1. Haberler
  2. Gündem
  3. Deneyimli Haberci Ferda Yıldırım Neler Oluyor Hayatta ile Yeniden Kanal D’de!

Deneyimli Haberci Ferda Yıldırım Neler Oluyor Hayatta ile Yeniden Kanal D’de!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli Haberci Ferda Yıldırım Yeniden Kanal D’de!

Kanal D’nin sabah kuşağında büyük bir değişiklik yaşandı; deneyimli haberci Ferda Yıldırım, “Neler Oluyor Hayatta” programına geri döndü. Yıllar sonra yeniden Kanal D’ye katılan Yıldırım, Hakan Ural ile birlikte izleyicilere gündemin nabzını tutacak.

Ferda Yıldırım, habercilik kariyerine başladığı Kanal D’ye geri dönmenin kendisi için “yuvaya dönüş” anlamına geldiğini belirterek, “Hem duygusal hem de son derece heyecanlı bir başlangıç yaşıyorum. ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının bir parçası olmak, mesleki yolculuğumda yeni bir deneyim olacak” dedi.

Programın diğer yüzü Hakan Ural ise, izleyicilerle yeniden buluşmanın heyecan verici olduğunu ifade ederek, “İşimi çok seviyorum, zaten başarılı olmanın ilk şartlarından biri de yaptığın işi sevmek. Ülkemiz ve insanımız için de minimum hasarla geçen bir sezon diliyorum” diye konuştu.

“Neler Oluyor Hayatta”, bugünden itibaren hafta içi her gün saat 09.00’da Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Ferda Yıldırım, Türkiye’de tanınmış bir haberci ve televizyon sunucusudur. Habercilik kariyerine Kanal D’de başlamış, yıllar içerisinde birçok farklı medya kuruluşunda çalışarak deneyim kazanmıştır. Uzun yıllar boyunca çeşitli haber programlarında görev alan Yıldırım, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışıyla tanınır.

Kanal D’de başladığı kariyerine, deneyimli bir haberci olarak geri dönen Yıldırım, özellikle “Neler Oluyor Hayatta” programında Hakan Ural ile birlikte izleyicilere gündemi aktarmaya devam etmektedir. Habercilikteki başarısı ve televizyon dünyasındaki tecrübesiyle dikkat çeken Ferda Yıldırım, hem profesyonel anlamda hem de izleyiciler nezdinde saygın bir isimdir.

Deneyimli Haberci Ferda Yıldırım Neler Oluyor Hayatta ile Yeniden Kanal D’de!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx