USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Amber Heard’ün Yeni Hayatı: Kızıyla İspanya’da Sakin Bir Yaşam

Amber Heard’ün Yeni Hayatı: Kızıyla İspanya’da Sakin Bir Yaşam

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Senaryo Gereği Başlayan Yakınlaşmalar

Senaryo Gereği Başlayan Yakınlaşmalar

Senaryo gereği başlayan yakınlaşmalar, zamanla gerçek hayata yansıdı. Üstelik, Amber Heard’ün kendisinden yaşça büyük olan aşkı, onunla birlikte olabilmek için yıllarını geçirdiği sevgilisini, iki çocuğunun annesini bile terk etti. Evlendiler, ancak mutluluk bir türlü gelmedi. Kısa sürede bu evlilik de sona erdi. Ardından, birbirlerinin tüm kirli çamaşırlarını ortaya serdikleri iftira davaları süreci başladı. Güzel oyuncu, bu davalardan birinden zaferle çıksa da, ikincisinde yenilgiye uğradı. Bu durum üzerine tasını tarağını toplayıp başka bir ülkeye göç etmek zorunda kaldı.

Amber Heard'ün Yeni Hayatı: Kızıyla İspanya'da Sakin Bir Yaşam

Boşanmanın ardından, babasını gizli sakladığı bir kız çocuğu sahibi oldu. Şimdi, kızını hayatının büyük bir kısmını yaşadığı Hollywood’tan, memleketinden uzakta, bambaşka bir ülkede büyütüyor. Artık bir ünlü gibi yaşamak istemese de, gittiği ülkede paparazzi ordusu peşinde. İşte kızıyla çıktığı son gezintilerden birinde, yine objektiflere yakalandı.

Kızını Yabancı Ülkede Büyütüyor

Hollywood’un “asi” yıldızı Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’den söz ettiğimizi büyük olasılıkla anladınız. Depp, Heard ile karşı karşıya geldiği son karalama davasından zaferle çıktı. Hatta kendi deyimiyle “itibarını geri kazandı.” Bir dönem Hollywood’un kara listesinde yer alan 61 yaşındaki Depp, sonrasında yeniden mesleğine döndü. Bu arada, 38 yaşındaki Amber Heard, minik kızı Oonagh Page’i de yanına alarak İspanya’ya göç etti. Görünüşe göre eski eşiyle yaşadığı tüm sorunların ardından yeni bir başlangıç yapmak istemişti.

Amber Heard'ün Yeni Hayatı: Kızıyla İspanya'da Sakin Bir Yaşam

Heard, dilini de bildiği İspanya’nın Madrid kentinde, kızıyla birlikte sakin bir hayat sürdürmeye başladı. Bazen bazı festivallere katılsa da, eski hayatını ve pırıltılı dünyayı geride bıraktı.

Amber Heard'ün Yeni Hayatı: Kızıyla İspanya'da Sakin Bir Yaşam

El Ele Gezintiye Çıktılar

Güzel oyuncu, geçtiğimiz gün kızıyla birlikte çıktığı bir gezintide objektiflere takıldı. Şık bir etek ve bluz giyen Amber Heard, 3 yaşındaki kızıyla birlikte ülkenin sıcak havasına uygun bir şekilde giyinmişti. Anne-kız yürürken neşeli bir sohbete daldılar. Amber, bir ara kızıyla daha da yakınlaşarak ona bir şeyler anlatmaya çalıştı. Sonrasında, ikili el ele yola devam etti.

Amber Heard'ün Yeni Hayatı: Kızıyla İspanya'da Sakin Bir Yaşam

Heard, bir ara eğilip kızını bir konuda ikna etmeye çalıştı. Ardından, anne ile kızı neşeli bir sohbetle yollarına devam ettiler.

Davayı Kaybetti, Kariyeri Zora Girdi

Eski eşi Johnny Depp ile girdiği yasal mücadeleyi kaybeden Amber Heard, dava bitiminde haksızlığa uğradığını belirtmişti. Bu süreçte kariyerinde de bazı zorluklar yaşadı; önemli rollerinden biri olan Aquaman filminin kadrosundan çıkarıldığı haberleriyle uzun süre gündemde kaldı. Şimdi, son görüntüleri ve iddialara bakılırsa, Heard hem Hollywood’u hem de memleketini geride bıraktı. Kızını da yanına alarak Madrid’de yeni bir hayat kurdu. İleri sürülenlere göre Heard, bu şehirden “Yeni evim” diye söz ediyor.

Amber Heard'ün Yeni Hayatı: Kızıyla İspanya'da Sakin Bir Yaşam

Kızını Gürültüden Uzak Büyütmek İstiyor

Amber Heard’ün yakın bir arkadaşı, İngiliz Daily Mail gazetesine verdiği demeçte, güzel yıldızın ana dili İngilizce’nin yanı sıra İspanyolcayı da çok iyi konuştuğunu belirtti. Arkadaş, “Kızını Madrid’de, gürültüden uzakta büyütmekten son derece mutlu,” diye konuştu. Amber Heard, geçen yılın haziran ayında eski eşi Johnny Depp ile hesaplaştığı davayı kaybettikten sonra vaktinin büyük bir bölümünü Madrid’de geçirmeye başladı. Buradaki hayatından bazı fotoğrafları da sosyal medya sayfasında paylaşıyor.

Bir iddiaya göre Amber Heard, sadece ABD’yi terk etmekle kalmadı, oyunculuğu da bıraktı. Bunun doğruluğunu ise zaman gösterecek.

Amber Heard'ün Yeni Hayatı: Kızıyla İspanya'da Sakin Bir Yaşam

Taşıyıcı Anne Yöntemiyle Bebek Sahibi Oldu

Amber Heard’ün bir bebek sahibi olduğunu duyurması, iki yıl önce herkesi şaşırttı. Heard, bir kız annesi olduğunu 2021 yılının temmuz ayında sosyal medya üzerinden duyurdu. Depp ile yollarını ayırdıktan sonra anne olan Heard’ün bebeğinin babasının kim olduğu merak konusuydu. Ancak Heard’ün taşıyıcı anne yöntemini seçtiği ortaya çıktı. Amber Heard, o dönemde mutlu haberi kızıyla çekilen bir pozunu paylaşarak Instagram sayfasından duyurdu. O sırada 35 yaşında olan Heard, yitirdiği annesinin adını verdiği bebeğiyle çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Güzel oyuncu, “Bu haberi paylaştığım için çok heyecanlıyım. Yıllar önce bir çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim. Bunu kendi şartlarımda yapmak istedim. Kaderimizin en temel parçalarından birini bu şekilde düşünmenin biz kadınlar için ne kadar radikal olduğunu şimdi anlıyorum,” diye yazdı.

Amber Heard'ün Yeni Hayatı: Kızıyla İspanya'da Sakin Bir Yaşam

Hayatımın Geri Kalanının Başlangıcı

Paylaşımında “Umarım beşik almak için yüzük istememenin normalleştiği bir noktaya geliriz” diyen Heard, mesajını şöyle sürdürdü: “Bir yanım özel hayatımın kimseyi ilgilendirmediğini savunmak istiyor. Ayrıca işimin doğasının beni bunu kontrol altına almaya zorladığını da biliyorum. Kızım 8 Nisan 2021’de doğdu. Adı Oonagh Paige Heard. O, hayatımın geri kalanının başlangıcı.”

Amber Heard'ün Yeni Hayatı: Kızıyla İspanya'da Sakin Bir Yaşam

Amber Heard ile Johnny Depp evliliği olaylı bir şekilde sona erdi.

Amber Heard’ün Yeni Hayatı: Kızıyla İspanya’da Sakin Bir Yaşam
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx