1. Haberler
  2. Gündem
  3. Diyarbakır’da Kayıp Narin Güran’ı Arama Çalışmaları 9. Gününde Devam Ediyor

Diyarbakır’da Kayıp Narin Güran’ı Arama Çalışmaları 9. Gününde Devam Ediyor

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da Kayıp Narin Güran’ı Arama Çalışmaları 9. Gününde Devam Ediyor

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 21 Ağustos’ta kaybolan Narin’den haber alamayan ailesi, durumu yetkililere bildirmişti. Bunun üzerine, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden itfaiye ekiplerinin katılımıyla başlatılan arama çalışmaları, bugün 9. gününde de sürüyor.

Narin’i bulmak için seferber olan ekipler, bölgede her türlü ihtimali değerlendirerek aramalarını sürdürüyor. Tüm çabalar, küçük Narin’in sağ salim bulunması için yoğunlaştırılmış durumda.

Ağabeyin Kolundaki Isırık İzi Gizemini Koruyor: Adli Tıp Raporu Çıktı

Kayıp Narin Güran soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüphelinin, 18 yaşındaki ağabeyi E.G. olduğu ortaya çıktı. E.G.’nin kolunda tespit edilen ısırık izi, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda incelendi ve DNA testi yapıldı. Ancak, ısırık izinin kime ait olduğuna dair kesin bir bulguya ulaşılamadı. 18 yaşındaki E.G., İstanbul’daki incelemelerin ardından tekrar Diyarbakır’a götürüldü.

Soruşturma, bu gizemli detaylarla birlikte derinlemesine sürdürülüyor. Olayın aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor.

Diyarbakır’da Kayıp Narin Güran’ı Arama Çalışmaları 9. Gününde Devam Ediyor
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx