1. Haberler
  2. Bilgi Rehberi
  3. Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar Kalp Krizi Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar Kalp Krizi Nedeniyle Hayatını Kaybetti

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar Kalp Krizi Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, 67 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kolivar, Kasım 2022’de katıldığı bir televizyon programında, ekmeğin toplum üzerindeki etkilerini eleştiren sözleriyle gündeme gelmişti. “Ekmek, aptal toplumların temel gıda maddesidir” diyerek dikkat çeken Kolivar, bu sözleri sonrası hükümetin tepkisini çekmiş, hakkında soruşturma başlatılmış ve ‘Türk milletini alenen aşağılama’ suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Ayrıca, geçmişte attığı tweet’ler nedeniyle ‘cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamasıyla bir süre tutuklu kalmıştı.

Tahliye edildikten sonra da sert söylemlerinden geri adım atmayan Kolivar, “Kimse korkmasın, söyleyeceğini söylesin” diyerek düşüncelerini açıkça dile getirmeye devam etmişti. Ölüm haberini avukatı Bilge Çiftçi Kolivar sosyal medya üzerinden duyurdu: “Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Hepimizin başı sağ olsun.”

Cihan Kolivar, hayatı boyunca tartışmalı açıklamaları ve cesur duruşuyla tanınan bir isimdi. Kendisi, düşüncelerini dile getirmekten çekinmeyen bir figürdü. Allah rahmet eylesin.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar Kalp Krizi Nedeniyle Hayatını Kaybetti
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx