1. Haberler
  2. Magazin
  3. Dennis Quaid ve Meg Ryan: İhanetle Sona Ermiş Bir Hollywood Aşkı

Dennis Quaid ve Meg Ryan: İhanetle Sona Ermiş Bir Hollywood Aşkı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollywood’un Unutulmaz İlişkisi: Dennis Quaid ve Meg Ryan

Hollywood'un Unutulmaz İlişkisi: Dennis Quaid ve Meg Ryan

Mutluluk tablosunun ardından gelen karşılıklı ihanetler, öyle büyük bir şaşkınlık yarattı ki, yaşananların üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen bu iki ünlü yıldızın ismi her anıldığında, sayfaları ihanetle dolu defterler yeniden açılıyor. Gencecik birer yıldız adayıyken birlikte kamera karşısına geçen çift, Hollywood’un hem mutluluğuyla hem de boşanma süreciyle en çok konuşulan evliliklerinden birine imza attılar.

Film Setinde Başlayan Büyük Aşk

Film Setinde Başlayan Büyük Aşk

1987 yılında birlikte kamera karşısına geçtikleri ilk filmde gelinlik ve damatlık giyerek evli bir çifti canlandıran Dennis Quaid ve Meg Ryan, zamanla kendi aralarında büyük bir aşk yaşamaya başladılar. 1991 yılında evlenip, bir yıl sonra da oğulları Jack’i kucaklarına aldılar. Ancak bu herkesin parmakla gösterip gıptayla baktığı evlilik, dokuz yıl sonra her iki tarafa da yönelen ihanet iddiaları nedeniyle bir anda sona erdi. 2020’de ayrılan çiftin boşanma davası ise bir yıl sonra sonuçlandı.

İhanet Skandalıyla Son Bulan Evlilik

İhanet Skandalıyla Son Bulan Evlilik

Meg Ryan, 2000 yapımı filmi Proof of Life‘da birlikte rol aldığı Russell Crowe ile çok konuşulan bir aşk yaşamıştı. Bu ilişki, Ryan’ın Dennis Quaid ile olan evliliğine gölge düşürmüş ve Ryan’ın Quaid’i Crowe ile aldattığı iddialarını gündeme getirmişti. Meg Ryan, çok konuşulan boşanma davasında ve sonrasında bu iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etti. Russell Crowe ile olan ilişkisi de uzun sürmedi. Yıllar sonra yaptığı itirafta ise her şeyi inkâr edecekti.

Dennis Quaid’ten Çarpıcı Açıklama

Dennis Quaid'ten Çarpıcı Açıklama

Ayrılıklarının üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçtikten sonra, eski eşi Meg Ryan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Dennis Quaid, “Ben sadece evliliğimi terk ettim” ifadesiyle dikkat çekti. 2006’da The Oprah Winfrey Show‘a katılan Ryan, evliliğinin sona ermesinde Russell Crowe’un suçlu olmadığını ısrarla vurgulamıştı. “Böyle göründüğü için çok üzgünüm. Asla başka bir adamla ilgili değildi” diyerek, “Evliliğimi Russell Crowe için terk etmedim. Ben sadece evliliğimi terk ettim” şeklinde konuşmuştu.

İtiraflar ve Gerçekler

İtiraflar ve Gerçekler

Ünlü çiftin evliliği karşılıklı ihanet suçlamalarıyla sona ermişti. Yıllar sonra gelen itirafta ise Meg Ryan, InStyle dergisine verdiği röportajda dokuz yıllık evlilikleri sırasında asıl aldatan tarafın Dennis Quaid olduğunu açıkladı. “Bizimki harika bir hikâyeydi. Ancak hikâyede olmayan şey, dokuz yıllık evliliğimin gerçekliğiydi” diyen Ryan, “Dennis bana uzun süre sadık kalmadı ve bu çok acı vericiydi. Boşandıktan sonra bu konuda daha fazla şey öğrendim” diyerek aldatılan tarafın kendisi olduğunu ifade etti.

Farklı Hayatlar

Farklı Hayatlar

Çift yollarını ayırdıktan sonra, oğulları Jack için sık sık bir araya geldiler fakat bu ihanet iddiaları hakkında konuşmadılar. Meg Ryan, 2010’dan 2019’a kadar ünlü şarkıcı John Mellencamp ile birlikteydi ve hatta çift nişanlanmıştı; ancak bu ilişki de sona erdi. Ryan, Dennis Quaid’den ayrıldıktan sonra bir daha evlenmedi ve 2006’da evlat edindiği kızı Daisy True ile oğlu Jack’i büyütmek için mesleğinden uzaklaştı.

Dennis Quaid’in Yeni Hayatı

Dennis Quaid'in Yeni Hayatı

Meg Ryan’dan önce 5 yıllık bir evliliği olan Dennis Quaid, 2004’ten 2018’e kadar Kimberly Buffington ile evli kaldı. Bu evlilikten ikizleri olan usta aktör, 2020’de yarı yaşındaki Laura Savoie ile evlendi. Geçtiğimiz günlerde bir podcast yayınına katılan Quaid, o dönemde pek hakkında konuşmadığı Meg Ryan evliliğiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Ayrılmalarının üzerinden 20 yıl geçtikten sonra, bu evlilikten asla pişmanlık duymadığını itiraf etti.

Eski Eşine Duyduğu Saygı

Eski Eşine Duyduğu Saygı

“Meg’le tanıştığımda ben kariyer olarak çok aşağıdaydım, o ise büyük bir yıldızdı ve sonrasında da bu durum değişmedi” diyen Quaid, “Büyük bir insan olmaya çalıştım ve onu geçmek istedim. Kendime bunun beni rahatsız etmediğini söyledim ama sonuçta ben de bir insanım” ifadelerini kullandı. Eski karısı için “Meg gerçekten harika, tatlı bir insan ve gerçekten yetenekli. Tüm başarısını hak etti” diyen Quaid, “Meg’le olan evliliğimle ilgili hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum” diyerek, “Oğlumuz Jack Quaid’i bu evlilikten yaptık ve o belki de ikimizi de gölgede bırakacak kadar iyi bir oyuncu olacak” dedi.

Çiftin 32 yaşındaki oğulları Jack Quaid de anne ve babasının izinden giderek oyuncu oldu. Birçok filmde rol alan Jack Quaid, özellikle son yıllarda The Boys dizisindeki performansıyla Hollywood’un yükselen yıldızları arasına girdi.

Dennis Quaid ve Meg Ryan: İhanetle Sona Ermiş Bir Hollywood Aşkı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx