1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ankara’da Yol Kenarında Uyuyan Köpeğin Üzerinden Otomobil Geçti

Ankara’da Yol Kenarında Uyuyan Köpeğin Üzerinden Otomobil Geçti

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da Yol Kenarında Uyuyan Köpeğin Üzerinden Otomobil Geçti: Köpek Kurtarılamadı

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde, İncek Mahallesi’nde bir grup çevre sakini tarafından beslenen sahipsiz köpek, yol kenarında uyurken bir otomobilin üzerinden geçmesi sonucu ağır yaralandı. Köpek, veteriner müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olay, güvenlik kamerasına yansırken, sürücü köpeği fark etmediğini söyledi.

Olayın Detayları

18 Mayıs günü meydana gelen olayda, yol kenarında uyuyan köpek, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Vatandaşlar, hızla yaralı köpeği veterinere götürdü ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen köpek hayatını kaybetti. Sürücü, köpeği fark etmediğini belirtti ve “Bir sıkıntı oldu, tekerim yarıldı” dedi. Sürücünün bu açıklaması, çevre sakinleri ve hayvanseverler tarafından tepkiyle karşılandı.

Hayvanseverlerin Tepkisi

Olayla ilgili konuşan hayvansever Tuğçe Aydoğdu, sokakta baktıkları köpeğin ezilmesinin ardından sürücünün herhangi bir özür ya da işlemde bulunmamasına tepki gösterdi. Aydoğdu, “70 kiloluk köpeği görmemelerine imkan yok. Üzerinden geçen kişi kozalak sanmış. Sesini duymadığını söylemiş. Madem ki böyle bir şey oldu, gelip özür dilemesi gerekiyordu. Orada bir çocuk da olabilirdi. Kendisinden şikayetçi olduk” dedi.

Güvenlik Kameraları Olayı Kaydetti

Olay anı, bölgedeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, köpeğin yol kenarında uyurken bir otomobilin üzerinden geçtiği anlar açıkça görülüyor. Bu görüntüler, köpeğin fark edilmemesinin nasıl mümkün olabileceği konusunda soru işaretleri yarattı.

Sonuç

Bu üzücü olay, yol kenarlarında uyuyan sahipsiz hayvanların güvenliği konusunu tekrar gündeme getirdi. Hayvanseverler, benzer olayların yaşanmaması için daha dikkatli olunması ve sürücülerin daha duyarlı davranması gerektiğini vurguluyor. Olayın ardından hayvanseverler ve çevre sakinleri, benzer durumların önüne geçmek için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor.

Ankara’da Yol Kenarında Uyuyan Köpeğin Üzerinden Otomobil Geçti
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx