USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Brad Pitt ve Ines de Ramon: Gizli Aşkın İnşası

Brad Pitt ve Ines de Ramon: Gizli Aşkın İnşası

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brad Pitt ve Ines de Ramon: Yeni Bir Aşk Hikayesi

Brad Pitt ve Ines de Ramon: Yeni Bir Aşk Hikayesi

Hollywood’un ünlü yıldızı Brad Pitt, geçmişte Christina Applegate, Juliette Lewis, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston ve Angelina Jolie gibi dünyanın en güzel kadınlarıyla romantik ilişkiler yaşamış bir isim. Bu ilişkiler arasında Aniston ve Jolie ile kurduğu yuvalar da bulunuyor. Son yıllarda ise, eski eşi Angelina Jolie ile yaşadığı uzun hukuksal mücadele ile gündeme gelse de, Brad Pitt gönül kapılarını tamamen kapalı tutmadı. 60. doğum gününü kendisinden epey genç olan yeni sevgilisi Ines de Ramon ile kutladı ve ardından 81. Venedik Film Festivali’nde onu elinden tutarak kırmızı halıda birlikte boy gösterdi. Bu, Pitt’in yeni aşkını resmen duyurması anlamına geliyordu.

Brad Pitt ve Ines de Ramon: Gizli Aşkın İnşası

31 yaşındaki Ines de Ramon, Brad Pitt’in önceki sevgililerinden çok farklı bir profil çiziyor. Genç, güzel ve iyi eğitimli olsa da, birçok kişi için Pitt’in eski eş ve sevgililerinden daha sessiz ve geride duran bir imaj sergiliyor.

Geleceği Düşünen Bir İlişki

Ancak Ines de Ramon cephesinden gelen yeni bilgiler, genç kadının dışarıdan göründüğü kadar sessiz ve sakin olmadığını ortaya koydu. Daha önce aktör Paul Wesley ile evlilik yaşamış ve kısa sürede boşanmış olan Ines de Ramon, yeni aşkı Brad Pitt’in güvenini kaybetmemek ve onu kendisinden uzaklaştırmamak için çaba sarf ediyor. Hatta amacı, onunla bir yuva kurmak.

Bunu başarmak için önemli bir adım attığı iddia ediliyor. Ines de Ramon, sevgilisi Brad Pitt’i kaybetmemek ve onun güvenini sarsmamak adına yakın arkadaşlarına ve iş bağlantılarına, bu aşk hakkında sağda solda konuşmamaları için bir yasak getirdi. Mücevher tasarımcısı olan Ines de Ramon, Pitt ile olan ilişkisini gizli tutmak için iş bağlantılarıyla bile sessizlik anlaşması imzaladığı söyleniyor. Bu şekilde, Brad Pitt ile olan ilişkisini özel kılmayı ve en önemlisi onun güvenini kaybetmemeyi hedefliyor.

Güven İnşası ve Gelecek Hayalleri

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan bir kaynak, Ines de Ramon’un Brad Pitt’i çok sevdiğini ve onunla evlenmeyi umduğunu belirtti. Bu nedenle de Brad’in ona tam olarak güvenmesini istiyor. Bu güven inşasını zora sokmamak için, arkadaşlarının kendisi ve ilişkisi hakkında ortalıkta konuşmasını, dışarıya bilgi sızdırmasını yasakladı. Kaynağın sözleriyle, “Ines de Ramon, Brad Pitt’i gerçekten seviyor ve ona önem veriyor. Umudu da bir gün onunla evlenmek.” İşte tüm bu nedenlerle, ilişkileri hakkında herhangi bir bilgi sızdırılmasından korkuyor.

Bir başka açıdan bakıldığında, Ines de Ramon, Brad Pitt ile birlikte olup sadece para ve şöhret kazanmak amacı gütmediğini ona kanıtlamak zorunda hissediyor.

Şöhretin Getirdiği Zorluklar

Aynı kaynağın söylediğine göre, Brad Pitt, kendisiyle birlikte olup bunu her yerde anlatan ve dikkat çekmeye çalışan kadınlarla sorun yaşıyor. Bu tür kadınların kendisine şöhreti için yaklaşmalarından bıktığını ifade ediyor. Ancak Ines de Ramon’un amacı, bu değil. Brad Pitt ile kurdukları hayatın ikisine de mutluluk ve huzur getirmesini istiyor. Pitt’in kendisine güvenmesini, omuzuna yaslanmasını ve eş adayı olarak görmesini istiyor. Bu nedenle, ilişkileri hakkında sağda solda konuşanların, bu birlikteliği zedelemesinden büyük bir korku duyuyor.

Brad Pitt ve Ines de Ramon: Gizli Aşkın İnşası

Not: Ines de Ramon, oyuncu Paul Wesley ile 2019 ve 2022 yılları arasında bir evlilik yaşamıştır.

Brad Pitt ve Ines de Ramon: Gizli Aşkın İnşası

Brad Pitt ve Ines de Ramon: Gizli Aşkın İnşası
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx