1. Haberler
  2. Bilgi Rehberi
  3. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Öğrencilere Büyük Destek: Kıyafet ve Kırtasiye Yardımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Öğrencilere Büyük Destek: Kıyafet ve Kırtasiye Yardımı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Öğrencilere Büyük Destek: Kıyafet ve Kırtasiye Yardımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan ailelerin çocukları için bu yıl ilkokul kıyafeti desteği ve kırtasiye yardımı sağladı. Başkent Kart aracılığıyla, sosyal yardım alan 10 bin 166 öğrenci için toplamda 10 milyon 166 bin TL kıyafet desteği yapıldı. Ayrıca, 119 bin 428 öğrenciye de 108 milyon 412 bin 750 TL kırtasiye desteği ödemesi gerçekleştirildi.

Başkan Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla çocuklarımızın eğitim yolculuğuna omuz veriyoruz” ifadelerini kullandı. Bu destekle hem dar gelirli aileler hem de esnafın fayda sağladığı vurgulandı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz ve Ankara Kitap ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Müslüm Küçükarzuman, projeden hem çocukların hem de esnafın yararlandığını ifade ettiler. Esnaf da satışlarında gözle görülür bir artış olduğunu belirterek, bu desteklerden memnuniyetlerini dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim için sunduğu bu destekler, hem ailelerin yükünü hafifletiyor hem de çocukların eğitim sürecine katkı sağlıyor. Böyle projelerin yaygınlaşması, toplumsal refahın artmasına büyük katkı sağlayacaktır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Öğrencilere Büyük Destek: Kıyafet ve Kırtasiye Yardımı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx