USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sylvester Stallone’nin Kızlarına Satın Aldığı 25 Milyon Dolarlık Malikane

Sylvester Stallone’nin Kızlarına Satın Aldığı 25 Milyon Dolarlık Malikane

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sylvester Stallone’nin İlham Verici Hikayesi

Sylvester Stallone'nin İlham Verici Hikayesi

Elbette ki Sylvester Stallone, sinema kariyerinin başında şu anki başarılarının çok uzağındaydı. Oyuncu olma tutkusuyla yanıp tutuşsa da, o günlerde ihtiyacı olan fırsatı bir türlü yakalayamamıştı. New York’un soğuk sokaklarında, sadık dostu köpeği Butkus ile birlikte beş parasız dolaştığı ve hatta otobüs terminalinde uyuduğu günler, onun için artık sadece çok uzak geçmişte kalan bir anı olarak kalmıştı. Ancak bu zorlu dönem, hayatının gerçeklerini de yansıtıyordu. Öyle ki, hayatta kalabilmek için, tanımadığı birine çok sevdiği köpeğini satmak zorunda bile kalmıştı. Ama kaderini değiştiren yolda ilk adım, izlediği bir boks maçı oldu.

Sylvester Stallone'nin Kızlarına Satın Aldığı 25 Milyon Dolarlık Malikane

BİR BOKS MAÇINDAN ALDIĞI İLHAM ONU BUGÜNLERE GETİRDİ

Takvimler 1975 yılını gösteriyordu. O dönemin en ünlü boksörü Muhammed Ali, Chuck Wepner ile zorlu bir mücadeleye girmişti. Maçın sonunda Ali’nin zaferiyle sonuçlanmasına rağmen, Wepner’in Ali’ye karşı gösterdiği inat ve cesaret Stallone’ye derin bir ilham kaynağı oldu. O hafta sonu oturdu ve bu ilham verici müsabakadan esinlenerek hayatını değiştiren o unutulmaz senaryoyu sadece üç günde yazdı. Stallone’nin bu senaryoya verdiği başlık ise, hayatının geri kalanında onunla özdeşleşecek; herkesin onu o isimle tanımasını sağlayacaktı: Rocky!

Sylvester Stallone'nin Kızlarına Satın Aldığı 25 Milyon Dolarlık Malikane

Stallone, Rocky filminin senaryosunu ünlü yapımcılar Irwin Winkler ve Robert Chartoff’a sundu. Senaryo o kadar beğenildi ki, yapımcılar ona 125 bin dolar teklif ederek senaryoyu satın almak istediler. Bu miktar, Stallone için bir servet anlamına geliyordu. Ancak yapımcıların bir şartı vardı: Rocky karakterini başka bir oyuncunun oynaması gerekiyordu. Stallone, bu teklifi kabul etmedi. Yapımcılar bir süre sonra ona 325 bin dolar teklif ettiler, ancak şartları değişmemişti. Stallone yine de bu rolü başkası oynamasına izin vermedi. Sonunda, dönemin en popüler yıldızları olan Robert Redford ve Ryan O’Neal’ı geride bırakarak, Rocky’yi kendisinin oynaması konusunda yapımcıları ikna etmeyi başardı.

Sylvester Stallone'nin Kızlarına Satın Aldığı 25 Milyon Dolarlık Malikane
ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI… ŞİMDİ BÜYÜK BİR SERVETİN SAHİBİ

Hikayenin geri kalan kısmı artık herkes tarafından biliniyor. Sylvester Stallone, Rocky filmi ile sinemaya bir yıldız gibi doğdu ve ilerleyen yıllarda büyük bir servetin sahibi oldu. Rocky filmiyle kazanılan parayla, köpeğini satın alan adamı bulup Butkus’u geri aldığını da hatırlatalım. Stallone için, sokaklarda uyumak zorunda kaldığı o günler artık sadece birer anı. Bugün, filmde oynamak için yapımcıların değil, yapımcıların kendisi için sıraya girdiği bir noktada. 78 yaşında olan Stallone, yarım milyar dolarlık bir servete sahip ve bu servet sayesinde dışarıdan bakıldığında “masal gibi” görünen bir yaşam sürüyor. Zaman zaman, özellikle ailesini ve sevdiklerini mutlu etmek için kesenin ağzını açmaktan da çekinmiyor.

Sylvester Stallone'nin Kızlarına Satın Aldığı 25 Milyon Dolarlık Malikane
ÜÇ KIZI İÇİN SARAY YAVRUSU BİR EV SATIN ALDI

Bu durumun son örneği, kısa bir süre önce yaşandı. Eşi Jennifer Flavin ile zaman zaman sorunlar yaşadığı dönemlerin ardından, dünyaya gelen üç kızı için milyonlarca doları gözden çıkararak, kelimenin tam anlamıyla “saray yavrusu” bir ev satın aldı. Ünlü yıldız, 28 yaşındaki Sophia, 26 yaşındaki Sistine ve 22 yaşındaki Scarlett’ın özgür bir yaşam sürmesi için, New York’un en pahalı mülklerinin bulunduğu Hamptons bölgesinde 25 milyon dolara gösterişli bir malikane edindi. Gelen haberlere göre, Stallone bu sekiz yatak odalı mülk için ödemeyi nakit ve peşin olarak yapmayı teklif etti. ABD basınına göre, satış işlemi tamamlandı ve Stallone imzayı attı. Artık üç genç kız bu gösterişli mülkün keyfini çıkaracaklar. Stallone kardeşlerin, yeni evlerine önümüzdeki yıl taşınacakları da belirtiliyor.

Sylvester Stallone'nin Kızlarına Satın Aldığı 25 Milyon Dolarlık Malikane
ATLANTİK OKYANUSU’NA YÜRÜME MESAFESİNDE

Sylvester Stallone’nin kızlarına aldığı bu üç katlı malikane, Atlantik Okyanusu kıyısına yürüme mesafesinde yer alıyor. Yaşayanların hayatını kolaylaştırması için iç mekan asansörüne de sahip. Alanında usta bir iç mimar olan James Michael Howard tarafından tasarlanan dekorasyon ise klasik unsurlardan ilham alarak modern bir anlayışla birleştirilmiş. Üç kız kardeşin yeni evinde mobilyalardan halılara, perdelerden aydınlatma unsurlarına kadar her detay, dünyanın dört bir yanından özenle seçilmiş. Bu yeni ev, dokuz yatak odası ve bahçesinde lüks detaylarla süslü büyük bir havuz da içeriyor. Odaların büyük pencereleri, evin bol bol gün ışığı almasını sağlıyor. Mutfak kısmı ise ayrı bir alem; profesyonel aletlerle donatılmış olan mutfak, yemek pişirmeyi sevenler için adeta bir cennet. Ayrıca, evin içinde bulunan sinema ve spor salonları da dikkat çekiyor.

Sylvester Stallone'nin Kızlarına Satın Aldığı 25 Milyon Dolarlık Malikane
Stallone’nin kızlarına aldığı evin bahçesinde gösterişli bir yüzme havuzu bulunuyor. Evin dış cephesi ise ayrı bir çekiciliğe sahip.
25 milyon dolarlık evin dekorasyonu ünlü bir iç mimarın imzasını taşıyor.
Belirtilenlere göre Stallone bu evi sadece internetten görerek satın almaya karar verdi. Kendisi bizzat gidip bakmadı. Yine de satış anlaşmasının tamamlandığı konuşuluyor. Çünkü eve dair verilen ‘satılık’ ilanı emlak şirketinin internet sitesinden kaldırıldı.
Stallone kardeşlerin evinin içi aslında yaşlarına göre biraz daha ‘olgun’ görünse de, Atlantik Okyanusu kıyısından sadece birkaç adım uzaktaki bu evi çok beğendikleri ifade ediliyor.
Stallone’nin kızları için satın aldığı bu ev dışında, yine okyanus manzaralı başka mülkleri de bulunuyor.
Üç kız kardeş, çok geniş bir arazi içinde bulunan üç katlı ve iç asansörlü bu eve önümüzdeki yıl taşınacaklar.
Sylvester Stallone'nin Kızlarına Satın Aldığı 25 Milyon Dolarlık Malikane

Sylvester Stallone'nin Kızlarına Satın Aldığı 25 Milyon Dolarlık Malikane

Sylvester Stallone'nin Kızlarına Satın Aldığı 25 Milyon Dolarlık Malikane

Sylvester Stallone’nin Kızlarına Satın Aldığı 25 Milyon Dolarlık Malikane
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx