1. Haberler
  2. Magazin
  3. Beckham Çifti: 25 Yıllık Sevgi, Başarı ve Bahçe Hayatı

Beckham Çifti: 25 Yıllık Sevgi, Başarı ve Bahçe Hayatı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beckham Çifti: Sevgi ve Başarı Dolu 25 Yıl

Beckham Çifti: Sevgi ve Başarı Dolu 25 Yıl

Bunda elbette daha genç yaşlarda evlendiği dönemin ünlü şarkıcısı, günümüzün stil ikonu modacısı Victoria Beckham’ın da payı büyük. 25 yıldır süren ve tüm şöhretlerine, haklarında çıkan söylentilere ve çok konuşulan ihanet iddialarına rağmen dimdik ayakta kalmayı başaran evlilikleri ve dört çocuklarıyla Beckham çifti, gösteri dünyasının en büyük ikilisi haline geldi.

Victoria Beckham, Spice Girls grubunun efsanevi bir üyesi olarak başladığı kariyerini, David Beckham ile yaptığı evlilikle daha da perçinledi. Sahneleri bıraktıktan sonra modaya yönelen Victoria, bu alanda da büyük başarılar elde ederek kendi markasını yarattı.

Beckham Çifti: 25 Yıllık Sevgi, Başarı ve Bahçe Hayatı

Ömürleri Yolda Geçiyor, Stresini Bahçesinde Atıyor

David Beckham ise profesyonel futbolculuğunu genç yaşta noktalamış ve ardından ABD’de satın aldığı futbol kulübüyle iş dünyasına adım atmıştı. Ünlü çiftin en küçük çocukları olan kızları Harper yanlarında kalırken, üç yetişkin oğulları kendi hayatlarını kurarak yuvadan uçtular. Beckham çifti, ABD’deki işleri nedeniyle sürekli olarak memleketleri İngiltere ve Los Angeles arasında mekik dokusalar da, zamanlarının büyük bir kısmını Cotswolds bölgesindeki geniş ve şık kır evlerinde geçiriyorlar.

David Beckham, işlerinden arta kalan zamanını evinin bahçesinde sebze ve meyve yetiştirerek, bu ürünlerden lezzetli yemekler hazırlayıp ailesine güzel sofralar sunarak değerlendiriyor.

Beckham Çifti: 25 Yıllık Sevgi, Başarı ve Bahçe Hayatı

Gösteri dünyasındaki birçok ünlü çift gibi, Beckham’lar da gösterişli evlerinin bahçesini bir çiftliğe dönüştürerek şehir hayatının karmaşasından ve büyük şöhretlerinin yarattığı baskılardan kaçmayı başarıyorlar.

Aşçılık Yeteneğini Sergilediği Yemeklerin Malzemelerini Kendisi Yetiştiriyor

Aile hayatına düşkünlüğüyle bilinen David Beckham, sık sık mutfağa girerek eşi Victoria ve dört çocuğu için aşçılık yeteneklerini sergiliyor. Sosyal medya paylaşımlarında bu ziyafet sofralarının detaylarını görmek mümkün. Son günlerde sosyal medyada büyük ses getiren Instagram paylaşımlarına göre, David Beckham, evinin bahçesinde kimi zaman dinlenirken, kimi zaman eşi ve kızı için gül toplayarak çiftçilik becerilerini geliştirmiş gibi görünüyor.

Beckham Çifti: 25 Yıllık Sevgi, Başarı ve Bahçe Hayatı

Beckham’ların çiftliğinde tavuklar ve arı kovanları da mevcut.

Yıldız futbolcu, ailesine ve sevdiklerine sunduğu sofralarda kullandığı malzemeleri, bahçesinde yetiştirerek tazeliyor. David Beckham, yaptığı paylaşımlarla bahçesini gösterirken, yetiştirdiği birçok sebzeyi de sergileyerek takipçilerine adeta hava atıyor. 49 yaşındaki ünlü futbolcu, geniş sebze tarlalarında gezinirken, evde yetiştirdiği ürünleri toplayıp sergilediği kasaları da Instagram takipçilerine gösterdi.

David Beckham Bahçesinde Yetişen Kocaman Kabağı Paylaşıp Filme Gönderme Yaptı

Bir noktada, Beckham kocaman bir kabağı havaya kaldırarak gülme emojisinin yanı sıra, üst tarafı bükülmüş dev sebzeyi “Beckham gibi bük” (Bend it like Beckham) alıntısıyla paylaştı. Futbolculuk döneminde kullandığı serbest vuruşları hep gole çeviren yıldız futbolcu, topa falsolu vuruşlarıyla ünlü olmuş ve “Bend it Like Beckham” (Hayatımın Çalımı) adlı bir spor filmine ilham vermişti.

David Beckham’ın bahçede çalışırken bile şıklığından ödün vermediği dikkatlerden kaçmadı.

Beckham Çifti: 25 Yıllık Sevgi, Başarı ve Bahçe Hayatı

Karısına yaptığı şakalarla da sık sık gündeme gelen David Beckham, başka bir devasa kabağının fotoğrafını paylaşarak bu sefer de Victoria Beckham’ı etiketleyip, “Victoria, artık akşama bir çorba yaparsın” yazıp hayranlarını güldürdü.

Beckham Çifti: 25 Yıllık Sevgi, Başarı ve Bahçe Hayatı

Sadece Sebzeler Değil, Yumurtalar ve Bal da Bahçeden

David Beckham, çiftçileri kıskandıran bahçesinde lahana, taze soğan, patates gibi birçok sebzeyi ve meyveyi başarıyla yetiştiriyor. Bu çiftliğin aynı zamanda bir kümesi ve içinde birçok tavuk ile horoz da barındırdığı biliniyor. Beckham’lar ayrıca bahçelerinde arıcılık da yapmaya başlamış durumda.

Beckham Çifti: 25 Yıllık Sevgi, Başarı ve Bahçe Hayatı

Emekli futbolcu bahçesinde pazara götürüp satabileceği kadar çok ürün yetiştiriyor.

Beckham Çifti: 25 Yıllık Sevgi, Başarı ve Bahçe Hayatı

Beckham Çifti: 25 Yıllık Sevgi, Başarı ve Bahçe Hayatı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx