USD34,15
EURO38,20
GR. ALTIN2.920,64
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Bennifer’ın Boşanma Kararından Sonra Yeniden Buluşması

Bennifer’ın Boşanma Kararından Sonra Yeniden Buluşması

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bennifer’ın Sona Erdiği Duyurusu

Bennifer'ın Sona Erdiği Duyurusu

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Ben Affleck, kendi aralarındaki aşkın sona erdiğini ve birlikte kurdukları yuvanın sağlam temeller üzerine oturmadığını herkesle paylaştıkları bir açıklamayla duyurdular. Sonuç olarak, Bennifer çifti aylardır gündemde dolaşan “bu iş bitti” söylentilerini boşanma açıklamasıyla doğruladı. Bu açıklamadan sonra uzun bir süre boyunca birbirleriyle görünmemeleri dikkat çekti.

Cumartesi günü geç bir öğle yemeği için bir araya gelen çifte, eski evliliklerinden dünyaya gelen çocukları da eşlik etti. Ancak Affleck’in en büyük kızı Violet bu buluşmada yanlarında değildi.

Aylar sonra, Lopez ve Affleck, Los Angeles’ta ünlü bir otelde yemek yemek üzere yeniden buluştu. Bu buluşmada, ikisinin de eski evliliklerinden olan dört çocukları da onlara eşlik etti. Lopez’in Marc Anthony ile evliliğinden olan ikizleri Max ve Emme ile Affleck’in Jennifer Garner’dan olan çocuklarından ikisi, Finn ve Samuel de bu özel anın bir parçasıydı.

Bennifer'ın Boşanma Kararından Sonra Yeniden Buluşması

Jennifer Lopez ile Ben Affleck, Beverly Hills’teki ünlü otele girdikleri sırada kameralar tarafından takip edildiler. Lopez’in durgun tavırları, Affleck’in gergin hareketleriyle birleşince dikkatlerden kaçmadı. Onları bu şekilde görenler, çocuklarının hatırına bir araya gelmeye çalışsalar da gerginliklerinin içeride büyük bir tartışmaya yol açabileceği düşüncesindeydiler.

Bennifer'ın Boşanma Kararından Sonra Yeniden Buluşması

Bennifer, ünlü otelin restoranına girerken belirgin bir gerginlik içindeydi.

Ancak, o sırada mekanda bulunanların aktardıklarına göre, durum hiç de öyle görünmüyordu. İddialara göre, Lopez ve Affleck, restoranda gergin ve birbirlerinden uzak bir şekilde girdikleri sırada içeride sıcak bir atmosfer oluşturmayı başardılar. Tanıkların ifadelerine göre, Bennifer dışarıda başka, içeride bambaşka bir görüntü sergiledi.

Restoranda çocuklarını farklı bir masaya oturtan Lopez ile Affleck, kendileri de birbirleriyle ilgilenmeye başladılar. İddialara göre, restoranın içinde birbirlerine öpücükler yağdırdılar.

Bennifer'ın Boşanma Kararından Sonra Yeniden Buluşması

Tanıkların söylediklerine göre, Lopez ve Affleck, oturdukları süre boyunca el ele tutuşup birbirlerini öpücüklere boğdular. Bu arada, eski evliliklerinden olan çocukları, oturdukları diğer masadan onları izliyorlardı. Yemek sonunda, Affleck’in eski eşi Jennifer Garner restorana geldi ve çocuklarını alıp evine götürdü. Yine iddialara göre, Lopez ve Affleck de birlikte aynı araca binerek otelin restoranından ayrıldılar.

Bennifer cephesinde şimdilik durum böyle görünüyor. Anlaşılan o ki, yıllar sonra yeniden bir araya gelip aşklarını tazeleyen bu çift, boşanma kararına rağmen birbirlerinden tamamen kopamamışlar. Affleck, restorana girmeden önce gergin tavırlar sergiliyordu.

Bennifer’ın Boşanma Kararından Sonra Yeniden Buluşması
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx