USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Mariah Carey’nin Aile Trajedileri ve Sahneye Dönüşü

Mariah Carey’nin Aile Trajedileri ve Sahneye Dönüşü

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mariah Carey’nin Zorlu Süreci ve Sahneye Dönüşü

Mariah Carey'nin Zorlu Süreci ve Sahneye Dönüşü

55 yaşındaki ünlü şarkıcı Mariah Carey, ardı ardına yaşadığı aile trajedileriyle derinden sarsıldı. Kısa bir süre önce, annesi Patricia’nın 87 ve ablası Alison’ın 63 yaşında vefat etmesiyle büyük bir acı yaşadı. Bu travmanın üzerinden sadece bir ay geçmiş olmasına rağmen Carey, tartışma yaratan bir adım atarak mesleğine geri dönmeye karar verdi.

Mariah Carey'nin Aile Trajedileri ve Sahneye Dönüşü

Eski eşi Nick Cannon, Carey’nin “büyük acısına dayanmak için ikiz çocuklarımıza sarıldığını” belirtiyor. Bu düşünceyle sahneye çıkan Carey, dün gece Brezilya’nın Sao Paulo kentinde muhteşem bir performans sergiledi. Derin yırtmaçlı kırmızı bir elbise giyen Carey, sahne için özenle hazırlandığını gösterdi. Ünlü sanatçı, tüm olumsuzluklara rağmen sahneye çıkarak şarkılarını seslendirdi.

KONSER VERMESİ TARTIŞMA YARATTI

Mariah Carey’nin bu kadar büyük bir acının ardından sahneye dönmesi sosyal medyada geniş yankı buldu. Bazı kullanıcılar, ünlü şarkıcının kararını desteklerken, diğerleri bu durumu eleştirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Belki ben de onun bu kadar çabuk işine dönmemesi gerektiğini söyleyenlerden biri olabilirdim. Ama ben de birkaç ay önce babamı kaybettim ve onu anlıyorum. Babamın öldüğü gün işe gittim. Çünkü çalışmak beni meşgul ediyor. Belki o da bunu yaptı” diyerek kendi deneyimini paylaştı.

Mariah Carey'nin Aile Trajedileri ve Sahneye Dönüşü

Diğer bazı kullanıcılar, Carey’nin sahneye çıkma zorunluluğuna dikkat çekerek, “Bu işte çok büyük paralar söz konusu, yapılan anlaşmalar var. O da buna uymak zorunda” şeklinde yorumlar yaptı. Ancak karşıt görüşte olanlar, “Mariah Carey’in zaten çok parası var. Onun paraya ihtiyacı yok ki” diyerek şarkıcının bu kadar erken sahneye çıkmasını eleştirdi.

ELEŞTİREN DE OLDU DESTEKLEYEN DE

Ayrıca, Carey’nin eski nişanlısı James Packer ile ayrıldıktan sonra üzüntüden turnesini iptal ettiğini hatırlatanlar da oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Gösteri devam etmeli” sözünü hatırlatarak, “Yas tutmak için bu kadar vakit ayırmak çok abartılı. Özellikle de oturup ağlamaktan başka yapacak bir şeyin olmadığında. İnsan yakını öldüğünde hayatını durdurmalı mı?” diye sordu. Mariah Carey’yi destekleyen bir diğer kullanıcı ise, “İyi yaptın Maria… Hayatını yaşamaya devam et” mesajını iletti.

Mariah Carey'nin Aile Trajedileri ve Sahneye Dönüşü

TRAJİK KAYIPLARINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Mariah Carey, geçtiğimiz ay içinde aynı gün içinde iki önemli kayıp yaşadı. 87 yaşındaki annesi Patricia ve 63 yaşındaki ablası Alison’ın vefatını sosyal medya hesabından duyurdu. Ölüm nedenlerini açıklamamakla birlikte, “Kalbim paramparça… Geçtiğimiz hafta annemi kaybettim. Ne yazık ki bir başka trajik olay yaşandı ve ablam da aynı gün hayata veda etti. Annemin ölümünden önce geçen haftayı onunla birlikte geçirebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Bana destek gösteren herkese minnettarım” şeklinde duygularını ifade etti.

Nick Cannon, Carey’nin yaşadığı büyük acıyı hafifletmek için ikizleri Monroe ve Moroccan ile birlikte olduğunu belirtti. Cannon, hem çocukların hem de kendisinin eski karısına destek olmak için elinden geleni yaptığını vurguladı.

Ünlü şarkıcı Mariah Carey’nin annesi ve ablası, geçen ağustos ayında aynı gün hayata veda etti.

Mariah Carey’nin Aile Trajedileri ve Sahneye Dönüşü
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx