USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Bella Hadid’in Aşk Hayatı ve Lyme Hastalığı ile Mücadelesi

Bella Hadid’in Aşk Hayatı ve Lyme Hastalığı ile Mücadelesi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bella Hadid’in Aşk ve Kariyerinde Yeni Bir Dönem

Bella Hadid'in Aşk ve Kariyerinde Yeni Bir Dönem

Son zamanlarda, Bella Hadid’in, başlangıçta gizli saklı görüştüğü ancak şu günlerde elini hiç bırakmadan gezdiği sevgilisi Adan Banuelos ile mutlu bir ilişki yaşadığı gözlemleniyor. Hayranları, Bella Hadid’i son günlerde, ABD’nin en ünlü kovboyu olarak anılan at yetiştiricisi ve rodeo yarışçısı sevgilisi Adan Banuelos ile birlikte mutlu bir şekilde görüyor.

GERİ DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU: HEM İŞTE HEM AŞKTA KAZANIYOR!

Bella Hadid, bu yeni ilişkisiyle birlikte büyük şehirden kaçıp, Banuelos’un Teksas’taki çiftliğinde yaşamaya başladı. Bir yandan aşk hayatında yeni bir sayfa açarken, diğer yandan birçok ünlü arkadaşı gibi kendi markasını kurdu. Orebella adını verdiği parfüm markası ile kozmetik dünyasına da adım attı.

Artık zamanının çoğunu sevgilisinin Teksas’taki çiftliğinde geçiren Hadid, hastalığı nedeniyle 2 yıl ara verdiği podyumlara geri döndü. Paris Moda Haftası kapsamında Saint Laurent’in 2025 ilkbahar defilesinde boy gösterdi.

HASTALIKLA MÜCADELE VE GÜÇLÜ DÖNÜŞ

Bella Hadid, 15 yıl önce yakalandığı Lyme hastalığı nedeniyle geçen yıl gözü yaşlı bir şekilde hayranlarıyla dertleşmiş ve artık mesleğini yapamadığını itiraf etmişti. Ancak bu zorlu süreç onu daha da güçlendirmiş gibi görünüyor. Defiledeki performansı, övgülere boğuldu ve hayranları onu görünce “Kraliçe geri döndü” yorumları yaptılar.

Bella Hadid'in Aşk Hayatı ve Lyme Hastalığı ile Mücadelesi

Defilede beyaz düğmeli gömlek, siyah kravat ve büyük boy gözlüklerle birlikte şık bir siyah takım elbise giyen Bella Hadid, sade bir topuz yaparak dikkatleri üzerine çekti. Bu defile, kariyerinde yeni bir dönüm noktası oldu ve 2 yıl aradan sonra podyuma geri döndü.

TAM İKİ YILDIR MESLEĞİNDEN UZAKTI

Sağlığına odaklanmak ve Lyme hastalığını kontrol altına almak için modellik sektörüne Ekim 2022’den bu yana ara vermişti. Podyumu süsleyen Hadid’i gören hayranları sosyal medyaya koşarak “Kraliçe geri döndü” yorumları yaptı. 2022’de son podyuma çıktığından beri alkolü bıraktı ve sağlıklı yaşam içeceği markası Kin Euphorics’e odaklandı.

Bella Hadid'in Aşk Hayatı ve Lyme Hastalığı ile Mücadelesi

Bella Hadid, kırmızı halıya da uzak kalmıştı; mayıs ayında Cannes Film Festivali’ne katılarak bir yıl aradan sonra ilk kez kırmızı halıda boy gösterdi.

Bella Hadid'in Aşk Hayatı ve Lyme Hastalığı ile Mücadelesi

“YILLARCA ACI ÇEKTİM, HAZIR OLUNCA DÖNECEĞİM” DEMİŞTİ

Ağustos 2023’te hayranlarına yaptığı paylaşımda, Lyme hastalığıyla olan “acı verici” savaşını ve “hazır olduğunda” geri döneceğini ilan etti. Yıllardır süren ama kimsenin bilmediği acılarını paylaşarak destek aradı. Ayrıca, babası Filistinli olan Bella Hadid, defile çıkışında hayranlarını kırmayarak birlikte “Özgür Filistin” sloganı atıp poz verdi.

Bella Hadid'in Aşk Hayatı ve Lyme Hastalığı ile Mücadelesi

Bu itirafından aylar sonra, Marc Jacobs kampanyası için görünümünü tamamen değiştiren Bella Hadid, podyumu bıraktıktan sonra Ocak 2024’te ilk dergi kapağı için poz verdi. 2023’ten bu yana ilk kez kırmızı halıda ise mayıs ayında Cannes Film Festivali’nde görünmüştü.

Bella Hadid'in Aşk Hayatı ve Lyme Hastalığı ile Mücadelesi

LYME HASTALIĞI HAKKINDA

Bağışıklık sistemini etkileyen ve insanı zayıf düşüren Lyme hastalığı, kene ısırması sonucu insana geçen ve “Borrelia burgdorferi” adlı bakterinin yol açtığı bir hastalıktır. Bu hastalık, cilt, merkezi sinir sistemi, göz ya da kalp gibi organları hedef alır. Hastalık alevlendiğinde eklemlerde şişlik ve sıvı birikimi olur, hasta hareket etmekte zorlanır. Bazı hastalarda belirtiler tedaviden aylar ya da yıllar sonra devam edebilir.

Bella Hadid'in Aşk Hayatı ve Lyme Hastalığı ile Mücadelesi

ANNESİ DE AYNI HASTALIKTAN MUZDARİP

Ünlü modelin annesi Yolanda Hadid de, tıpkı kızı Bella Hadid gibi Lyme hastalığından muzdarip. Bu hastalıkla olan mücadelesini kitap haline getiren bir zamanların ünlü modeli, kızı da aynı hastalığa yakalanınca en büyük destekçisi oldu. Bella Hadid, geçen sene, yıllardır boğuştuğu Lyme hastalığına yakalandığından beri durumunun her geçen gün kötüleştiğini ve semptomların açıklayamadığı şekilde kendini göstermeye başladığını ifade etmişti.

Bella Hadid'in Aşk Hayatı ve Lyme Hastalığı ile Mücadelesi

Bella Hadid, Lyme hastalığının iyice ilerlediğini, aldığı tedavilerin artık günlük hale geldiğini ve çok acı çekmeye başladığını söyleyerek mesleğine istemese de ara vermek zorunda kalmıştı. Hastalığın kesin bir tedavisi olmamakla birlikte, ilaçlarla ayakta kalan süper model, artık tedavisini günlük almadan ayakta durmakta bile zorlandığını itiraf etmişti.

Bella Hadid’in Aşk Hayatı ve Lyme Hastalığı ile Mücadelesi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx