1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Bekleyenleri üzdü: Infinix Zero Flip tasarımı ince olmayacak!

Bekleyenleri üzdü: Infinix Zero Flip tasarımı ince olmayacak!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun müddettir Infinix’in birinci içe katlanabilir telefonu üzerinde çalıştığı hakkında sızıntılar bulunuyordu. Geçtiğimiz günlerde birinci tanıtım afişlerinin sızdırılmasının akabinde daha net bilgiler ortaya çıkarken, yeni sızıntı sayesinde daha fazla bilgi belirli oldu. Özelliklerinden dizaynına Infinix Zero Flip ayrıntıları sızdırıldı. Ama görünen o ki Zero Flip beklenenden kalın olacak…

Infinix Zero Flip, Z Flip 6’dan kalın olacak

Henüz resmi olarak lansman tarihi açıklanmasa da önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenen Infinix’in birinci içe katlanabilir telefonu hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıktı. Yeni sızıntılarla birlikte Infinix Zero Flip ölçüleri muhakkak oldu ve maalesef aygıt beklendiği kadar ince olmayacak.

Z Fold ve Z Flip 6’dan kalın olacak telefon açık halde 7.64mm kalınlığa ve katlandığı halde 16.04mm kalınlığa sahip olacak. Z Fold 6’dan yaklaşık 4mm daha kalın ve Z Flip 6’dan yaklaşık 1mm daha kalın olan aygıtın küresel olarak tanıtılması bekleniyor.

Ekran özellikleri de sızdırılan aygıtın 3.6 inçlik 120Hz yenileme suratına ve 1056 x 1066 piksel çözünürlüğe sahip AMOLED bir panel ile geleceği ve iç ekran olarak da 6.9 inçlik 1080 x 2640 piksel çözünürlüğe ve 120Hz yenileme suratına sahip AMOLED bir panele mesken sahipliği yapacağı belirli oldu.

Kalın olmasının uygun yanı olarak ise daha geniş bataryaya sahip olması söylenebilir. 4720 mAh bataryaya sahip olacak telefon MediaTek Dimensity 8020 işlemciden güç alacak ve 8GB RAM ve 512GB depolama ile gelecek. Ayrıyeten Android tabanlı XOS 14.5 işletim sistemi üzerinde çalışacak telefon, iki adet 50 megapiksel art kameraya ve 50 megapiksel ön kameraya sahip olacak.

Peki siz bu mevzu hakkında ne düşünüyorsunuz? Niyetlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.


Bekleyenleri üzdü: Infinix Zero Flip tasarımı ince olmayacak!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx