1. Haberler
  2. Magazin
  3. Cardi B ve Offset’in Çalkantılı Evliliği: Boşanma ve Hamilelik Haberi

Cardi B ve Offset’in Çalkantılı Evliliği: Boşanma ve Hamilelik Haberi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardi B ve Offset’in Çalkantılı Evliliği

Cardi B ve Offset'in Çalkantılı Evliliği

2017 yılında gizlice nikah masasına oturan ünlü rapçi Cardi B, meslektaşı Offset ile karmaşık bir evlilik yaşamaktaydı. Bu süreçte sık sık kavga edip barışan çiftin ilişkisi, hayranlarını da derinden etkileyen bir dizi olayla doluydu. Geçtiğimiz günlerde, hayranları Cardi B’nin hamilelik haberine sevinirken, ünlü rapçinin kocasından boşanmak için yalnızca bir gün önce mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

Cardi B ve Offset'in Çalkantılı Evliliği: Boşanma ve Hamilelik Haberi

Cardi B, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıklamadan bir gün önce boşanma davası açmıştı ve sonunda üçüncü kez anne oldu.

Cardi B ve Offset'in Çalkantılı Evliliği: Boşanma ve Hamilelik Haberi

7 yılı aşkın süredir devam eden bu fırtınalı aşk hikayesi, sürekli ayrılıp barışan bir çiftin yaşadığı karmaşayı adeta gözler önüne seriyordu. Offset ile olan ilişkisi boyunca Cardi B, 6 yaşında Kulture ve 3 yaşında Wave adında iki çocuğa sahip oldu. Daha önce de ayrılma kararı almış, hatta mahkemeye başvurmuştu.

Ünlü şarkıcı, üçüncü çocuğunu doğurmuş olmasına rağmen, kocası Offset’ten boşanma kararını çoktan vermişti.

Ancak bu ayrılık çabaları, çiftin birbirlerine olan bağlılıkları nedeniyle genellikle başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Cardi B, yeni doğan bebeğinin hastane odasındaki fotoğraflarını paylaşarak, kızının 7 Eylül’de dünyaya geldiğini duyurdu. “En güzel küçük bebek geldi” diyerek, kızı Kulture ve oğlu Wave’in yeni kardeşleriyle olan tatlı anlarını hayranlarıyla paylaştı.

Cardi B’nin paylaştığı fotoğraflarda, ayrıldığı kocası Offset de yer aldı.

Hastane odasındaki fotoğraflarda, ayrılma kararı aldığı kocası Offset ve üç çocuğunun babası da bulunuyordu. 31 yaşındaki Cardi B ve 32 yaşındaki Offset’in boşanma haberi ile hamilelik haberinin ardı ardına gelmesi, çiftin ayrılığına dair büyük bir merak uyandırdı.

Cardi B ve Offset'in Çalkantılı Evliliği: Boşanma ve Hamilelik Haberi

“Her sonla birlikte yeni bir başlangıç gelir! Bu haberi sizinle paylaştığım için çok minnettarım, bana daha fazla sevgi, daha fazla hayat getirdiniz ve en önemlisi gücümü yenilediniz!” diyerek hamilelik haberini paylaşan Cardi B, ardından ayrılık kararını da duyurdu. “Bana hayat, aşk ve tutkum arasında asla seçim yapmak zorunda olmadığımı hatırlattın bebeğim! Seni çok seviyorum. Hayatın zor dönemeçlerini ve sınavlarını yatarak atlatmak çok daha kolay, ama sen, erkek kardeşin ve kız kardeşin bana neden buna değdiğini gösterdiniz!” şeklinde ifadelerle, çocuklarının babasıyla olan ilişkisini sona erdirdiğini ima etti.

Ünlü çiftin evliliği, sürekli kavgalar ve ayrılıp barışmalarla 7 yıl boyunca sürdü.

Cardi B ve Offset'in Çalkantılı Evliliği: Boşanma ve Hamilelik Haberi

Çiftin yakın çevresi, sıkça gündeme gelen aldatma dedikodularını yalanlayarak, 7 yıllık evliliklerinde artık birbirlerinden uzaklaştıklarını ve bu nedenle ayrılık kararının alındığını açıkladı. Mahkeme belgelerine göre, Cardi B çocuklarının velayetini talep etti ancak Offset’ten nafaka talebinde bulunmadı. Bunu da Instagram üzerinden duyurarak, “Benim talebim sadece çocuklar ve yeni çocuğumuz için faturaları ödemeye devam etmesi” ifadelerini kullandı.

Cardi B ve Offset'in Çalkantılı Evliliği: Boşanma ve Hamilelik Haberi

Mahkeme belgelerine göre Cardi B, kocası Offset’ten nafaka talep etmedi ve yalnızca çocuklarının velayetini istedi.

Cardi B ve Offset’in Çalkantılı Evliliği: Boşanma ve Hamilelik Haberi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx