USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Al Pacino’nun 83 Yaşında Baba Olması ve Genç Sevgilisiyle İlişkisi

Al Pacino’nun 83 Yaşında Baba Olması ve Genç Sevgilisiyle İlişkisi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Al Pacino’nun Yeni Baba Olması: 83 Yaşında Bir Sürpriz

Al Pacino'nun Yeni Baba Olması: 83 Yaşında Bir Sürpriz

Geçtiğimiz yıl hayranlarına büyük bir sürpriz yapan ünlü oyuncu Al Pacino, Haziran 2023’te, 83 yaşındayken bir erkek çocuk sahibi oldu. Pacino’nun bu kadar ileri yaşta baba olması, hem sevinç hem de tartışmalara yol açtı.

Genç Sevgiliye Doğum Günü Jestleri

Genç Sevgiliye Doğum Günü Jestleri

Al Pacino’nun dördüncü çocuğu olan Roman, 30 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah‘tan dünyaya geldi. Çiftin arasında tam 53 yıl yaş farkı bulunması, birçok kişinin dikkatini çekti. Al Pacino, bir buçuk yaşındaki oğlu Roman’ın annesi Noor Alfallah’ın doğum günü pastasındaki mumları, onunla birlikte üfleyerek kutladı.

Bu Hangi Yaşın Kutlaması?

Bu Hangi Yaşın Kutlaması?

Oscar ödüllü yıldız, Noor’un kız kardeşi Sophia Alfallah tarafından paylaşılan bir video ile sevgilisinin doğum gününü kutlarken gülümsüyordu. Video, “Noor’un doğum günü 2024” başlığını taşıyordu. Aslında Noor Alfallah, Aralık 2023’te 30 yaşına girecekti; ancak ünlü yapımcı, doğum gününü erken kutlamayı tercih etmiş gibi görünüyor. Geçen yıl da benzer bir doğum günü pastasıyla bir fotoğraf paylaşan Noor, “Neredeyse 30…” yazmıştı.

Al Pacino'nun 83 Yaşında Baba Olması ve Genç Sevgilisiyle İlişkisi

Pandemi Zamanında Başlayan Aşk

Pandemi Zamanında Başlayan Aşk

Al Pacino ve Noor Alfallah’ın ilişkisi, koronavirüs pandemisi sırasında başlamıştı. Çiftin Roman adını verdikleri oğulları Haziran 2023’te doğdu. Başlangıçta Al Pacino’nun sevgilisinin hamileliğinden haberi olmadığı, duruma inanmadığı ve bu nedenle DNA testi istediği dedikoduları yayıldı. Pacino, durumu reddetse de DNA testinin yapıldığı ve çocuğun kendisinden olduğu anlaşılınca ilişkilerine devam etme kararı aldığı ortaya çıktı.

Doğum Sonrası Güvence

Doğum Sonrası Güvence

Noor Alfallah, Hollywood’un büyük prodüksiyon şirketlerinde üst düzey bir yönetici olarak görev yapıyor. Eylül 2023’te, oğulları Roman’ın tam fiziksel velayetini almak için mahkemeye başvurdu. Noor Alfallah’ın Al Pacino ile yaptığı velayet ve nafaka anlaşmasına göre, efsane oyuncudan 110.000 dolar toplu ödeme ve ayda 30.000 dolardan fazla nafaka alacak. Ayrıca, çiftin oğulları Roman’ın sağlık sigortası tarafından karşılanmayan tüm tıbbi masrafları da babası Pacino tarafından ödenecek. Pacino, oğlunun eğitimi için her yıl 15.000 dolar yatırmayı da kabul etti.

Al Pacino'nun 83 Yaşında Baba Olması ve Genç Sevgilisiyle İlişkisi

Evlenme Niyetleri Yok

Evlenme Niyetleri Yok

Noor Alfallah, bu yılın başlarında Vogue Arabia’ya verdiği bir röportajda, oğlu Roman’ı ve annelik deneyimini “Oğlum, bana tanrının en büyük hediyesi. Ona baktığım her gün, ne kadar kutsanmış olduğumu biliyorum” sözleriyle ifade etmişti. Roman, Pacino’nun dördüncü çocuğu. Ünlü oyuncunun, 34 yaşındaki kızı Julie Marie, eski sevgilisi Jan Tarrant‘tan ve 23 yaşındaki ikizleri Anton ve Olivia, başka bir efsanevi oyuncu Beverly D’Angelo‘dan bulunmaktadır. Noor Alfallah daha önce verdiği bir röportajda, “Ben evlenecek bir tip değilim” demişti.

Servet Avcısı İddiaları

Servet Avcısı İddiaları

Al Pacino ve Noor Alfallah’ın ilişkisi duyulduğunda, bazı hayranları Noor’un bir “servet avcısı” olabileceğini düşündü. Ancak, Noor Alfallah, ünlü bir yapımcı olarak kendi maddi durumunu oldukça iyi bir noktada tutuyor. Ailesi de varlıklı olduğundan, hayatının hiçbir döneminde paraya ihtiyaç duymamış. Noor’un daha önce Clint Eastwood ve Mick Jagger gibi isimlerle anıldığı biliniyor. Yakın çevresi, onun kendisinden yaşça büyük erkeklere ilgi duyduğunu ve Al Pacino’yu çok sevdiğini belirtiyor.

Al Pacino’nun 83 Yaşında Baba Olması ve Genç Sevgilisiyle İlişkisi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx