derece Değişim

Kaynaklara göre, daha önce kocasını öven şarkı sözleri yazan Jennifer Lopez artık bu konuda 180 derece bir değişime gitmiş durumda. “Jennifer Lopez pembe gözlüklerini çıkardı. Artık çevresine Ben Affleck’in oldukça bencil bir sevgili olduğunu anlatıyor. Bu durumu yakın zamanda şarkı sözlerine de yansıtacak” diye belirtiyor. Tüm bu iddialar, Lopez’in sadece iki yıl süren bu evliliğin sona ermesi nedeniyle büyük bir üzüntü ve aynı zamanda öfke yaşadığını gösteriyor. Bu nedenle, Affleck’i can evinden vurup kalbini kıracak girişimlerde bulunmanın hazırlığında olduğu düşünülüyor.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in İkinci Şansı: Aşkın Sonu

Ayrılık ve Kalp Kırıklığı

İlk olarak, 2002 yılında birlikte oynadıkları “Gigli” filminin setinde tanışan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, aralarında büyük bir aşk yaşamışlardı. Kısa süre içinde nişanlanmış olsalar da, evlenmeden ayrıldılar. Bu ilk ayrılık döneminde yaşadıklarını, Affleck ile evliliğinin ilk dönemlerinde büyük bir samimiyetle paylaşmıştı Lopez. Katıldığı bir programda “20 yıl önce düğünümüzü iptal ettiğimizde, bu benim hayatımın en büyük kalp kırıklığıydı. Dürüstçe söylemeliyim ki kendimi ölecek gibi hissettim” demişti.

Gerçek Aşk mı?

Bunca yıl sonra Lopez ve Affleck, yeniden bir araya gelerek mutlu sona ulaşmayı başardılar. JLo, bunu “Hollywood’da asla olmayacak bir mutlu son” şeklinde tanımlamıştı. Ayrılıklarından 20 yıl sonra tekrar bir araya gelmelerini ve ardından evlenmelerini “Sonsuza kadar birlikte olmaya karar verdik” sözleriyle açıklamıştı. Kısa bir süre içinde piyasaya çıkacak olan “This Is Me… Now” adlı albümünde, geçmiş tecrübelerinden yola çıkarak bir aşk mesajı vermek istediğini belirtmişti: “Aşk var… Bu gerçek aşktır…” Ancak, görünüşe göre, Lopez sadece iki yıl önce söylediği bu sözlerin ardından aşklarının ikinci denemede de “duvara çarptığı” gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kaldı. Çiftin kristal yuvası, bir kez daha yerle bir oldu.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in İkinci Şansı: Aşkın Sonu

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in İkinci Şansı: Aşkın Sonu
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx