USD34,17
EURO38,13
GR. ALTIN2.915,60
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Brad Pitt’in Yeni Sevgilisi Ines de Ramon: İlişkileri ve Hayatı

Brad Pitt’in Yeni Sevgilisi Ines de Ramon: İlişkileri ve Hayatı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brad Pitt ve Yeni Sevgilisi Ines de Ramon

Brad Pitt ve Yeni Sevgilisi Ines de Ramon

60 yaşına gelmesine rağmen hala “dünyanın en çekici erkeği” unvanını kimseye kaptırmayan Brad Pitt’in yeni sevgilisi Ines de Ramon’un hikayesi oldukça ilginç. 31 yaşındaki Ines de Ramon, daha önce Paul Wesley ile evliydi. Paul Wesley, kendi çapında tanınan bir oyuncuydu. Ancak, genç kadının Brad Pitt ile olan ilişkisi, onunla evlenip boşanmasının yarattığı etkiyi çok daha öteye taşıdı.

Ines de Ramon’un, gösteri dünyasının en iddialı kadın yıldızları olan Jennifer Aniston ve Angelina Jolie ile evlenip boşanan Brad Pitt ile başladığı romantik ilişki, kelimenin tam anlamıyla gündemi sarstı. Bunun son örneklerinden biri de Brad Pitt’in önemli rollerini George Clooney ile paylaştığı The Wolfs filminin Hollywood galasında yaşandı.

Brad Pitt'in Yeni Sevgilisi Ines de Ramon: İlişkileri ve Hayatı

GALADA YILDIZLARDAN ROL ÇALDI

Sevgilisiyle aynı renkte bir elbise giyerek geceye katılan Ines de Ramon, o gecenin konukları arasında bulunan Hollywood ünlülerini gölgede bırakarak tüm dikkatleri üzerinde topladı. Üstelik sevgilisinin yanında kırmızı halıya bile çıkmadığı halde. Brad Pitt, filmin diğer yıldızlarıyla birlikte kırmızı halıda poz verirken Ines de Ramon kenarda durup onları izledi. Ancak 60 yaşındaki Brad Pitt, sık sık poz vermeyi kesip sevgilisinin yanına gitti ve ona sımsıkı sarıldı. Bu durum, Ines de Ramon’un hem galaya katılanların hem de kırmızı halı etrafında toplanan ünlülerin daha fazla ilgisini çekmesine neden oldu.

Brad Pitt'in Yeni Sevgilisi Ines de Ramon: İlişkileri ve Hayatı

GECE BOYUNCA EL ELE GÖZ GÖZE

Galanın ardından düzenlenen partide de Brad Pitt ile Ines de Ramon, birbirlerinden bir an bile ayrılmadılar. Ünlü oyuncu, sevgilisinin elini tutarak ona sarıldı ve bazen de öpücüklere boğarak o kalabalık içinde yalnız olmadığını ve onu ne kadar sevdiğini gösterdi. Peki, Brad Pitt’in kalbini çalıp bütün dünyanın ilgisini üzerinde toplayan Ines de Ramon kimdir? Gelin, Ines de Ramon’u daha yakından tanıyalım.

BUGÜNE KADAR HAYATINA GİREN KADINLARDAN FARKLI

Ines de Ramon, Hollywood dünyasına hiç yabancı değil, ama Pitt’in eski eşleri Jennifer Aniston ve Angelina Jolie ya da eski nişanlıları Juliette Lewis ile Gwyneth Paltrow kadar göz önünde biri değil. İnce bedeni, uzun koyu renk saçları ve güzel gülüşü ile dikkat çeken çekici bir kadın. Ancak Ines de Ramon, Pitt’in hayatına giren diğer kadınlardan her anlamda farklı bir profile sahip. Mücevher tasarımcısı olarak tanınmasına rağmen, iyi bir eğitim almış bir genç kadın.

İSVİÇRE’DE OKUDU… BİR ÇOK YABANCI DİL BİLİYOR

İsviçre’deki Cenevre Üniversitesi’nde iş idaresi eğitimi aldı. 2013 yılında okulunu başarıyla bitiren genç kadın, aynı zamanda İngilizce dışında İspanyolca, Fransızca ve Almanca dillerine de hakim. Ines de Ramon, mezuniyetinin ardından moda ve mücevher tasarımcılığı alanına yöneldi ve şu anda Los Angeles merkezli bir mücevher firmasının yönetim kurulu başkanı. Bunların yanı sıra, sertifikalı bir sağlık koçu ve beslenme uzmanı olarak da dikkat çekiyor.

Brad Pitt'in Yeni Sevgilisi Ines de Ramon: İlişkileri ve Hayatı

ESKİ EŞİ DE OYUNCUYDU

Ines de Ramon, eski eşi Paul Wesley ile Hollywood çevresinden tanıştı. The Vampire Diaries adlı yapım ile tanınan Paul Wesley ile 2019 yılında evlenmiş ve 2022’de boşanmıştı. Brad Pitt ile Ines de Ramon, ilk kez 2022 yılında Los Angeles’taki Bono konserinde birlikte görüldüler. Ardından Meksika’da bir tatile çıktılar. Daha önceki ilişkilerinin aksine, Brad Pitt bu kez özel hayatını meraklı gözlerden uzakta yaşamayı tercih ediyor. Sevgilisinin de bu konudaki tutumunun etkisi büyük.

Brad Pitt'in Yeni Sevgilisi Ines de Ramon: İlişkileri ve Hayatı

İlişkilerinin başında kapalı bir görünüm sergilese de, Brad Pitt sonunda George Clooney ile işbirliği yaptığı The Wolfs filminin Venedik galasında sevgilisinin elinden tutarak dünyaya açıldı. Çiftin ilişkilerinin geleceği ise zamanla şekillenecek.

Brad Pitt’in Yeni Sevgilisi Ines de Ramon: İlişkileri ve Hayatı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx