1. Haberler
  2. Bilgi Rehberi
  3. Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuklara ücretsiz trafik eğitimleri düzenliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuklara ücretsiz trafik eğitimleri düzenliyor

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

(ANKARA)- Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Pisti’nde çocuklar için ücretsiz olarak düzenlediği trafik eğitimleri başlıyor. Anasınıfı ile ilkokul 1’inci ve 2’inci sınıf öğrencilerine akülü arabalarla, hem teorik hem de uygulamalı olarak eğitim verilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Pisti’nde Başkentli çocuklara ücretsiz verilen trafik eğitimlerine başlıyor. 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak eğitimlere ana sınıfı ile ilkokul 1 ve 2. sınıf öğrencileri katılabilecek.

Randevular online olarak alınacak

ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı Sinyalizasyon ve Altyapı Şube Müdürlüğü eğitimleri, çocukların eğlenerek ve anlayabileceği seviyede hem teorik hem de akülü arabalarla uygulamalı olarak ücretsiz verecek. 9 Eylül Pazartesi günü ilk ders zilinin çalacağı trafik eğitimleri için randevu almak ve detaylı bilgi edinmek isteyen okullar, ‘https://cocuktrafik.ankara.bel.tr’ adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek. Eğitimler, hafta içi her gün sabah ve öğleden sonra iki oturum şeklinde verilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuklara ücretsiz trafik eğitimleri düzenliyor
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx