USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Cardi B ve Offset’in Çalkantılı Evliliği ve Boşanma Süreci

Cardi B ve Offset’in Çalkantılı Evliliği ve Boşanma Süreci

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardi B ve Offset’in Çalkantılı Evliliği

Cardi B ve Offset'in Çalkantılı Evliliği

2017 yılında gizlice nikah masasına oturan ünlü rapçi Cardi B ve eşi Offset, sürekli kavga edip barıştıkları çalkantılı bir evlilik yaşıyorlardı. Hayranları hamilelik haberine sevinirken, Cardi B’nin kocasından boşanmak için sadece bir gün önce mahkemeye başvurduğu ortaya çıktı. Üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıklamadan bir gün önce boşanma davası açan Cardi B, üçüncü kez anne oldu.

Cardi B ve Offset'in Çalkantılı Evliliği ve Boşanma Süreci

Bu 7 yıllık fırtınalı aşk, iki ünlü şarkıcının sürekli ayrılıp barıştığı ve birbirleri hakkında çarpıcı açıklamalar yaptığı bir kördüğüme dönüşmüştü. Cardi B, Offset’ten 6 yaşında Kulture adında bir kızı ve 3 yaşında Wave adında bir oğlu bulunuyor. Daha önce de ayrılık kararı almış ve mahkemeye başvurmuştu. Ünlü şarkıcı, üçüncü çocuğunu doğurmuş olmasına rağmen, kocası Offset’ten boşanma kararını çoktan vermiş ve bunu mahkemeye bildirmişti.

Cardi B ve Offset'in Çalkantılı Evliliği ve Boşanma Süreci

Tüm bu ayrılık çabaları, her seferinde iki ünlü şarkıcının birbirlerinden kopamayıp barışmasıyla sonuçlanmıştı. Dün, yeni doğan bebeğinin hastane odasındaki fotoğraflarını paylaşan Cardi B, kızının 7 Eylül’de dünyaya geldiğini açıkladı ve “En güzel küçük bebek geldi” diyerek kızı Kulture ve oğlu Wave’in yeni doğan kardeşlerine baktığı tatlı fotoğrafları hayranlarıyla paylaştı. Cardi B’nin paylaştığı fotoğraflarda, ayrıldığı kocası Offset de yer aldı.

Cardi B ve Offset'in Çalkantılı Evliliği ve Boşanma Süreci

Hastane odasındaki fotoğraflarda, Cardi B’nin ayrılma kararı aldığı kocası ve üç çocuğunun babası Offset de görünüyordu. 31 yaşındaki Cardi B ve 32 yaşındaki Offset’in boşanma haberi ile hamilelik haberi peş peşe duyurulduğunda, üçüncü çocuklarına kavuşacak olan çiftin ayrılığı büyük bir şaşkınlık yarattı.

Cardi B ve Offset'in Çalkantılı Evliliği ve Boşanma Süreci

“Her sonla birlikte yeni bir başlangıç gelir! Bu haberi sizinle paylaştığım için çok minnettarım, bana daha fazla sevgi, daha fazla hayat getirdiniz ve en önemlisi gücümü yenilediniz!” diyerek hamilelik haberini paylaşan ünlü şarkıcı, daha sonra da ayrılık kararını duyurmuştu. “Bana hayat, aşk ve tutkum arasında asla seçim yapmak zorunda olmadığımı hatırlattın bebeğim! Seni çok seviyorum. Hayatın zor dönemecini ve sınavlarını yatarak atlatmak çok daha kolay, ama sen, erkek kardeşin ve kız kardeşin bana neden buna değdiğini gösterdiniz!” diyen Cardi B, çocuklarının babasını terk ettiğini ima etmişti.

Ünlü çiftin evliliği, sürekli kavgalar ve ayrılıp barışmalarla 7 yıl sürdü.

Cardi B ve Offset'in Çalkantılı Evliliği ve Boşanma Süreci

Çiftin yakın çevresi, sürekli konuşulan aldatma dedikodularını yalanlarken, çiftin 7 yıllık evliliklerinde artık birbirlerinden uzaklaştıklarını ve ayrılık kararının bu yüzden alındığını dile getirdi. Mahkeme belgelerine göre, Cardi B çocuklarının velayetini istedi ancak Offset’ten nafaka talep etmedi. Bunu Instagram’dan duyuran ünlü şarkıcı, “Benim talebim sadece çocuklar ve yeni çocuğumuz için faturaları ödemeye devam etmesi” diye yazdı. Mahkeme belgelerine göre Cardi B, kocası Offset’ten nafaka talep etmedi ve yalnızca çocuklarının velayetini istedi.

Cardi B ve Offset’in Çalkantılı Evliliği ve Boşanma Süreci
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx