1. Haberler
  2. Magazin
  3. Adriana Lima’nın Estetik Tartışmaları ve Dönüşümü

Adriana Lima’nın Estetik Tartışmaları ve Dönüşümü

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

43 yaşındaki ünlü model Adriana Lima, geçen yıl kasım ayında katıldığı bir kırmızı halı etkinliğinde, hayranlarını oldukça şaşırttı. O anki görüntüsü, yüzünün aşırı derecede şiş olması nedeniyle estetik operasyon iddialarını gündeme getirdi. Lima’nın eski günlerine benzemeyen bu hali, sosyal medya üzerinde geniş yankı buldu.

Adriana Lima, estetik operasyon yaptırdığına dair söylentileri kesin bir dille reddetmişti. Ancak, geçtiğimiz günlerde yeniden ortaya çıkan yeni görüntüsü, hayranlarını bir kez daha şaşkına çevirdi. Lima, bir yıl önceki halinden tamamen farklı bir görünüm sergileyerek, “Sonunda eski Adriana’mız geri döndü” yorumlarına neden oldu.

Geçmişteki Görünümüne Dönüş

Geçmişteki Görünümüne Dönüş

Geçen yıl kasım ayında yaşadığı olumsuz yorumların ardından bir süre sessiz kalan Lima, Instagram hesabından makyajsız bir fotoğrafını paylaşarak bu söylentilere son vermeye çalışmıştı. O fotoğrafında, “Bu gördüğünüz estetikli bir yüz değil, üç çocuk annesi yorgun ve uykusuz bir kadının yüzü” ifadelerini kullanmıştı. Ancak, bu açıklamaları ikna edici bulunmadı.

Uzmanlar, Lima’nın yüzündeki değişikliklerin aşırı botoks uygulamalarına, tilki gözü operasyonuna ve dolgu müdahalelerine bağlı olduğunu öne sürdü. Ünlü model, tüm bu iddiaları yine de reddetti. Fakat, son katıldığı etkinlikteki fotoğrafları, bir yıl önceki halinden o kadar farklıydı ki, onun yüzündeki belirgin değişim gözlerden kaçmadı.

Adriana Lima'nın Estetik Tartışmaları ve Dönüşümü

Hayranlarının Tepkileri

Hayranlarının Tepkileri

Sosyal medya kullanıcıları, Adriana Lima’nın geçen yılki ve güncel fotoğraflarını yan yana getirerek, “Sonunda eski Adriana’mız geri döndü” gibi olumlu yorumlar paylaştılar. Lima’nın yüzündeki gözle görülür zayıflama ve değişim, hayranlarının gözünde onun eski ifadesine yeniden kavuştuğu anlamına geliyordu.

Görünen o ki, ünlü model hem doğum kilolarından kurtulmuş hem de önceki estetik müdahalelerinden vazgeçmiş. Estetik uzmanları, Lima’nın dudaklarında, elmacık kemiklerinde, yanaklarında, çenesinde ve göz altlarında bulunan gereksiz dolgulardan kurtularak daha genç ve dinç bir görünüm kazandığını belirtti.

Anne Olmanın Etkisi

Anne Olmanın Etkisi

Adriana Lima, 2017 yılında anne olduktan sonra dış güzelliğe bakış açısının değiştiğini ifade etmişti. İki yaşındaki oğlu Cyan ve eski kocası Marko Jaric’den olan 14 yaşındaki kızı Valentina ile 11 yaşındaki kızı Sienna’nın annesi olan Lima, annelik tecrübesinin kendisine kattığı değerleri vurguladı:

Adriana Lima'nın Estetik Tartışmaları ve Dönüşümü

  • “Annelik beni değiştirdi; insanların artık benim dışımı değil içini görmelerini istiyorum.”
  • “İki kızım büyüdükçe, yaptıklarımın ve alışkanlıklarımın çoğunu kopyaladıklarını fark ettim.”
  • “Onlara içinde bulundukları teni sevmeyi, sağlıklı beslenmeyi ve meditasyon yoluyla pozitif zihinsel sağlık pratiği yapmayı öğretmeye çalışıyorum.”

Adriana Lima’nın son dönüşümü, hem kendisi hem de hayranları için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Sosyal medyada, “İşte bizim Adriana’mız geri döndü” paylaşımları hızla yayıldı. Lima’nın bu değişimi, güzellik ve estetik algısının zamanla nasıl evrildiğinin de bir göstergesi oldu.

Adriana Lima'nın Estetik Tartışmaları ve Dönüşümü

Adriana Lima’nın Estetik Tartışmaları ve Dönüşümü
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx