1. Haberler
  2. Magazin
  3. Britney Spears’ın Hayatındaki Dönüm Noktası ve Nafaka Mücadelesi

Britney Spears’ın Hayatındaki Dönüm Noktası ve Nafaka Mücadelesi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Britney Spears’ın Zorlu Hayat Mücadelesi

Britney Spears'ın Zorlu Hayat Mücadelesi

Brittney Spears denince akla, hayatının en güzel ve verimli dönemlerini babasının vesayeti altında geçirdiği, sık sık ruhsal bunalımlar yaşadığı ve tüm şöhretine rağmen mahkeme kararıyla hayatının kontrolünün elinden alındığı bir tablo geliyor. SENELERCE SÜREN ESARETİN ARDINDAN ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU 43 yaşındaki ünlü şarkıcı, 2021 yılında mahkemeye başvurarak vesayetinin kaldırılmasını talep etmiş ve sonunda özgürlüğüne kavuşmuştu.

Geçirdiği zor yıllar ve sürekli akli dengesinin yerinde olmadığı yönündeki söylentiler arasında, iki oğluna da hasret yaşamak zorunda kaldığı bir süreç geçirdi. Bu süreç, 12 Eylül 2024 tarihi itibarıyla Britney Spears’ın hayatında bir dönüm noktasını teşkil etti. İKİ OĞLUNUN VELAYETİNİ KAYBETTİ, YILLARINI ÇOCUKLARINA HASRET GEÇİRDİ

Eski dansçısı Kevin Federline ile gerçekleştirdiği evlilikten, Jayden ve Sean Preston adında iki oğlu olan Britney, kocasından olaylı bir şekilde boşanmış ve ruh sağlığının yerinde olmadığı gerekçesiyle babası mahkemeye başvurarak vesayet kararı aldırmıştı.

Bugün Britney Spears için bir dönüm noktası… Sebebi de bir hayli çarpıcı

Britney Spears, onun için sürekli kötü konuşan ve aklını kaybettiği iddialarıyla babasıyla ortak hareket eden eski kocası Kevin Federline’a, Eylül 2005 ve Eylül 2006’da doğan iki oğulları için yıllarca nafaka ödedi. ESKİ DANSÇININ TAM 6 ÇOCUĞU VAR Kevin Federline, Britney Spears ile evliliğinden önceki ilişkilerinden bir kızı ve bir oğlu bulunmaktadır.

Britney Spears’ın bugün reşit olan küçük oğlu Jayden

Britney Spears'ın Hayatındaki Dönüm Noktası ve Nafaka Mücadelesi

Dünyanın en büyük pop yıldızlarından biriyle sonu kötü biten bir evlilik yapması dışında, ünlü olmasına sebep olacak hiçbir özelliği bulunmayan Federline, 2013 yılında evlendiği ikinci karısı Victoria Prince’ten de iki kızı oldu. Yani Federline, toplamda 6 çocuk babasıdır.

Britney Spears'ın Hayatındaki Dönüm Noktası ve Nafaka Mücadelesi

YILLAR İÇİNDE ESKİ KOCASINA 5 MİLYON DOLAR NAFAKA ÖDEMİŞTİ Yapılan hesaplara ve mahkeme belgelerine göre, Britney Spears, eski kocası Kevin Federline’a 2007 yılından bu yana toplamda 5 milyon dolardan fazla nafaka ödedi.

Geçen yıl, Britney Spears’dan doğan iki oğlunu da alıp Hawaii’ye yerleşen Federline, mahkemeye başvurarak geçinemediğini belirtip, 17 ve 18 yaşındaki oğulları için eski eşinden aldığı nafakanın artırılmasını istemişti. Eski çiftin küçük oğlu Jayden, bugün 18 yaşına girdi ve böylece Kevin Federline’ın eski karısından yıllardır aldığı nafakanın sonu gelmiş oldu.

ŞİMDİ DARA DÜŞECEK…

Spears’a yakın kaynaklar, “Britney’nin Kevin’e iki erkek çocuk için verdiği para olağanüstü. Bu miktar, herhangi bir erkeğin bütün bir aileyi geçindirmesi için fazlasıyla yeterliydi. Bakalım şimdi ne yapacak?” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Britney Spears'ın Hayatındaki Dönüm Noktası ve Nafaka Mücadelesi

Kevin Federline, 2013’te yeniden evlenmiş ve bu evlilikten de iki çocuğu olmuştu… Yıllardır hiçbir işte dikiş tutturamayan Federline, zor durumda olduğunu belirterek nafakasını mahkeme yoluyla artırmaya çalışıyordu

Nafaka ödemelerinin sona ermesiyle birlikte, Britney ve Justin Timberlake gibi isimlerin eski yedek dansçısı olan, başarısız müzik kariyerine girişen ve şu anda ara sıra DJ olarak çalışan 46 yaşındaki Federline’ın alıştığı yaşam tarzını sürdürmekte zorlanacağı düşünülüyor.

SON ZAMANLARDA SERVETİNİ İYİCE KATLADI Britney Spears, vesayetten kurtulmasının ardından hem yıllarca çalışıp kazandığı servetine yeniden kavuşmuş hem de çok satan anı kitabı ‘İçimdeki Kadın’dan önemli bir gelir elde etmişti. Üstelik kitabın film hakları Universal Pictures tarafından satın alındı ve ünlü şarkıcı, bu satıştan önemli bir kazanç sağladı. Yani yıllarca sıkıntı çekmiş olsa da Britney Spears artık paraya para demiyor.

Konu çocuklarına gelince, Spears’ın uzun yıllar ayrı kaldığı çocuklarını geri alma ihtimalinin onu çok heyecanlandırdığı ifade ediliyor.

Britney Spears'ın Hayatındaki Dönüm Noktası ve Nafaka Mücadelesi

“OĞLUMA BABASININ PARASININ ASLA YETMEYECEĞİ BİR HEDİYE ALACAĞIM”

Britney Spears'ın Hayatındaki Dönüm Noktası ve Nafaka Mücadelesi

Spears’a yakın kişiler, Jayden’in şu anda Hawaii’de yaşaması ve muhtemelen arkadaşlarıyla bir kutlama yapacak olması nedeniyle bu özel günde onunla birlikte olamayacağı için hayal kırıklığına uğradığını belirtiyor. Ancak Spears’ın ona “babasının satın alabileceği her şeyden daha pahalı” bir hediye almayı planladığı söyleniyor.

Britney Spears'ın Hayatındaki Dönüm Noktası ve Nafaka Mücadelesi

Ünlü şarkıcı yıllarca çocuklarını göremediği için gözyaşı dökmüş, bu süreçte de eski kocasına bir servet ödemek zorunda kalmıştı

Mahkeme belgelerine göre, Federline 2007’den bu yana Jayden ve Sean Preston’ın bakımı için 2017 yılına kadar yılda 240.000 dolar almıştı. Daha sonra bu miktar, mahkeme kararıyla yılda 480.000 dolara çıkarılmıştı.

YENİ KARISI VE DÖRT ÇOCUĞUYLA ZOR BİR HAYAT YAŞADIĞINI İDDİA EDİYOR

Britney Spears'ın Hayatındaki Dönüm Noktası ve Nafaka Mücadelesi

Federline, şu anda 2013 yılında evlendiği üçüncü eşi Victoria Prince ile birlikte Hawaii’deki Oahu adasında yaşamaktadır. Jayden, Sean Preston ve Federline’ın ikisi Victoria Prince’ten, ikisi de ilk eşi Shar Jackson’dan olan toplam dört çocuğu, Oahu’nun lüks banliyö topluluğu Portlock’ta, denize birkaç blok mesafede yer alan ve satış fiyatı 3,7 milyon dolar olan beş yatak odalı, 6.300 metrekarelik, aylık 14.000 dolarlık kiralık bir evde yaşamaktadır.

Federline, daha önce nafakasına zam isterken, mahkeme belgelerinde “Yaşım nedeniyle artık dansçı olarak performans sergileyemiyorum ve yeni müzik çıkarma konusunda 2008’de olduğu kadar başarılı olamadım” demişti.

Britney Spears'ın Hayatındaki Dönüm Noktası ve Nafaka Mücadelesi

ŞİMDİ SIRA OĞULLARIYLA ARAYI DÜZELTMEKTE

Spears’ın vasiliği Kasım 2021’de sona erdikten sonra, çocuklar annelerinden uzaklaştı ve bildirildiğine göre onun mesajlarına cevap vermeyi bıraktı. O zamandan beri Spears’a yakın kaynaklar, ünlü şarkıcının oğullarıyla ilişkisini yeniden inşa etmek için özenle çalıştığını belirtiyor.

Britney Spears artık büyük servetini sadece oğulları için harcayabilecek

Bir başka kaynak ise anne ve oğulları arasındaki çekişmenin geçmişte kaldığını belirtse de bir uyarıda bulunmayı ihmal etmiyor: “Oğulları Sean ve Jayden, Britney’nin onlar için her şeyi yapacağını biliyorlar ama Britney onlara vereceği paranın babalarına gitmemesi için çok dikkatli davranacak.”

Britney Spears'ın Hayatındaki Dönüm Noktası ve Nafaka Mücadelesi

Britney Spears’ın Hayatındaki Dönüm Noktası ve Nafaka Mücadelesi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx