USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Michelle Bertolini ve Ignazio Boschetto’nun Romantik Düğünü

Michelle Bertolini ve Ignazio Boschetto’nun Romantik Düğünü

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Romantik Bir Evlilik: Michelle Bertolini ve Ignazio Boschetto

Romantik Bir Evlilik: Michelle Bertolini ve Ignazio Boschetto

Geçtiğimiz hafta, sahnelerin parlayan yıldızlarından biri, eski bir güzellik kraliçesiyle hayatını birleştirdi. Düğün için seçilen mekan ise dünyanın en romantik noktalarından biri oldu. Mutlu çift, nikahlarını kıymak üzere bir tekneyle hedeflerine doğru yola çıktı. Bu yolculuk esnasında, birbirlerine öpücükler yağdırarak romantik anlar yaşadılar. Nihayetinde, nikahları kıyıldı ve karı-koca olarak ilan edildikten sonra kutlamaların eğlenceli kısmına geçildi.

Michelle Bertolini ve Ignazio Boschetto'nun Romantik Düğünü

Bir dönem ülkesinin en güzel kızı seçilen gelin, düğün hazırlıkları ve sonrasında yaşananları sosyal medya paylaşımlarıyla takipçileriyle paylaştı. DÜNYANIN EN ROMANTİK YERLERİNDE BİRİNDE EVLENDİLER

Michelle Bertolini ve Ignazio Boschetto'nun Romantik Düğünü

Geçen hafta sonu hayatlarının en özel gününü kutlayan çift, Venezuela’nın eski güzellik kraliçelerinden Michelle Bertolini ile ünlü İtalyan tenor Ignazio Boschetto’dan başkası değil. 2014 yılında Venezuela Güzeli unvanını kazanan 30 yaşındaki Bertolini, müziğiyle tanınan Boschetto ile Como Gölü’nün büyüleyici kıyısında evlenmeyi tercih etti. Taçlı güzel, Instagram’da bu büyük güne hazırlık sürecini takipçileriyle paylaştı. Görüntüler, ikilinin düğün öncesi son hazırlıkları birlikte tamamladıklarını gösterdi. Ardından, tekneyle düğün yerlerine doğru yola çıktılar. Orada ‘iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta’ birbirlerinin yanında olacaklarına dair yemin ettiler ve sabahın ilk ışıklarına kadar konuklarıyla eğlencenin tadını çıkardılar.

Michelle Bertolini ve Ignazio Boschetto'nun Romantik Düğünü

SADECE 11 AY ÖNCE TANIŞTILAR

Michelle Bertolini ve Ignazio Boschetto, büyük bir aşkla evlenmenin mutluluğunu yaşarken, tanışmalarının ve nişanlanmalarının oldukça kısa bir süre içerisinde gerçekleştiğini belirtmek gerekir. Sadece 11 ay önce tanışan çift, 2023 yılının aralık ayında sosyal medya üzerinden nişanlandıklarını duyurdu. Düğünlerinde kalabalık bir tören yerine, sadece aile üyeleri, yakın arkadaşları ve dostlarıyla birlikte daha samimi bir kutlama yapmayı tercih ettiler. Çift, düğün öncesi resmi nikahlarını İtalya’nın Bologna kentinde kıydı. Ayrıca, gelinin yarı İtalyan olduğunu da hatırlatmakta fayda var. Nikahın ardından, 14 Eylül’de Como Gölü kıyısındaki Villa Sola Cabiati’de düğün gerçekleşti.

Michelle Bertolini ve Ignazio Boschetto'nun Romantik Düğünü

DAMADIN DUYGU DOLU KONUŞMASI

Michelle Bertolini ve Ignazio Boschetto'nun Romantik Düğünü

Törende, damat Ignazio Boschetto’ya, birkaç yıl önce vefat eden babası yerine annesi eşlik etti. Gelin Michelle salona girdiğinde, damat onun güzelliği karşısında gözyaşlarını tutamadı. Duygu dolu bir konuşma yapan Ignazio, Michelle’in gözlerinin içine bakarak “Bizim hikayemiz çok özel. Filmlerde göreceğiniz, çocuklarınıza anlatacağınız türden” dedi. Ardından, “Her şey bir bakışla başladı. O bakış çok derin ve çok yoğundu. O bakışı hissettim ve bir daha asla unutmadım.” diye ekledi. Tenor damat, Michelle Bertolini ile tanıştıkları anın özel olduğunu vurguladı. Düğün günü, “O sırada karşımda duran bu kadının eşim olduğunu biliyordum,” diyerek sözlerine devam etti. Tanışmalarından sadece 20 gün sonra sevgilisine evinin anahtarını verdiğini ve bir buçuk ay sonra evlenme teklif ettiğini belirtti. Ignazio, konuşmasında, “Seninle birlikte hayatta istediğim her şeye sahip oldum. Birlikte gülmek ve ağlamak istediğim kişi sensin. Baba olmanın mutluluğunu seninle yaşamak istiyorum,” diyerek duygusal anlar yaşattı.

Michelle Bertolini, düğün öncesi hazırlıklarını sosyal medyadan gözler önüne serdi.

Mutlu çift törene bir tekneyle gitti. O sırada da romantik anlar yaşadı.

Michelle Bertolini ve Ignazio Boschetto'nun Romantik Düğünü

Gelin Michelle, 2014 yılında Venezuela Güzeli seçilmişti.

Michelle Bertolini ve Ignazio Boschetto’nun Romantik Düğünü
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx