1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Binlerce TL bedelindeki parasız oyunlar nasıl indirilir? Adım adım anlatıyoruz

Binlerce TL bedelindeki parasız oyunlar nasıl indirilir? Adım adım anlatıyoruz

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Epic Games Store, Steam’i tahtından indirebilmek için tehlikeli bir strateji güdüyor. Bu stratejide her hafta oyun severlere ve kullanıcılarına ücretsiz oyunlar armağan ederek, büyük ziyanlar eden bir platform manzarası çiziyor.

Zaten bunu Epic Games yetkilileri de net bir halde lisana getirmişti. Fiyatsız olarak dağıtılan oyunlarla, periyodik olarak Epic Games’e özel olarak satışa çıkan üretimlerin platformu değerli oranda ziyana soktuğunu belirtmişlerdi. Ancak bu geleceğe bir yatırım. Steam üzere monopolleşmiş bir devle rekabet etmenin kolay bir yolu esasen yok.

Peki Epic Games’in verdiği bu parasız oyunlara nasıl sahip olabiliriz? Aslında son derece kolay. Öncelikli olarak bir hesap açmanız gerekiyor.

Epic Games Store’a girin, abone ol butonuna tıklayın ve gösterilen adımları takip ederek hesabınızı açın.

Binlerce TL kıymetindeki ücretsiz oyunlar nasıl indirilir? Adım adım anlatıyoruz

Hesabınızı açtıktan sonra yapmanız gereken şey fiyatsız olarak dağıtılan oyunu arama çubuğunda aratmak. Epic Games Store’da fiyatsız olarak dağıtılan oyunlar bazen manşette karşımıza çıkıyor. Bazense bu oyunlar manşet kısmında yer almıyor. Münasebetiyle kullanıcıların direkt olarak arama çubuğundan arayıp oyunları kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor.

Ücretsiz olarak dağıtılan oyunun sayfasına gelip satın al butonuna tıklamanız ve ödeme sayfasına git demeniz lazım. Telaşlanmayın bu noktada sizden rastgele bir ödeme alınmayacak. Ödeme sayfasında süreci onayladıktan sonra fiyatsız olarak dağıtılan oyun kütüphanenize eklenecektir. Sonrasında ise yapmanız gereken tek şey dilediğiniz vakit bu oyunları indirip oynamak. İşte bu kadar kolay.

Binlerce TL bedelindeki parasız oyunlar nasıl indirilir? Adım adım anlatıyoruz
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx