USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Metin Arolat’ın Trajik Vefatı ve Töreni

Metin Arolat’ın Trajik Vefatı ve Töreni

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metin Arolat’ın Trajik Vefatı

Metin Arolat'ın Trajik Vefatı

Ünlü şarkıcı, fotoğrafçı ve reklam yönetmeni Metin Arolat, önceki gece sahne aldığı mekanda aniden fenalaştı. Sahnede rahatsızlık hisseden Arolat, konserine kısa bir ara vermek zorunda kaldı. Kulise geçtiğinde ‘sol kolum uyuşuyor’ diyerek endişelerini dile getirdi. Ardından gömleğini çıkardı ve biraz dinlenmeye ihtiyaç duyduğunu söyledi. Bir süre sonra kendisini iyi hissettiğini belirterek tekrar sahneye döndü. Ancak kısa bir süre sonra sahnede yeniden fenalaşarak yere yığıldı.

Metin Arolat'ın Trajik Vefatı ve Töreni

Arolat’a ilk müdahale, seyirciler arasında bulunan bir hemşire tarafından yapıldı. Hemen ardından Arolat, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yolda üç kez kalbi duran sanatçı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Metin Arolat’ın cenazesi, bugün Teşvikiye Camisi’ne getirildi. Dostları ve sevenleri, ünlü sanatçıya son bir veda etmek için törende bir araya geldi. Törende başta Gülşen olmak üzere, Demet Akalın, Gülben Ergen, Seda Bakan ve Esra Erol gibi birçok ünlü isim de yer aldı.

Arolat’ın naaşı, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından yarın toprağa verilmek üzere memleketi İzmir’e gönderildi.

“İyi bir insandı benim kardeşim”

Metin Arolat’ın ablası Fatoş Alkan, “Cenazeyi ben aldım çünkü birinci dereceden akrabası olarak tek ben kaldım. Tabii çok seveni vardı. İyi bir insandı benim kardeşim. Herkes için iyilik düşünen bir insandı” şeklinde duygularını ifade etti.

Metin Arolat'ın Trajik Vefatı ve Töreni

“Tiyatro oyuncularının keşke sahnede ölebilsek dediği bir şey vardır hayatlarında”

Oyuncu Bekir Aksoy, “Gerçekten söyleyecek bir şey yok. Çok ani oldu. Bir sahne adamına nerede son nefesini vermek istersin deseler herhalde ‘sahne üzerinde’ der diye düşünürüm. Bütün tiyatro oyuncularının da keşke sahnede ölebilsek dediği bir şey vardır hayatlarında” şeklinde konuştu.

Metin Arolat'ın Trajik Vefatı ve Töreni

“30 yıllık arkadaşımdı”

Program sunucusu Arto, “Hiç beklediğimiz bir şeydi. Benim 30 yıllık arkadaşım. Hep kendi kendine yaşayan bir insandı. Hiç kimseye zararı olmayan bir insandı. Konuştuğu her şey pozitifti. Melek gibi bir çocuktu” ifadelerini kullandı.

Metin Arolat'ın Trajik Vefatı ve Töreni

“Kol demek kalp demektir, böyle bir riskle tekrar sahneye çıkılmaz”

Şarkıcı Sevda Demirel ise, “Benim genç kızlığımdan beri hep bana güzel şeyler söylerdi. Canım Metinciğim, nurlarda uyusun. Bir kahve içecektik, olmadı. Bugün dedim kahvemle geleyim ama her şey yanlış anlaşılıyor. Bu yüzden elimde su ile geldim. Kahvemizi içemedik, çok özür diliyorum. Sağ kolu uyuşmuş. Bu, 5 yaşındaki çocuğun bile bileceği bir şey. Kol demek, kalp demektir. Böyle bir riskle tekrar sahneye çıkılmaz. Ben de onun yaptığı diyeti yapıyorum. Halsizim, mesela bugün buraya nasıl geldim bilmiyorum. İyi bir şey değil ama maalesef diyet çok ciddi bir alışkanlık” şeklinde konuştu.

“İlk duyduğumda inanmadım”

Program sunucusu Esra Erol, “Dün sabah böyle bir haber duydum. İlk başta inanmadım, uydurma haber sandım. Ama sonra bir bakıyorsun ki gerçek” diyerek hislerini paylaştı. Tabutun başına gelen şarkıcı Gülşen, gözyaşlarını tutamadı. Yürümekte zorlanan Demet Akalın’a ise hayat arkadaşı Okan Kurt destek oldu.

Metin Arolat’ın Trajik Vefatı ve Töreni
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx