USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Arnavutluk Kraliyet Ailesindeki Evlilik Skandalı ve Yeni Aşk

Arnavutluk Kraliyet Ailesindeki Evlilik Skandalı ve Yeni Aşk

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arnavutluk Kraliyet Ailesindeki Çalkantılar

Arnavutluk Kraliyet Ailesindeki Çalkantılar

İngiltere’nin gölgesinde kalan Avrupa’daki nadir monarşilerden biri olan Arnavutluk kraliyet ailesindeki karışıklıklar bir türlü sona ermiyor. Arnavutluk kraliyet ailesinin veliahdı Prens Leka II, Ocak ayında 8 yıllık evliliğinin olaylı bir şekilde sona ermesiyle gündeme gelmişti.

Ülkenin komünizmle yönetildiği günlerde sürgün hayatı yaşayan kraliyet ailesi, Veliaht Prens Leka ve Prenses Elia Zaharia’nın evliliğiyle halkın gönlünde yeniden yer bulmuştu.

8 Yıllık Evlilik Bir Çırpıda Son Buldu

8 Yıllık Evlilik Bir Çırpıda Son Buldu

42 yaşındaki Prens Leka, 2016 yılında dünyaevine girdiği Prenses Elia Zaharia’dan, evliliklerinin “işlevini yitirdiğini” belirterek ayrıldığını duyurdu. Çiftin 4 yaşında Prenses Geraldine adında bir kızları bulunuyordu. Normalde basit bir boşanma olayı olarak geçiştirilebilecek bu durum, kahramanları bir prens ve prenses olduğu için uzun süre konuşulacak ve ardından unutulacaktı.

2016 yılında, yıllar sonra ülkenin gördüğü ilk kraliyet düğünüyle evlenen bu mutlu çift, 8 yıllık evliliğin ardından beklenmedik bir şekilde boşanma kararı aldı.

Ancak bu kraliyet evliliği, yıllar önceki görkemli düğün kadar ses getirdi ve büyük bir skandala yol açarak noktalandı. Prens, ayrılırken internete düşen inanılmaz bir video ile olayların seyrini değiştirdi. Veliaht Prens Leka’nın, ülkenin en ünlü ses sanatçılarından biri olan eski eşi Elia Zaharia ve babası tarafından şiddete uğradığı ortaya çıktı.

Ailenin resmi sosyal medya hesaplarında yer alan mutlu fotoğraflar, ayrılığın ardından kaldırıldı.

İnanılmaz Skandalın Ortaya Çıkışı

İnanılmaz Skandalın Ortaya Çıkışı

Daha doğrusu, sosyal medyaya düşen ve ardından hızla yasaklanan bir videoda Elia Zaharia ve babası, Arnavutluk prensine saldırıyordu. Bu şok edici olayın gerçekliği, boşanma sürecinde gün yüzüne çıkacaktı. Bu skandalın ardından, aile içi şiddet iddiaları nedeniyle eski çiftin birbirlerinden beş metre uzakta durmaları ve Leka’nın kızını yalnızca bir dadının eşliğinde görebilmesine olanak tanıyan bir dizi yaptırım uygulandı.

Çiftin ayrılmasından iki ay sonra sosyal medyaya düşen o video, büyük skandalı ortaya çıkardı; Prens Leka’nın eşi ve kayınpederi tarafından dayak yediği herkes tarafından öğrenilmiş oldu.

Bu durum, Leka ve Elia için bir dönem kapandı: Arnavutluk monarşisi 1943 yılında feshedilmesine rağmen, Leka ve Elia evlendikten sonra halkın gönlünü kazanmış ve çok sevilen bir çift olmuşlardı.

Arnavutluk Kraliyet Ailesindeki Evlilik Skandalı ve Yeni Aşk

Resmi Açıklamada Suskunluk

Resmi Açıklamada Suskunluk

Ocak ayında kraliyet ailesi, resmi bir açıklama yaparak Prens Leka ve Prenses Elia’nın evliliklerinin sona erdiğini duyurdu. Açıklamada, “Merhaba dostlar, bu mesaj aracılığıyla Prens Leka ve Elia Zaharia’nın evliliklerini sonlandırmaya karar verdiklerini resmi olarak bildiriyoruz” denildi ve boşanan çiftin kızları için sevgi dolu bir ilişki sürdürecekleri ifade edildi.

Şiddet Görüntüleri İki Ay Sonra Ortaya Çıktı

Şiddet Görüntüleri İki Ay Sonra Ortaya Çıktı

Ancak sadece iki ay sonra, Mart 2024’te internette Leka’nın Prenses Elia ve babası Gjergj Polikron Zaharia ile fiziksel bir tartışmaya girdiği iddia edilen bir video ortaya çıktı. Kavga görüntülerinin internete düşmesinin ardından Arnavutluk Sarayı, Leka’nın eski eşi ve eski kayınpederi tarafından “güçlü cisimlerle” fiziksel saldırıya uğradığını ve videoyu kanıt olarak polise sunduğunu iddia etti. Bu skandalın ardından aile, sessizliğe büründü. Eski Prenses Elia ise bir süre sonra sessizliğini bozdu ve kavgaya karışmasının yalnızca onu durdurmaya çalışmasından kaynaklandığını öne sürdü.

Prens Leka, sık sık 6 yaşındaki kızıyla çektirdiği tatlı fotoğrafları Instagram hesabından paylaşıyor.

“Ben Bir Şey Yapmadım” Dedi

“Ben Bir Şey Yapmadım” Dedi

Eve döndüğünde Prens Leka’yı 73 yaşındaki babasıyla kavga ederken bulduğunu iddia eden Elia, “Bu benim ve ailem için çok zor bir durum. Çünkü eve döndüğümde Leka’yı, 73 yaşındaki babamı taciz etmeye çalışırken bulmak hiç de kolay değil. Durdurmaya çalışmam dışında bu kavganın benimle hiçbir ilgisi yok. Her şey için yargı yolunu izliyorum” diye konuştu. İşte bu boşanma ve büyük skandalın ardından yalnızca 7 ay geçtikten sonra Arnavutluk kraliyet ailesini yeni bir heyecan sardı. Veliaht Prens Leka, kalbini yeniden aşka açtı.

Acı tecrübesinin ardından yeni bir sevgili bulan Prens Leka, bunu resmi Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla hem ülkesine hem de dünyaya ilan etti.

Aşk Yeniden Doğuyor

Aşk Yeniden Doğuyor

Prens Leka, geçen akşam Arnavut ve Amerikalı girişimciler arasındaki bağları güçlendirmeyi amaçlayan resmi bir yemeğe yeni sevgilisiyle katıldı. Tiran’da yaşayan bir düğün fotoğrafçısı olan Blerta Celibashi ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Leka, böylece ne zaman başladığı bilinmeyen bu yeni ilişkiyi duyurmuş oldu ve aralarındaki aşkın artık resmiyet kazandığını ifade etti.

Fotoğrafta Leka ve Blerta, romantik bir görüntü sergileyerek kameraya gülümseyip el ele tutuşuyorlar.

Arnavut kraliyet ailesi, geçmişte yaşanan kötü olayları bir kenara bırakarak oğullarının yeni aşkı Blerta’yı aileye kabul etmiş gibi görünüyor.

Arnavutluk Kraliyet Ailesindeki Evlilik Skandalı ve Yeni Aşk
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx