1. Haberler
  2. Magazin
  3. Bruce Willis’in Hastalığı ve Ailesinin Desteği

Bruce Willis’in Hastalığı ve Ailesinin Desteği

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bruce Willis: Hollywood’un Efsanevi İsimlerinden Biri

Bruce Willis: Hollywood'un Efsanevi İsimlerinden Biri

Sadece aksiyon sinemasının değil, aynı zamanda komedi ve bilim kurgu filmlerinin de en büyük yıldızlarından biri olan Bruce Willis, kariyeri boyunca birçok unutulmaz filme imza atmıştır. Güler yüzü ve muzip ifadesiyle tanınan Willis, beş kızı ve sevgi dolu ailesiyle de Hollywood’un en sevilen isimlerinden biri haline gelmiştir.

Yaklaşık 2 yıldır çaresi olmayan hastalıklarla mücadele eden Bruce Willis’in durumu, hayranlarını derinden üzmüştür.

2 Yıldır Çaresiz Hastalıklarla Boğuşuyor

2 Yıldır Çaresiz Hastalıklarla Boğuşuyor

Ne yazık ki, kimin başına gelse büyük bir trajedi yaratacak bu durum, bir oyuncunun başına gelebilecek en korkunç şeylerden birine yol açmıştır. Willis, önce afazi hastalığına yakalanmıştır. Bu hastalık, kişinin konuşma yetisini kaybetmesine ve çevresiyle iletişim kurma becerisinin azalmasına yol açar. Maalesef, bu çaresi olmayan hastalık, onu en sevdiklerinden bile uzaklaştırmaya başlamıştır.

Yıldız oyuncunun hastalığı ailesi tarafından açıklanmış ve bu nedenle Bruce Willis, çok sevdiği oyunculuk mesleğinden emekli olduğunu duyurmuştur. Bu teşhisten kısa bir süre sonra, hastalığının hızla ilerlediği ve demansa yakalandığı ortaya çıkmıştır. Bu iki nörolojik hastalık, Willis’in belleğini ve sevdikleriyle olan anılarını kaybetmesine yol açacak gibi görünmektedir.

Artık evinden dışarı pek çıkmayan usta aktör, pazar günü yaptığı bir araba gezintisinde görüntülendi.

Korumalarıyla Araba Gezintisine Çıktı

Korumalarıyla Araba Gezintisine Çıktı

69 yaşındaki usta oyuncu, siyah bir şapka ve yatay gri çizgili, yakalı bir düğmeli üst giymiş olarak aracının ön yolcu koltuğunda oturuyordu. Arabanın camından etrafı izlerken görüntülenen Bruce Willis’in yanında korumaları da vardı. Willis’in durumu hakkında en güncel bilgileri, en büyük kızı Rumer Willis, 22 Ağustos’ta yaptığı bir Instagram paylaşımıyla vermiştir.

Ailesi ve Küçük Torunu Onu Hayata Bağlıyor

Ailesi ve Küçük Torunu Onu Hayata Bağlıyor

Babasının elini tutarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Rumer Willis, babasının durumunu merak eden hayranlarına “O harika. Onu çok seviyorum. Teşekkür ederim. Bir yaşındaki kızım, torunu Louetta ile çok güzel bir bağ kurdular” şeklinde yanıt vermiştir. Bruce Willis, en büyük çocuğu Rumer’ın anne olmasıyla birlikte ilk kez torun sahibi olmanın mutluluğunu yaşamıştır. Rumer, kızı doğduktan sonra “Bu çok güzel çünkü babamın tam bir kız babası olduğunu hissediyorum. Küçük kızımla o kadar iyi anlaşıyor ki, ona karşı çok tatlı” demiştir.

Bruce Willis'in Hastalığı ve Ailesinin Desteği

Emma Heming, eşinin hastalığı ortaya çıktığından beri sık sık durumu hakkında bilgilendirme yapıyor ve bu hastalıktan muzdarip ailelere yardımcı olmaya çalışıyor. Geçen yıl bir televizyon programına katılıp eşinin hastalığının farkında bile olmadığını gözyaşlarıyla anlatmıştı.

Bruce Willis'in Hastalığı ve Ailesinin Desteği

Rumer Willis, zor günlerden geçseler de büyük ailesinin ünlü oyuncunun durumu hakkında her zaman çok açık davrandıklarını, çünkü aynı durumda olan hastalar için farkındalık yaratmak istediklerini belirtmiştir. “Bir aile olarak onun yaşadıkları konusundaki savunmasızlığımız ve şeffaflığımız benim için çok önemli, çünkü böyle bir şeyle mücadele eden başka bir aile üzerinde herhangi bir etkisi olabilirse, bunun gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum.” şeklinde ifade etmiştir.

Çok Sevdiği Mesleğini Bırakmak Zorunda Kaldı

Çok Sevdiği Mesleğini Bırakmak Zorunda Kaldı

Bruce Willis’in kızları, eşi ve eski eşinin de aralarında bulunduğu büyük ailesi, 30 Mart 2022’de Instagram üzerinden ortak bir açıklama yayınlayarak onun afaziye yakalandığını ve mesleğini bıraktığını duyurmuşlardır.

Demi Moore ve Bruce Willis boşandıktan sonra dostluklarını korumuş, Moore eski eşinin zor günlerinde ona destek olmuştur.

Büyük Ailesi Etrafına Sevgi Dolaşımı Oluşturdu

Büyük Ailesi Etrafına Sevgi Dolaşımı Oluşturdu

Aile, 16 Şubat 2023 tarihinde bir açıklama daha yaparak Willis’e frontotemporal demans (FTD) teşhisi konulduğunu duyurdu ve bu hastalığın en yaygın şekli olduğunu belirtti. Şu anda hastalığın tedavisi yoktur. Tüm bu süreç boyunca Bruce Willis, eşi Emma Heming ve kızları Mabel Ray ile Evelyn’e en büyük destek, efsane aktörün eski eşi Demi Moore ve ondan doğan üç kızı tarafından sağlanmıştır.

Hastalığı ortaya çıktığından beri büyük ailesi Bruce Willis’i hiç yalnız bırakmıyor.

Emma Heming ve Demi Moore, Bruce Willis’in bakımını üstlenerek onun hayatının geri kalanını en rahat ve mutlu şekilde geçirmesi için birlik olmuşlardır. Kızları da onu bir an olsun yalnız bırakmamaya ve anılarını korumaya devam etmektedirler.

Bruce Willis'in Hastalığı ve Ailesinin Desteği

Bruce Willis’in Hastalığı ve Ailesinin Desteği
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx