USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kelsey Parker’ın Aşk ve Kayıp Hikayesi

Kelsey Parker’ın Aşk ve Kayıp Hikayesi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşkın ve Acının Derinlikleri: Kelsey Parker’ın Hikayesi

Aşkın ve Acının Derinlikleri: Kelsey Parker'ın Hikayesi

Herkes acı çekti ama hiç kimse, gencecik eşi kadar derin bir kedere gömülmedi. Aslında, her ikisi de hastalığın sonunun nereye varacağını biliyordu. Doktorlar, tedavi sürecinin başında onlara umutlarının çok az olduğunu söylemişti. Ancak, son ana kadar içlerindeki umudu kaybetmemeye çalıştılar. Ne yazık ki, beklenen son gerçekleşti ve genç müzisyen hayata doyamadan bu dünyadan ayrıldı. Eşi, bir yandan derin acısını yaşarken, diğer yandan iki küçük çocuğunu büyütmeye çabaladı. Zaman geçtikçe bir aşk denemesi yaşadı, ama aradığı o sevgi bir türlü onu bulamadı.

Sonunda gelen haber, onun yaşadığı büyük acının ardından yeniden hayata döndüğünü ve kalbinin kapılarını yeni bir aşka açtığını müjdeledi. ‘YENİ SEVGİLİMİ BANA KOCAM GÖNDERECEK, BİLİYORUM’

Kelsey Parker'ın Aşk ve Kayıp Hikayesi

Konuyu başından beri takip edenler, The Wanted adlı müzik grubuyla tanınan Tom Parker ve eşi Kelsey Parker’ın yaşadıklarını tahmin edebilmiştir. Nadir rastlanan ve hızlı ilerleyen beyin kanserine yakalanan Tom Parker, 2022 yılında sadece 33 yaşında hayata gözlerini yumdu. Geride, 2019 yılında evlendiği eşi Kelsey Parker ile daha yeni yeni yürüyüp konuşmaya başlayan iki çocuğu kaldı. Kendisi de henüz 30’lu yaşlarının başında olan Kelsey Parker’ın bu acıyla başa çıkması hiç kolay olmadı. İki yıl boyunca dayanılması güç çalkantılarla yüzleşti. Ancak, son yaptığı sosyal medya paylaşımına bakılırsa Kelsey Parker, artık tam anlamıyla hayata dönmüş durumda. Bu dönüşümün arkasında yatan sebep ise yeni başlayan romantik ilişkisi.

Üstelik Kelsey Parker, itirafına göre kendisini bu kadar mutlu eden yeni sevgilisini kocasının kendisine göndermiş olduğunu düşünüyor. ÖLMÜŞ KOCASIYLA DUYGUSAL BİR BAĞLANTISI OLDUĞUNA İNANIYOR

Kelsey Parker'ın Aşk ve Kayıp Hikayesi

Kocası Tom Parker’ı kaybettikten sonra bir süre elektrik teknisyeni Sean Boggans ile bir ilişki yaşayan Kelsey Parker, bu ilişkinin kısa sürdüğünü ve yürümediğini belirtmişti. Ancak, kocası Tom Parker ile hala duygusal bir bağlantısı olduğuna inanan Kelsey, geçtiğimiz haziran ayında OK! dergisine verdiği röportajda şu ilginç sözleri dile getirmişti: “Biliyorum, Tom bana doğru kişiyi gönderecek!” Kelsey Parker, kocasını kaybetmesine rağmen aşk hayatından tamamen vazgeçmediğini ve doğru kişiyi bulma konusundaki umudunu hiç yitirmediğini ifade etti. Genç kadın, “Olması gerektiği gibi olacağını düşünüyorum. Doğru kişiyi bana Tom gönderecek. Onu benim için Tom seçecek” şeklinde konuştu.

Bu ilginç açıklamanın üzerinden birkaç ay geçtikten sonra Kelsey Parker, yeni bir aşka yelken açtığını sosyal medya hesabından duyurdu. Kelsey, adının Will olduğu öğrenilen yeni sevgilisiyle hayatında beyaz bir sayfa açtı. İşin ilginç yanı, çiftin Tom Parker anısına düzenlenen bir futbol müsabakasında tanışmış olması. O etkinliğin organizasyonu sırasında Kelsey Parker en büyük yardımı Tom Hunt’tan aldı. Böylece sembolik bir şekilde de olsa yeni sevgilisiyle tanışmasına genç yaşta hayata veda eden kocası Tom Parker aracı oldu.

Kelsey, yeni bir aşka yelken açtığını sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla duyurdu. The Sun gazetesine konuşan kaynaklar, çiftin ilişkisinin bu yılın ilk döneminde başladığını belirtti. Bu bilgilere göre Will, sevgilisine karşı gayet anlayışlı ve destekleyici bir tutum sergiliyor.

‘ÇOCUKLARIM UYUDUKTAN SONRA HEP YALNIZIM’

Kocasını genç yaşta kaybeden Kelsey Parker, daha önce bu kaybın ardından hayatına yeni birini alma konusunda tereddütler yaşadığını samimi bir şekilde itiraf etmişti. Parker, kendisini en çok da iki çocuğunu uyuttuktan sonra yalnız hissettiğini dile getirdi. “Çocuklarım akşamları saat 18:00 gibi yatıyorlar. Gecenin geri kalanında ben bir başıma oluyorum. Yalnızım. İnsanların beni nasıl yargılayacaklarını bilmiyorum. Bir parça mutluluğa sahip olmaktansa tek başıma ve üzgün mü görmeyi tercih ederler?” dedi. Yine de genç yaşta ölen kocasını unutmadığını şu sözlerle ifade etti: “Ben zaten Tom ile evliyim. Ama bu hayatta değil, başka bir boyutta. O artık burada yanımda değil.”

Kelsey Parker'ın Aşk ve Kayıp Hikayesi

ALYANSINI ÇIKARIP BİR KUTUYA KOYDU: HAYATA DEVAM ETMEM GEREK

Kelsey Parker'ın Aşk ve Kayıp Hikayesi

Şu anda kimseyle evli olmadığını hatırlatan Kelsey Parker, “Tom ile birlikte geçirdiğimiz mutlu zamanları hatırlıyorum. Artık kendime ve çocuklarıma odaklanmam gerektiğini düşünüyorum ve ileriye bakmak istiyorum” diye sürdürdü. Kendisi için çok zor olsa da, Tom Parker’ın alyansını da parmağından çıkardığı kendi alyansıyla birlikte bir kutuya koydu ve sakladı.

BİR GÜN HAYATIMI YAŞAYIP SONRA YARGILASINLAR

Kelsey Parker'ın Aşk ve Kayıp Hikayesi

Birbirlerinin gençlik aşkı olan Tom ve Kelsey Parker, 2018 yılında evlendi. Kızları Aurelia Rose bir yıl sonra, oğulları Bodhi de 2020 yılında dünyaya geldi. Ancak mutlulukları, Tom Parker’ın yakalandığı hastalıkla gölgelenmişti. Genç müzisyen, 2022 yılında 33 yaşındayken hayata veda etti; o sırada Kelsey de sadece 32 yaşındaydı. Bu konuda Kelsey, “Tom öldüğünde ben 32 yaşındaydım. Bazı insanlar ilk büyük aşklarını bu yaşta yaşamaya başlıyor. Benim yaşımda çocuk bile dünyaya getirmemiş oluyorlar. Tom ile 19 yaşımda tanıştığım ve muhteşem bir evlilik yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum” dedi. Ama Tom Parker’ın ölümünden sonra hayatının bu safhasının kendisi için kapandığını saklamadı. “O zaman insanlar benden ne istiyor?” diye sordu Parker. Ardından, “Eşini kaybetmiş kadınların yeni biriyle tanışmalarıyla ilgili çok fazla yargılayıcı yaklaşım var. Ama aynı durumdaki erkeklerin hayatlarına yeni birini katmasına çok fazla tepki verilmiyor. Bence eşini kaybeden kadınlara yönelik çok fazla damgalama ve olumsuzluk olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Görünüşe göre Kelsey Parker, artık bu ikilemleri geride bıraktı ve yeni aşkına kollarını açtı. Hayatında yeni bir sayfa açmanın mutluluğunu yaşıyor ve yaşadığı derin acıyı geride bırakmanın yollarını arıyor.

Kelsey Parker’ın Aşk ve Kayıp Hikayesi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx