1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ana de Armas: Yeni Bir Hayat ve Başarı Hikayesi

Ana de Armas: Yeni Bir Hayat ve Başarı Hikayesi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ana de Armas: Bir Başarı Hikayesi

Ana de Armas: Bir Başarı Hikayesi

Bütün bunların verdiği güvenle yeni bir ülkeye adım attıktan sonra, kısa sürede bu kararlılığının meyvelerini toplamaya başladı. İzlediği televizyon programlarıyla öğrendiği İngilizcesi sayesinde, James Bond’un göz alıcı kızı olmayı başardı ve ardından Oscar’a aday gösterildi. Birçok oyuncunun hayallerini süsleyen bir rolü üstlenerek, sinemanın efsanevi sarışını Marilyn Monroe’yu canlandırdı. Doğal sarışın olmamasına rağmen bu zorluğun üstesinden gelerek büyük bir başarıya imza attı. Sadece 10 yıl içinde önemli bir mesafe kat eden bu yetenekli oyuncu, şimdi de hayatına yeni bir yön vermek istedi. Bu sefer ülke değiştirmek yerine, büyük şehir hayatından uzaklaşarak kırsal bir bölgeye taşındı. Kariyerine devam etse de, hayatında yepyeni bir sayfanın açılmasının heyecanını yaşıyor. Bu değişiklikten duyduğu mutluluğu ise kimseden saklamadı.

Ana de Armas: Yeni Bir Hayat ve Başarı Hikayesi

İngilizceyi Sonradan Öğrendim… James Bond Kızı Oldum

Bu ilginç yolculuğun kahramanı, İspanyol asıllı Kübalı oyuncu Ana de Armas. 36 yaşındaki de Armas, doğup büyüdüğü Küba’da kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Ülkesinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Una Roda ve Francia ile yıldızını parlatan de Armas, ardından altı sezon boyunca yine bir başka popüler dizi El Internado ile şöhretini artırdı. Ardından Hollywood’a doğru bir adım attı ve artık 20’li yaşlarının ikinci yarısına gelmişti. Her ne kadar İngilizceyi sonradan TV izleyerek öğrenmiş olsa da, sinemanın merkezindeki serüveninde kısa sürede birçok başarıya imza attı. James Bond serisinin No Time To Die adlı filminde kamera karşısına geçmesi, kariyeri için önemli bir dönüm noktası oldu. Hatta sinema tarihinin efsanevi sarışını Marilyn Monroe’yu canlandırdığı Marilyn filmiyle Oscar adayı bile oldu. Uzun lafın kısası, Ana de Armas, Hollywood’da birçok kişi için imkansız olarak görülen bir başarıya imzasını attı.

Ana de Armas: Yeni Bir Hayat ve Başarı Hikayesi

Kendime Küçük Bir Koza Ördüm

Bütün bu süreçte Ana de Armas, sürekli Los Angeles’ta yaşadı. Hayatı, gösteri dünyasının merkezinde geçti. Ancak güzel oyuncu, kısa bir süre önce yeni bir karar alarak tasını tarağını toplayıp Las Vegas’tan ayrıldı ve Vermont’ta kırsal bir bölgeye yerleşti. Ana de Armas, başrollerinden birini üstlendiği Eden adlı filmin Toronto Film Festivali’ndeki gösteriminin ardından E! News’a bir röportaj verdi. O sırada “dünyanın çılgınlığından kaçmak için” büyük kenti terk ettiğini açıkladı. Oyuncu, “Hepimizin kendine güvenli bir alan inşa etmek için bir şansı var. Bu kararı kendi başıma verdim. Kendimi bütün bu kalabalıktan uzakta hissedeceğim bir ev buldum.” dedi.

Ana de Armas: Yeni Bir Hayat ve Başarı Hikayesi

Değişim Zamanı Gelmişti

Kırsal alanda kurduğu yeni hayatında kendine küçük bir koza oluşturduğunu belirten Ana de Armas, “Oraya sadece birlikte olmak istediğim kişileri götüreceğim.” diyerek, evinin kapılarını sadece sevdiği insanlara açacağını vurguladı. Mesleği olan oyunculuğu sürdürecek olmasına rağmen, artık Hollywood tarzı hayatı bir kenara bıraktığını ifade etti. Bunun yerine daha sade bir yaşam tarzı benimsedi. Bu karara nasıl vardığını da şu sözlerle açıkladı: “Değişim zamanı geldiğinde bunu hissedebiliyorsunuz. Kendinizi dinlediğinizde, sizin için neyin iyi neyin kötü olduğunu fark ediyorsunuz. Bütün bunları anladığınız bir an geliyor, o zaman da karar veriyorsunuz.”

Ana de Armas: Yeni Bir Hayat ve Başarı Hikayesi

Ben Affleck ile Aşk Yaşamıştı: Ana de Armas bir dönem Ben Affleck ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Ondan önce ise 2011 ile 2013 arasında Mark Clotet ile kısa bir evlilik yaşamıştı.


Ana de Armas, sinemanın efsane sarışını Marilyn Monroe’yu canlandırdı. Bu filmdeki olağanüstü performansıyla Oscar adayı oldu.


Dünyayı Gezme Tutkusu

1988 yılında Havana’da dünyaya gelen Ana de Armas, tam adıyla Ana Celia de Armas Caso, bugüne kadar birçok filmde ve dizide kamera karşısına geçti. Bir röportajında “Bir kadın, hem de Latin bir kadın olduğum için bana Hollywood’dan rol gelmesi çok kolay değil.” diye konuşan Ana de Armas, ilk Hollywood çıkışını 2015 tarihli Knock Knock ile yaptı. Bu filmde Keanu Reeves ile birlikte rol aldı. Sonrasında sosyal medya sayesinde tanınırlığını artırdı. “Bir yerde çok uzun süre kalamadığını” belirten Ana de Armas, projelerde yer almadığı dönemlerde dünyayı gezmeyi ve çektiği fotoğrafları Instagram sayfasında paylaşmayı seviyor.

Ana de Armas: Yeni Bir Hayat ve Başarı Hikayesi
Bu arada Ana de Armas’ın doğanın kollarında öyle basit bir evde yaşadığı düşünülmesin. Elbette yeni evi çok geniş bir arazide yer alıyor. Dağ manzaralı yeni evi için güzel oyuncunun ödediği fiyat ise 7 milyon dolar. Bahçesindeki yüzme havuzuyla birlikte bazı Hollywood alışkanlıklarından tamamen vazgeçmedi de Armas.


Güzel oyuncu sosyal medya sayfasından da yeni hayatına dair paylaşımlar yapıyor.
Ana de Armas: Yeni Bir Hayat ve Başarı Hikayesi

Ana de Armas: Yeni Bir Hayat ve Başarı Hikayesi

Ana de Armas: Yeni Bir Hayat ve Başarı Hikayesi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx