1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çeyrek Finalde Nefes Kesen Maç ;Filenin Sultanları Yarı Finalde

Çeyrek Finalde Nefes Kesen Maç ;Filenin Sultanları Yarı Finalde

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filenin Sultanları Yarı Finalde: Başkanların Gururu

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde Çin’i yenerek tarih yazdı ve yarı finale yükseldi. Sultanları tribünden izleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın coşkusu dikkat çekti. Başkanların desteği ve sevinci, maç boyunca sahaya yansıdı.

Çeyrek Finalde Nefes Kesen Maç

Filenin Sultanları, çeyrek finalde Çin ile karşılaştı. İlk seti kaybeden takım, ikinci ve üçüncü setlerde üstün bir performans sergileyerek 2-1 öne geçti. Dördüncü sette Çin, 10 sayı farkla öne geçmesine rağmen Sultanlar geri dönmeye çalıştı fakat seti 25-21 kaybederek durumu 2-2’ye getirdi.

Tarih Yazdılar

Son set ise nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Çin’i 15-12 yenerek maçı 3-2 kazanan Sultanlar, ilk kez yarı finale yükselerek tarih yazdı. Maçın yıldızı ise 42 sayı ile oynayan Melissa Vargas oldu.

Millilerin Sevinç Gözyaşları

Milli takım oyuncuları, tarihi zaferin ardından sevinç gözyaşlarına boğuldu. Koç Danieli Santarelli’nin, Odatv’nin haberinde önerilen kadroyla sahaya çıkması dikkat çekti.

Başkanların Coşkusu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tribünden Sultanlar’a yoğun destek verdi. Her sayı olduğunda ayağa kalkarak tezahürat yapan ve sevinçlerini paylaşan başkanlar, taraftarlarla birlikte coştu.

Melissa Vargas’ın Mücadele Dolu Hikayesi

Odatv, daha önce Melissa Vargas’ın zorlu yaşam öyküsünü “Vargas’ın hayatını değiştiren sakatlık… Sığınmacılıktan zirveye…” başlığıyla kaleme almıştı. Küba doğumlu olan ve 2021’de Türk vatandaşlığına geçen Vargas, Milletler Ligi’nde MVP seçilerek zirveye ulaşmıştı. Bu başarı, onun mücadele dolu hayatının bir taçlandırması oldu.

Bu tarihi zaferle birlikte Filenin Sultanları, Türkiye voleybol tarihinde bir ilki gerçekleştirerek yarı finale yükseldi ve ülkemizi gururlandırdı.

Çeyrek Finalde Nefes Kesen Maç ;Filenin Sultanları Yarı Finalde
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx