1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Civilization VI ve Street Fighter IV fiyatsız oldu! Fakat bir kuralla

Civilization VI ve Street Fighter IV fiyatsız oldu! Fakat bir kuralla

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix, Geeked Week 2024 etkinliğinde oyun dünyasındaki savını artıracak kıymetli duyurulara imza attı. Yayın devi, strateji oyunu severlerin favorisi Civilization VI ve dövüş oyunu klasiği Street Fighter IV Champion Edition’ın Netflix Games ile fiyatsız olacağını açıkladı.

Civilization VI ve Street Fighter IV, Netflix abonelerine fiyatsız oldu

Take Two Interactive ve Capcom ile yapılan muahedeler sayesinde Netflix aboneleri, yakın vakitte Civilization VI’nın Platinum Edition sürümünü alacak. Bu kapsamda oyunun tüm genişletme paketleri ve içerikleriyle birlikte indirip oynayabilecek. Street Fighter IV Champion Edition ise iOS ve Android aygıtlarda çapraz oyun dayanağıyla sunulacak.

Oyunlar için şimdi tarih verilmedi, fakat bu iki kıymetli oyunun platforma eklenmesi epey dikkat çekiyor. Bu da Netflix’in oyun dalındaki büyüyen gücünü ortaya koyuyor. Şirket; Monument Valley, Hades ve Grand Theft Auto Trilogy üzere üretimleri Netflix Games’e ekleyerek taşınabilir oyun alanındaki atağını sürdürüyor.

Netflix ayrıyeten Zack Snyder’ın bilim kurgu destanı Rebel Moon cihanında geçen yesyeni bir taşınabilir oyun duyurdu. Super Evil Megacorp tarafından geliştirilen Blood Line: A Rebel Moon Game, oyunculara farklı karakter sınıflarıyla isyana katılma imkanı sunacak.

Şirket ayrıyeten Squid Game için oyun geliştirmeye başladı. Squid Game: Kıran Kırana olarak Netflix Games kütüphanesine eklenecek oyunda, diziden esinlenilmiş parkurları geçmeye çalışıyoruz.

Peki siz Netflix Games hakkında ne düşünüyorsunuz? Niyetlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Civilization VI ve Street Fighter IV fiyatsız oldu! Fakat bir kuralla
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx