USD34,12
EURO38,17
GR. ALTIN2.921,45
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Güzellik
  3. Chanel No. 5’in Yeni Yüzü: Margot Robbie

Chanel No. 5’in Yeni Yüzü: Margot Robbie

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Margot Robbie, Chanel No. 5’in mirasını sürdüren ikonik listeye ismini ekliyor. Mart 2018’den beri Chanel’in elçisi olan başarılı oyuncu ve yapımcının ikonik parfümünün yeni yüzü olduğu duyuruldu.

Avustralyalı aktör, bu rolü 2020’den beri parfümün yüzü olan Marion Cotillard’dan devralıyor. Avustralyalı aktris Nicole Kidman ve Amerikalı ikon Marilyn Monroe da bu parfümün yüzü olma ayrıcalığını yaşamışlardı.

Dünyanın en kalıcı kokularından biri olarak kabul edilen Chanel No. 5, 5 Mayıs 1921’de piyasaya sürülen ve Ernest Beaux tarafından yaratılan çığır açan bir parfüm… Bu parfüm, Coco Chanel’in feminenlik anlayışının evrimini simgeliyor. Eşsiz bir yapıya sahip olan No. 5, gül, yasemin, narenciye, vanilya, amber ve paçuli notalarından oluşan katmanlı bir parfümdür. Bu koku, markası üzere çok istikametli ve ilerici bir feminenlik çağını savunmuştur.

Robbie, “Yıllar içinde bu parfümle ilişkilendirilmiş etkileyici bir bayan mirası var” dedi. “Bu şahane yetenekler listesinin bir kesimi olmaktan büyük bir onur duyuyorum.”

Maison’un parfümünün yeni yüzü olarak Margot Robbie’nin seçilmesi son derece uygun; zira Robbie, bir oyuncu ve üretimci olarak bayan seslerini ve bayan kıssalarını destekleyen bir yıldız. Robbie, Martin Scorsese’nin “Wolf of Wall Street” sinemasındaki çıkış rolüyle dikkat çekti ve akabinde “Babylon” ve Quentin Tarantino’nun “Once Upon a Time in Hollywood” üzere projelerle büyük bir muvaffakiyet yakaladı. “I, Tonya” sinemasındaki performansıyla birinci Oscar adaylığını aldı; bu sinema, Robbie’nin kendi üretim şirketi LuckyChap altında ürettiği, trajik lakin etkileyici bir biyografik öyküdür. En son blockbuster sineması “Barbie ile kadınlık ve kızlık periyodunu duygusal ve güçlendirici bir formda anlatan Robbie, 2023’ün en çok gişe yapan sineması oldu ve sekiz Oscar adaylığı aldı.

Beyazperdede çok taraflı ve özgün bir karakteri canlandırırken ya da üretim konutunda yeni ortaya çıkan bayan sinema yapımcılarını savunurken Robbie, bayanların seslerinin ve öykülerinin duyulmasına yer açmaya öncelik veriyor. Dünyanın en ikonik bayan kokusunun yeni yüzü olması da bu misyonunu destekliyor.

Chanel No. 5’in Yeni Yüzü: Margot Robbie
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx