USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Bruce Willis’in Sağlık Sorunları ve Ailesinin Desteği

Bruce Willis’in Sağlık Sorunları ve Ailesinin Desteği

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlülerin hayatları, genellikle göz önünde olduğu için her türlü olumlu ve olumsuz gelişme ile sık sık gündeme geliyor. Bu tür olumsuzluklar, bazen iyi haberlerden daha fazla ilgi çekiyor. SAĞLIĞI BOZULDU, GÜNDEME GELMEYE BAŞLADI

Son iki yıldır, kötü sağlık durumu ile gündemden düşmeyen bir ünlü var: Bruce Willis. Oyunculuğa Mavi Ay (Moonlighting) dizisi ile adım atan Willis, ardından sayısız filmde yer aldı. Ancak, hayatı iki yıl önce köklü bir değişim geçirdi. Yakın çevresi, sağlık sorunlarının belirtilerinin çok daha önce başladığını ama ailenin ve hayranlarının aldığı teşhisle yüzleşmek zorunda kaldığını belirtti: Bruce Willis, bilişsel bozukluk olarak bilinen afaziye yakalanmıştı. Son dönemde rol aldığı filmlerdeki repliklerini hatırlayamaması ve okumakta zorluk çekmesi bu hastalığın bir sonucu olarak ortaya çıktı. Afazi teşhisinin ardından, Willis’e frontotemporal demans teşhisi kondu. Yani, hayatı usul usul ellerinin arasından kayıp gidiyordu; fakat bu durumun farkında değildi. Büyük bir sorumluluk ailesinin omuzlarına yüklendi.

AİLESİ HER KOŞULDA YANINDA

Willis’in eski eşi Demi Moore, şimdiki eşi Emma Heming ve iki evliliğinden dünyaya gelen beş kızı, onu sevgi dolu bir çemberle sarmaladı. Ailesi, onun hayatını eskisi gibi sürdürebilmesi için ellerinden geleni yapıyor. Hayattan kopmaması adına ailesi, Bruce Willis’i asla yalnız bırakmıyor. Ünlü oyuncu, sık sık Los Angeles sokaklarında şoförünün kullandığı araçla dolaşırken görüntüleniyor. Paparazziler de onun peşini bırakmıyor. Geçtiğimiz günlerde, Willis bir gezinti sırasında objektiflere yansıdı ve otomobilin penceresinden dışarıyı izlerken görüntülendi.

YÜZ HAREKETLERİ TARTIŞMA YARATTI

Bruce Willis'in Sağlık Sorunları ve Ailesinin Desteği

Onun yüz hareketleri, sanki bir sakız çiğniyor ya da bir şeyler yiyor gibi görünmesi, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Bazı kullanıcılar, demans nedeniyle Willis’in kaslarını kontrol edemediğini ileri sürerken, diğerleri “Belki de sakız çiğniyor ya da bir şeyler yiyor” şeklinde yorumlar yaptı. 69 yaşında olan Bruce Willis, günümüz koşullarında genç sayılabilecek bir yaşta. Aksiyon filmlerinin efsanevi oyuncusu olan Willis’in sağlık sorunları, hayranlarını derinden üzüyor ve sosyal medya platformlarında bu durum açıkça ifade ediliyor.

Bruce Willis'in Sağlık Sorunları ve Ailesinin Desteği

HASTALIĞA RAĞMEN ONU ‘ŞANSLI’ BULANLAR VAR

Bruce Willis'in Sağlık Sorunları ve Ailesinin Desteği

Willis’in son görüntüleri üzerine yapılan yorumlar, “Sevdiğiniz birinin gözlerinizin önünde kaybolup gittiğini görmek üzücü” cümleleri ile başlıyor. Ancak birçok kişi, Bruce Willis’in aslında çok şanslı bir insan olduğunu vurguladı. Onlara göre, ünlü oyuncunun yakalandığı hastalık elbette çok zalim; çünkü insanın geçmişini elinden alıyor. Ama diğer yandan, Willis şanslı çünkü onu asla yalnız bırakmayan bir ailesi var. Bir kullanıcı bu durumu şu sözlerle ifade etti: “Bence Bruce, ailesi tarafından böyle sevgiyle sarılıp sarmalandığı için çok şanslı. Onlar bu harika adamı seviyor ve önemsiyorlar. Giderek zayıflamasına ve sağlığını yitirmesine rağmen hâlâ bu ailenin sırtını yaslayabileceği bir kaya…” Öte yandan, Bruce Willis’in paparazziler tarafından yalnız bırakılmaması da sosyal medyada eleştirildi. Bu grup, “Hasta bir insanın peşinde bu kadar dolaşmayın… Artık onu rahat bırakın” yorumunda bulundu.

Bruce Willis'in Sağlık Sorunları ve Ailesinin Desteği

GEÇEN HAFTA ESKİ EŞİ HABER GETİRDİ

Bruce Willis'in Sağlık Sorunları ve Ailesinin Desteği

Bruce Willis’i eski eşi Demi Moore, o evliliğinden dünyaya gelen kızları Rumer, Scout, Tallulah ve şu anki eşi Emma Heming sürekli destekliyor. Son olarak, Demi Moore bir programda Bruce Willis ile ilgili hayranlarının yüreğine su serpen bir haber verdi. Meslektaşı Drew Barrymore’un programında konuşan Moore, Bruce Willis’in durumunun kötüye gitmediğini, şu anda durumunun kontrol altında ve dengede olduğunu söyledi. Moore, eski eşinin öyle bazılarının sandığı gibi berbat bir halde olmadığını müjdeledi.

HASTALIĞIN ÇOCUKLAR ÜZERİNDE DUYGUSAL ETKİSİ OLDU

Bruce Willis'in Sağlık Sorunları ve Ailesinin Desteği

Ünlü oyuncu programda, Bruce Willis’in hastalığının kızları Rumer, Scout ve Tallulah üzerindeki duygusal etkisinden de bahsetti. Sadece bu üç yetişkin kızın değil, Emma Heming ile olan evliliğinden doğan iki küçük kızın da önceliğinin babalarıyla olabildiğince vakit geçirmek olduğunu vurguladı. KARISI EMMA DA HAYRANLARINI UYARMIŞTI: Willis’in şu anda evli olduğu Emma Heming, ünlü oyuncuyu sokakta görünce kendisine bağıranlara hitaben, “Onu görünce bağırıp çağırmayın, kocam dünyadan habersiz değil, sadece biraz özen gösterilmeye ihtiyacı var” demişti. Demi Moore da bu yeni açıklama ile Emma Heming’in sözlerini desteklemiş oldu.

Bruce Willis'in Sağlık Sorunları ve Ailesinin Desteği

Bruce Willis’in Sağlık Sorunları ve Ailesinin Desteği
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx