1. Haberler
  2. Magazin
  3. Dave Grohl’un Yasak Aşk İtirafı ve Evlilik Krizi

Dave Grohl’un Yasak Aşk İtirafı ve Evlilik Krizi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müzik Dünyasında Şok İtiraf: Dave Grohl’un Yasak Aşkı

Müzik Dünyasında Şok İtiraf: Dave Grohl'un Yasak Aşkı

Son günlerde müzik dünyasında büyük bir skandala imza atan ünlü bir isim, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile gündemin merkezine oturdu. Ünlü gitarist Dave Grohl, karısını aldattığını ve bu yasak ilişkiden kısa bir süre önce bir kız çocuğu babası olduğunu itiraf etti. Üstelik bu açıklamanın ardından karısını geri kazanma çabalarını da paylaştı. Peki, kim bu olayla ilgili tartışmalara neden olan ünlü isim?

Dave Grohl'un Yasak Aşk İtirafı ve Evlilik Krizi

Yaşadığı Yasak Aşkı Sosyal Medyadan İlan Etti

Yaşadığı yasak aşkı Instagram’daki milyonlarca takipçisine itiraf eden kişi, Foo Fighters grubunun kurucusu ve gitaristi Dave Grohl. 2003 yılından beri evli olduğu Jordyn Blum’u aldatan Grohl, bu durumu sosyal medya aracılığıyla duyurdu. 55 yaşındaki müzisyen, “Yakın zamanda evlilik dışı ilişkimden bir kız bebek sahibi oldum” diyerek skandalı açıkladı. Ardından, “Ona sevgi dolu ve destekleyici bir baba olmayı planlıyorum. Karımı ve çocuklarımı seviyorum. Şimdi onların güvenini kazanmak ve bağışlanmak için her şeyi yapacağım” sözleriyle durumu daha da derinleştirdi. Ancak Grohl, takipçilerinin bu konudaki görüşlerini engellemek için paylaşımını yorumlara kapattı. Yeni doğan kızının annesi hakkında ise herhangi bir bilgi vermedi.

21. Evlilik Yıl Dönümlerini Kutladılar

Dave Grohl ve eşi Jordyn, 2003 yılında Los Angeles’ta hayatlarını birleştirmişti. Çift, kısa bir süre önce 21. evlilik yıl dönümlerini kutladı. Grohl ve Blum’un, 18 yaşında Violet Maye, 15 yaşında Harper Willow ve 10 yaşında Ophelia Saint adında üç kızı bulunmaktadır. Ünlü gitarist ile eski model olan eşi Jordyn, 2001 yılında tanıştı. Ancak aralarında ilk görüşte bir aşk yaşanmadı; Grohl, o dönemde ciddi bir ilişki kurmaktan kaçındığını belirtmişti.

Dave Grohl'un Yasak Aşk İtirafı ve Evlilik Krizi

İlk Tanışmalarından Evliliklerine

Dave Grohl, bu konuda verdiği bir röportajda şunları dile getirdi: “Karımla ilk tanıştığımda birkaç kez dışarı çıktık. O sırada ciddi bir ilişkiye hazır olmadığımı düşündüm. Sonra onu aramayı bıraktım.” Ancak zamanla Jordyn Blum’a gerçekten aşık olduğunu fark eden Grohl, üç ay sonra tekrar iletişime geçti. Blum, o aramada “Bir daha senden haber alacağımı düşünmüyordum” yanıtını vermişti. İkili, sonunda hayatlarını birleştirdi ve üç çocuk sahibi oldular.

Dave Grohl'un Yasak Aşk İtirafı ve Evlilik Krizi

Çocuk Sahibi Olunca Hayata Bakışı Değişti

Bir aile kurup çocuk sahibi olana kadar yılın dokuz ayını turnede geçirdiğini söyleyen Grohl, bu konudaki bakış açısının zamanla değiştiğini ifade etti. Yine bir röportajında, “Çocuklarınız olduğunda bu her şeyi değiştirir. Dünyaya farklı bir gözle bakmaya başlarsınız. Sevgiyi daha derinden hissediyorsunuz. Bu, şarkı sözlerinize bile yansır” şeklinde konuşmuştu. Dave Grohl ve eşi Jordyn, son olarak birkaç ay önce gerçekleşen Wimbledon tenis turnuvasında birlikte görüntülenmişti. O dönemde ikisi de oldukça mutlu görünüyordu. Ancak Grohl’un yaptığı son itiraf, perde arkasında karısını aldattığını gözler önüne serdi.

Efsane Nirvana Grubunda Da Yer Aldı

Şimdi herkes, Jordyn Blum’un, kocası ve üç çocuğunun babası Dave Grohl’u affedip affetmeyeceğini merak ediyor. David Eric Grohl ya da bilinen adıyla Dave Grohl, müzikseverlerin aşina olduğu bir isimdir. 1990 ile 1994 yılları arasında büyük bir çıkış yakalayan Nirvana grubunun bateristi olarak dikkat çekti. Kurt Cobain ile hafızalara kazınan grubun ikonik albümü Nevermind’da yer aldı. Cobain’in 1994 yılındaki trajik ölümünden sonra Dave Grohl, Foo Fighters adlı grubu kurarak kariyerine devam etti.

Dave Grohl'un Yasak Aşk İtirafı ve Evlilik Krizi

Dave Grohl’un Yasak Aşk İtirafı ve Evlilik Krizi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx