1. Haberler
  2. Magazin
  3. Dave Grohl’un Yasak Aşk İtirafı ve Eşine Duyduğu Sevgi

Dave Grohl’un Yasak Aşk İtirafı ve Eşine Duyduğu Sevgi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müzik Dünyasında Şok İtiraf: Dave Grohl’un Yasak Aşkı

Müzik Dünyasında Şok İtiraf: Dave Grohl'un Yasak Aşkı

Müzik dünyası, son günlerde ünlü bir ismin yaptığı cesur açıklamalarla çalkalanıyor. Foo Fighters grubunun gitaristi Dave Grohl, sosyal medya üzerinden karısını aldatıp yasak aşk yaşadığını itiraf etti. Dahası, bu ilişki sonucunda kısa bir süre önce bir kız çocuğu babası olduğunu duyurdu. Grohl, karısını geri kazanmak için her şeyi yapacağını da belirtti. Peki, kim bu skandalın merkezindeki ünlü isim?

Yasak Aşkı Sosyal Medyada İlan Etti

Yasak Aşkı Sosyal Medyada İlan Etti

55 yaşındaki Dave Grohl, 2003 yılından beri evli olduğu eşi Jordyn Blum ile olan ilişkisini sosyal medya üzerinden paylaştığı bir gönderiyle açıkladı. Grohl, Instagram’daki milyonlarca takipçisine “Yakın zamanda evlilik dışı ilişkimden bir kız bebek sahibi oldum” diyerek itirafına başladı. Ardından, “Ona sevgi dolu ve destekleyici bir baba olmayı planlıyorum. Karımı ve çocuklarımı seviyorum. Şimdi onların güvenini kazanmak ve bana bağışlamaları için her şeyi yapacağım” ifadelerini ekledi. Grohl, bu açıklamasının altında takipçilerinin yorum yapmasını engellemek için gönderisini yorumlara kapattı.

21. Evlilik Yıl Dönümlerini Kutladılar

21. Evlilik Yıl Dönümlerini Kutladılar

Dave Grohl, eşi Jordyn ile 2003 yılında Los Angeles’ta hayatlarını birleştirdi. Geçtiğimiz günlerde çift, 21. evlilik yıl dönümlerini kutladı. Bu evlilikten üç kızları bulunuyor: 18 yaşındaki Violet Maye, 15 yaşındaki Harper Willow ve 10 yaşındaki Ophelia Saint. Grohl ve Jordyn, 2001 yılında tanıştılar. Ancak, Grohl başlangıçta ciddi bir ilişkiye hazır olmadığını düşündüğü için ondan kaçtığını belirtti.

Önce Ondan Kaçtı, Sonra Evlendi

Önce Ondan Kaçtı, Sonra Evlendi

Dave Grohl, bir röportajında, “Karımla ilk tanıştığımda birkaç kez dışarı çıktık. O dönemde ciddi bir ilişkiye hazır olmadığımı düşündüm ve ona ulaşmayı kestim. Fakat zaman geçtikçe, aslında Jordyn’i gerçekten sevdiğimi fark ettim. Üç aylık bir aradan sonra ona yeniden telefon açtım ve o da ‘Bir daha senden haber alacağımı sanmıyordum’ dedi. Sonunda, Dave Grohl ve Jordyn Blum hayatlarını birleştirdi ve üç çocuk sahibi oldu.” diye konuşmuştu.

Çocuk Sahibi Olunca Hayata Bakışı Değişti

Çocuk Sahibi Olunca Hayata Bakışı Değişti

Grohl, bir aile kurmanın hayatına kattığı bakış açısını da dile getirdi. “Yılın dokuz ayını turnede geçiriyordum. Ancak çocuklarınız olduğunda her şey değişiyor. Dünyaya farklı bir gözle bakmaya başlıyorsunuz. Sevgiyi daha derinden hissediyorsunuz ve bu duygular şarkı sözlerinize bile yansıyor” şeklinde açıklamalarda bulundu. Dave Grohl ve eşi Jordyn, son olarak birkaç ay önce Wimbledon tenis turnuvasında birlikte görüntülenmişti. O dönemde oldukça mutlu görünüyorlardı; ancak şimdi Grohl’un itirafıyla birlikte her şeyin değiştiği anlaşılıyor.

Efsane Nirvana Grubunda da Yer Aldı

Dave Grohl’un yasak aşk itirafı, karısı Jordyn Blum’un onu affedip affetmeyeceği konusunda büyük bir merak uyandırıyor. David Eric Grohl ya da bilinen adıyla Dave Grohl, müzik tutkunları tarafından oldukça tanınan bir isim. 1990 ile 1994 yılları arasında efsanevi Nirvana grubunun bateristi olarak adını duyurdu. Kurt Cobain ile birlikte hafızalara kazınan grubun ikinci albümü Nevermind‘da yer aldı. Cobain’in 1994 yılındaki ölümünden sonra Grohl, Foo Fighters adlı grubu kurarak müzik kariyerine devam etti.

Dave Grohl’un Yasak Aşk İtirafı ve Eşine Duyduğu Sevgi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx