USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Adam Devine ve Chloe Bridges’in Baba Olma Yolculuğu

Adam Devine ve Chloe Bridges’in Baba Olma Yolculuğu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oynadığı sayısız film ve diziyle tanınan ünlü oyuncu ve komedyen Adam Devine ile eşi Chloe Bridges, Beau adını verdikleri oğullarını şubat ayında kucaklarına aldılar. 40 yaşındaki Devine ve Chloe, 6 yıl süren ilişkilerini 2021 yılında nikah masasına taşımıştı. Ünlü çift, minik Beau ile birlikte ailelerine yeni bir üye eklemenin mutluluğunu yaşıyor. Adam Devine, ilk kez baba olmanın heyecanını ve bu süreçte yaşadıklarını içten bir şekilde paylaşıyor.

Adam Devine ve Chloe Bridges'in Baba Olma Yolculuğu

Oğluna Kavuşana Kadar 11 Kilo Almış

Adam Devine, Page Six’e verdiği özel röportajda, “Tam bir şişkoydum” diyerek hamilelik sürecinde eşi Chloe Bridges’in yanında tam 11 kilo aldığını itiraf etti. Anne adayları hamilelikleri boyunca kilo alabilirler; ancak nadiren de olsa, baba adayları da eşlerinin hamilelik süreçlerinde onlarla birlikte kilo alabiliyor. Hatta bazı durumlarda erkekler, kadınların hamileliğe bağlı gösterdiği belirtileri bile yaşayabiliyor.

Adam Devine ve Chloe Bridges'in Baba Olma Yolculuğu

Kendisi de Aşerdiği Gibi Yemiş

Oğlu Beau’nun doğum sürecini anlatan Devine, “Zihinsel olarak kendini toparlaması onun için çok hızlıydı, ama fiziksel olarak kendini toparlaması çok can sıkıcıydı!” diyerek gülerek, “O hamileydi ve ben de onunla birlikte her şeyi yiyordum, sonuç olarak yaklaşık 11 kilo almıştım” şeklinde konuştu. “Küçük bir çöp tenekesi gibiydim. Sadece bir çöp öğütücüsüydüm. Çok iğrençtim” diyen Adam, aldığı kilolardan utandığını ve bu nedenle boyun yağlarını gizlemek için sakal bıraktığını açıkladı.

Adam Devine ve Chloe Bridges'in Baba Olma Yolculuğu

O Kiloları Vermek İçin Haftada 6 Gün Uğraşmış!

Devine, aldığı kiloları vermekte yeni yeni başarılı olduğunu, karısının ise sadece üç haftada eski formuna kavuştuğunu belirtti. Chloe Bridges’i öven Devine, “Kendisi gibi görünüyordu ve bu çok sinir bozucuydu. O spor yapmadı!” diyerek, “Ben de haftada altı gün çalışarak bu halden kurtulmaya çalışıyorum” ifadesini kullandı.

Adam Devine ve Chloe Bridges'in Baba Olma Yolculuğu

Baba Olmanın Keyfini Çıkarıyor

Fazla kilolarını hâlâ verememiş olsa da, baba olmanın verdiği mutluluğu dile getiren Adam Devine, “Bu harika! Çok seviyoruz. Sanki baba olmak için doğmuşum gibi hissediyorum. Her zaman bir baba gibi görünüyordum. Her zaman baba hisleri verdim… Şimdi artık gerçekten oldum” şeklinde konuştu. Eşiyle baş başa yaşarken, artık üç kişilik bir aile haline gelmelerinin ilişkilerini daha da güzelleştirdiğini ifade eden Devine, “Artık karımla birbirimize daha fazla saygı duyuyoruz” dedi.

Korkular ve Beklentiler

Kendinden “yaşlı bir baba” olarak bahseden yıldız oyuncu, altı yıl birlikte olduktan sonra Ekim 2021’de nikâh masasına oturduğu Chloe ile aile kurmak için “çok beklediklerini” belirtti. Devine, etraflarındaki “herkesin” onları ebeveynlikten “korkutmaya çalıştığını” da itiraf ederek, bu süreçte hissettiklerini tüm samimiyetiyle paylaştı.

Adam Devine ve Chloe Bridges'in Baba Olma Yolculuğu

Adam Devine ve Chloe Bridges’in Baba Olma Yolculuğu
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx