Başkentte “Kadın Emeği Kooperatif Pazarı” etkinliği düzenlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu, Kadın Emeği Kooperatif Pazarı Etkinliğiyle Kadın Girişimcileri Destekliyor

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen Kadın Emeği Kooperatif Pazarı etkinliği, Ankara’da büyük ilgi gördü. Kadın girişimciler, el emeği ürünlerini sergileyerek satışa sundu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu, kadın girişimcilerin desteklenmesi ve potansiyellerinin geliştirilmesi amacıyla önemli bir adım attı.

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu’nun Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi tarafından organize edilen “Kadın Emeği Kooperatif Pazarı” etkinliği, Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Sanayi Odası, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Armada Alışveriş ve İş Merkezi’nin katkılarıyla Armada AVM’de gerçekleştirildi. Etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş da katılım gösterdi.

15 kadın kooperatifinin yer aldığı Kadın Emeği Kooperatif Pazarı’nda, kadın girişimcilerin açtığı stantlarda birbirinden değerli el emeği ürünleri sergilendi ve satışa sunuldu. Etkinlik, yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla da büyük ilgi gördü ve hafta sonu boyunca çok sayıda ziyaretçi ağırladı.

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür ederek, “Bu önemli etkinlikle, üreten kadınları bir araya getirerek onlara el emeği ürünlerini sergileme ve satış yapma fırsatı sunduk. Kadınların ekonomiye katılımını artırmak ve ekonomik-sosyal açıdan güçlenmelerine katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkentte “Kadın Emeği Kooperatif Pazarı” etkinliği düzenlendi

Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!