1. Haberler
  2. Bilgi Rehberi
  3. Brawl Stars Bakım Molası Ne Zaman Sona Erecek?

Brawl Stars Bakım Molası Ne Zaman Sona Erecek?

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brawl Stars Bakım Molası Ne Zaman Sona Erecek? İşte 27 Ağustos Güncelleme Saatleri

Dünya çapında milyonlarca oyuncusu bulunan Brawl Stars, 27 Ağustos’ta planlanan bakım molası ve güncelleme çalışmaları nedeniyle kısa bir süreliğine kapalı kalacak. Oyun içi aksaklıkların giderilmesi ve yeni özelliklerin eklenmesi amacıyla gerçekleştirilen bu güncellemeler, oyuncular tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Brawl Stars bakım molası ne zaman sona erecek ve oyun saat kaçta yeniden erişime açılacak?

Brawl Stars Güncellemesi Ne Zaman Tamamlanacak?

Brawl Stars bakım molası, 27 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek. Supercell, oyunun sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, yeni özelliklerin oyunculara sunulabilmesi için oyunun kısa bir süre bakıma alınacağını belirtti. Güncellemenin, aynı gün içerisinde tamamlanması ve oyunun birkaç saat içinde yeniden aktif hale gelmesi bekleniyor.

Brawl Stars Nedir?

2018 yılında Supercell tarafından global piyasaya sürülen Brawl Stars, mobil oyun dünyasında büyük bir popülarite yakalamış durumda. İlk çıktığı yıl 50 milyon indirme barajını aşan oyun, günümüzde özellikle Amerika kıtasında büyük bir oyuncu kitlesine sahip. Amerika Birleşik Devletleri ve Brezilya, en fazla oyuncuya sahip olan ülkeler arasında yer alıyor.

Güncelleme ve bakım molası ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederek, oyunun ne zaman yeniden erişime açılacağını öğrenebilirsiniz.

Brawl Stars Bakım Molası Ne Zaman Sona Erecek?
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx