1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Bi’ iPhone 16’ya Alışsaydık: iPhone 17’nin Ekran Özellikleri Sızdırıldı

Bi’ iPhone 16’ya Alışsaydık: iPhone 17’nin Ekran Özellikleri Sızdırıldı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı telefon dünyasının sağlam bölüm kaynaklarından Ross Young, ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın gelecek yıl duyuracağı iPhone 17 serisi telefonlarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ross Young tarafından yapılan açıklamaya nazaran Apple, gelecek yıl bilhassa de ekran kalitesine odaklanacak gibi görünüyor.

iPhone ekranlarının en büyük meşakkatlerinden bir tanesi, 60 Hz tazeleme oranı sunuyor olması. Ross Young’a nazaran bu durum, gelecek yıl prestijiyle tarihe gömülecek. Şirket, iPhone 17 serisinin tüm modellerinde 120 Hz’lik LTPO OLED paneller kullanacak. Üstelik telefonlar, 1 Hz’ye kadar değişken tazeleme oranlarına destek verecek.

Birkaç yıl evvel hayatımıza giren Dynamic Island, birtakım modellerde değişebilir

*Daha evvel paylaşılan konsept dizaynlar.

Ross Young’ın evvel X’te paylaştığı akabinde sildiği paylaşıma nazaran birkaç yıl evvel hayatımıza giren Dynamic Island, iPhone 17 Pro ile iPhone 17 Pro Max modellerinde değişikliğe uğrayacak. Bu bağlamda; bu akıllı telefonlarda ekran altına gömülü Face ID bulunacak. Hâl bu türlü olunca Dynamic Island, bu modellerde yalnızca selfie kamerayı içerecek halde küçülecek.

Tabii iPhone 17 ailesi için şimdi hayli erken aşamadayız. Sonuçta iPhone 16 serisi, daha dün prestijiyle mağazalardaki yerini aldı. Şirket, süreç içerisinde fikir değiştirebilir. Kaynaklar, sundukları bilgileri güncelleyebilirler. Bu yüzden burada anlattığımız bilgilerin kesinlik taşımadığını aklınızdan çıkartmayın.

Bi’ iPhone 16’ya Alışsaydık: iPhone 17’nin Ekran Özellikleri Sızdırıldı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx