USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Jamie Foxx’un Kızı Corinne, Joe Hooten ile Evlendi

Jamie Foxx’un Kızı Corinne, Joe Hooten ile Evlendi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Jamie Foxx, geçtiğimiz yıl nişanlanan kızı Corinne’i sevdiği Joe Hooten ile evlendirdi. Düğün sırasında, damadını artık öz oğlu gibi gördüğü için ona kendi elleriyle teslim etti. Ancak, bu mutlu anlar boyunca yaşadığı karmaşık duygular yüzüne yansıdı.

Jamie Foxx'un Kızı Corinne, Joe Hooten ile Evlendi

Hem Mutlu Hem Biraz Buruk

Jamie Foxx, hem bir burukluk hem de büyük bir mutluluk hissiyle doluydu. Uzun süre Katie Holmes ile yaşadığı ilişkisiyle gündeme gelen, son olarak enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan ve ölümün eşiğinden dönen 55 yaşındaki Foxx, Connie Kline ile evliliğinden dünyaya gelen tek kızı Corinne’i Joe Hooten ile birleştirdi. Geçen cumartesi gecesi gerçekleşen törende, düğün fotoğrafları Foxx’un kendi adını taşıyan şovunda birlikte çalıştığı Garcelle Beauvais tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Jamie Foxx'un Kızı Corinne, Joe Hooten ile Evlendi

Karmaşık Duygular Yüzde Belirginleşti

30 yaşındaki kızı Corinne’i damadı Joe Hooten’a kendi elleriyle teslim eden Jamie Foxx’un hissettiği karmaşık duygular, yüzünde belirgin bir şekilde belirdi. Gelinliği içinde mutluluktan havalara uçan kızıyla damadına doğru yaklaşırken, düğün sonrası yapılan dans sırasında, Foxx’un gözyaşlarını zorlukla tutması dikkat çekti. Bu duygu dolu gecede, Foxx’u bir süredir birlikte olduğu Alyce Huckstepp yalnız bırakmadı. Tabi ki gelinin annesi Connie Kline da törende yer aldı.

Jamie Foxx'un Kızı Corinne, Joe Hooten ile Evlendi

Nişan Duyurusu Geçen Yılda Yapıldı

Corinne Foxx ile Joe Wooten, nişanlandıklarını geçtiğimiz yıl aralık ayında sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Beş yıllık bir birlikteliğin ardından Wooten, önünde diz çökerek elmas taşlı bir yüzük verip Corinne’e evlenme teklif etti. Nişanlanan genç çift, hemen evlilik hazırlıklarına başladı ve geçen cumartesi gecesi, zaman zaman duygusal anların yaşandığı bir törenle hayatlarını resmen birleştirdiler. Corinne, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, “Seni ilk gördüğüm andan itibaren sonsuza kadar benim olacağını biliyordum” diyerek Joe Wooten’a olan sevgisini ifade etti. Jamie Foxx da kızı ve damadının nişan haberini paylaşarak, genç çiftin “gerçek aşkın ne olduğunu” herkese gösterdiğini belirtti.

Jamie Foxx'un Kızı Corinne, Joe Hooten ile Evlendi

Duygusal Anlar Sırasında Yaşananlar

Ünlü oyuncu, “Birbirinizi hem duygusal hem fiziksel olarak destekliyorsunuz. Birbirinizin arkasında duruyorsunuz” şeklinde yazdı. Ardından damadına seslenerek, “Bir süre önce bana fısıldayarak kızıma evlenme teklif edeceğini söylediğinde ruhumda sevinç gözyaşları vardı” ifadelerini kullandı. Jamie Foxx, kızının kendisi için en mükemmel hayat arkadaşını bulduğunu da bu paylaşımında vurguladı. Corinne, Jamie Foxx’un büyük kızı olup, ünlü oyuncunun eski sevgilisi Kristin Grannis ile ilişkisinden de 15 yaşında Anelise adında bir kızı bulunmaktadır.

Jamie Foxx'un Kızı Corinne, Joe Hooten ile Evlendi

Jamie Foxx, kızını damadına kendi elleriyle teslim etti. Ancak düğün sırasında yaşadığı duygusal çalkantıları saklayamadı.

Jamie Foxx’un Kızı Corinne, Joe Hooten ile Evlendi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx