1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ana de Armas’ın Kariyerindeki Dönüşüm ve Yeni Yaşamı

Ana de Armas’ın Kariyerindeki Dönüşüm ve Yeni Yaşamı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ana de Armas’ın Hayatı ve Kariyeri

Ana de Armas'ın Hayatı ve Kariyeri

Bütün bunların verdiği güvenle yeni bir ülkeye adım attıktan kısa bir süre sonra, bu kararlılığının meyvelerini toplamaya başladı. Televizyon izleyerek öğrendiği İngilizce ile James Bond’un gözdesi oldu ve ardından Oscar’a aday gösterilme başarısını elde etti. Birçok oyuncunun hayallerini süsleyen büyük bir rol aldı ve sinemanın efsanevi sarışını Marilyn Monroe’yu canlandırdı. Üstelik doğal sarışın olmamasına rağmen bu karakteri ustalıkla canlandırdı. Sadece 10 yıl içinde büyük bir mesafe kat eden bu güzel oyuncu, şimdi de hayatında yeni bir yön arayışına girdi. Bu kez ülke değiştirmedi, bunun yerine büyük şehri terk ederek kırsal bir bölgeye yerleşti. Kariyerine veda etmemiş olsa da, hayatında yeni bir sayfa açtı. Bu değişiklikten ne kadar mutlu olduğunu da açıkça ifade etti.

Ana de Armas'ın Kariyerindeki Dönüşüm ve Yeni Yaşamı

İngilizceyi Sonradan Öğrendi, James Bond Kızı Oldu

Bu ilginç öykünün kahramanı, İspanyol asıllı Kübalı oyuncu Ana de Armas. 36 yaşındaki de Armas, doğup büyüdüğü Küba’da kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Ülkesinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Una Roda ve Francia ile yıldızını parlatmayı başardı. Ardından altı sezon boyunca bir başka popüler dizi El Internado ile ününü artırdı. Hollywood hayalleri kurmaya başlaması için artık zamanı gelmişti. O dönem, 20’li yaşlarının ikinci yarısına yaklaşmıştı. İngilizceyi sonradan öğrenmiş olsa da, sinemanın merkezindeki serüveninde kısa sürede birçok başarıya imza attı. James Bond serisinin No Time To Die adlı filminde kamera karşısına geçmesi, kariyeri için önemli bir dönüm noktası oldu. Hatta sinemanın efsanevi sarışını Marilyn Monroe’yu canlandırdığı Marilyn filmi ile Oscar adayı bile oldu. Kısacası, Ana de Armas, Hollywood’da birçok kişi için imkansız olan bir başarıya imzasını attı.

Ana de Armas'ın Kariyerindeki Dönüşüm ve Yeni Yaşamı

Kendine Küçük Bir Koza Ördü

Bütün bu süreç içinde, Ana de Armas hep Los Angeles’ta yaşadı. Bütün hayatı, gösteri dünyasının merkezinde geçti. Ancak güzel oyuncu kısa bir süre önce yeni bir karar aldı ve eşyalarını toplayarak Las Vegas’tan taşındı. Vermont’ta kırsal bir bölgeye yerleşti. Ana de Armas, başrollerinden birini üstlendiği Eden adlı filmin Toronto Film Festivali’ndeki gösteriminin ardından E! News’a bir röportaj verdi. O sırada, “Dünyanın çılgınlığından kaçmak için” büyük kenti bıraktığını söyledi. Oyuncu, “Hepimizin kendine güvenli bir alan inşa etmek için bir şansı var. Bu kararı kendi başıma verdim. Kendimi bu kalabalıktan uzak hissedeceğim bir ev buldum” dedi.

Ana de Armas'ın Kariyerindeki Dönüşüm ve Yeni Yaşamı

Değişim Zamanı Gelmişti

Kırsal bölgede kurduğu yeni hayatında kendine küçük bir koza oluşturduğunu belirten Ana de Armas, “Oraya sadece birlikte olmak istediğim kişileri götürürüm” diye sürdürdü sözlerini. Bir başka deyişle, kırsal bölgedeki evinin kapılarını yalnızca kendi istediği ve sevdiği insanlar için açacak. Mesleği olan oyunculuğu sürdürecek olmasına rağmen, artık Hollywood tarzı hayatı bir kenara bıraktığını vurguladı. Bunun yerine, kendine daha sade bir yaşam kurdu. Bu karara nasıl vardığını ise şu sözlerle anlattı: “Değişim zamanı geldiğinde bunu hissedebiliyorsunuz. Kendinizi dinlediğinizde, sizin için neyin iyi neyin kötü olduğunu fark ediyorsunuz. Bütün bunları anladığınız bir an geliyor ve o zaman karar veriyorsunuz.”

Ana de Armas'ın Kariyerindeki Dönüşüm ve Yeni Yaşamı

Ben Affleck ile Aşk Yaşamıştı: Ana de Armas, bir dönem Ben Affleck ile yaşadığı ilişki ile de gündeme gelmişti. Ondan önce ise 2011 ile 2013 yılları arasında Mark Clotet ile kısa bir evlilik yapmıştı.

Dünyayı Gezme Tutkusu

1988 yılında Havana’da dünyaya gelen Ana de Armas, tam adıyla Ana Celia de Armas Caso, bugüne kadar birçok filmde ve dizide kamera karşısına geçti. Bir röportajında, “Bir kadın, hem de Latin bir kadın olduğum için Hollywood’dan rol gelmesi çok kolay değil” diye konuşan Ana de Armas, ilk Hollywood çıkışını 2015 tarihli Knock Knock ile yaptı. Bu filmde Keanu Reeves ile birlikte rol aldı. Sosyal medya sayesinde de tanınırlığını artırmayı başardı. “Bir yerde çok uzun süre kalamadığını” belirten Ana de Armas, bir projede rol almadığı zamanlarda dünyayı geziyor ve çektiği pozları Instagram sayfasında paylaşıyor.

Ana de Armas'ın Kariyerindeki Dönüşüm ve Yeni Yaşamı

Not: Ana de Armas’ın doğanın kollarında öyle basit bir evde yaşadığı düşünülmesin. Elbette yeni evi çok geniş bir arazide yer alıyor. Dağ manzaralı yeni evi için güzel oyuncunun ödediği fiyat ise 7 milyon dolar. Bahçesindeki yüzme havuzu da dahil olmak üzere bazı Hollywood alışkanlıklarından tamamen vazgeçmediği söyleniyor.

Güzel oyuncu, sosyal medya sayfasından da yeni hayatına dair paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor.

Ana de Armas'ın Kariyerindeki Dönüşüm ve Yeni Yaşamı

Ana de Armas'ın Kariyerindeki Dönüşüm ve Yeni Yaşamı

Ana de Armas’ın Kariyerindeki Dönüşüm ve Yeni Yaşamı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx