USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. İş Dünyası
  3. En Etkin 50 Araştırmaları: Türkiye’nin En Önemli İş Dünyası Buluşması

En Etkin 50 Araştırmaları: Türkiye’nin En Önemli İş Dünyası Buluşması

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DataExpert ve BMI Business School’un iş birliğiyle gerçekleştirilen C-Summit Series, 2016 yılından bu yana Türkiye’nin teknoloji, finans, insan kaynakları ve pazarlama alanlarındaki C-Level yöneticilerini bir araya getiren prestijli bir platform haline geldi. Bu organizasyon, liderlerin güncel gelişmeleri takip etmelerine ve geleceği tartışmalarına olanak tanırken, En Etkin 50 Araştırmaları ile iş dünyasında önemli bir etki yaratıyor.

Liderlerin Yükselişi

C-Summit Series’in bir parçası olarak gerçekleştirilen En Etkin 50 Araştırmaları, Türkiye ve dünyanın önde gelen şirketlerinde yöneticilik yapan profesyonellerin tanınmasını sağlıyor. Bu kapsamda ödül alan üst düzey yöneticilerin, daha yüksek pozisyonlara terfi ettikleri gözlemleniyor. İşte bu önemli dönüşümün öncüsü olan bazı liderler:

  • Özgür Burak Akkol – TİSK Yönetim Kurulu Başkanı: Koç Holding İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Başkanı olarak En Etkin 50 CHRO listelerinde yer alan Akkol, 2019’dan bu yana Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ve TİSK Başkanlığı görevini yürütmektedir.

  • Görkem Elverici – Şişecam CEO’su: Şişecam CFO’su olarak En Etkin 50 CFO listelerinde yer almış olan Elverici, CEO olarak görevine devam etmektedir.

  • Can Çaka – IC Holding CEO’su: Anadolu Grubu CFO’su olarak En Etkin 50 CFO listesine girmiş olan Çaka, IC Holding’e CEO olarak atanmıştır.

  • Cem Köksal – Zorlu Holding CEO’su: Zorlu Holding CFO’su olarak tanınan Köksal, CEO’luğa terfi etmiştir.

  • Mahmut Akten – Garanti BBVA CEO’su: Garanti BBVA Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak En Etkin 50 CMO listesinde yer alan Akten, Genel Müdürlük pozisyonuna atanmıştır.

  • Evren Güzel – TEMSA CEO’su: En Etkin 50 CMO listesine giren Güzel, TEMSA’ya CEO olarak atanarak otomotiv ana sanayi sektöründe Türkiye’nin ilk kadın CEO’su unvanını kazanmıştır.

  • Alper Gökgöz – ING Türkiye CEO’su: Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak En Etkin 50 CMO listesinde yer alan Gökgöz, ING Türkiye Genel Müdürü olmuştur.

  • Elchin İbadov – Socar Türkiye CEO’su: Socar Türkiye Rafineri ve Petrokimya CFO’su olarak ödül alan İbadov, CEO’luğa terfi etmiştir.

  • Ozan Kırmızı – Alternatif Bank CEO’su: En Etkin 50 CMO listesinde yer alan Kırmızı, Alternatif Bank bünyesinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi görevlerine başlamıştır.

  • Evrim Şen – PepsiCo Genel Müdürü: PepsiCo CMO’su olarak En Etkin 50 CMO listesine giren Şen, Türkiye Genel Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

  • Mustafa Seçkin – Unilever Dondurma Genel Müdürü: Unilever Türkiye Gıda Pazarlama Başkan Yardımcısı olarak tanınan Seçkin, Avrupa, Birleşik Krallık, İrlanda, Avustralya ve Yeni Zelanda Dondurma Genel Müdürü olarak atanmıştır.

  • Önder Şenol – Defacto Online CEO’su: 3 yıl üst üste En Etkin 50 CFO listesinde yer alan Şenol, Defacto E-ticaret Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

  • Tolga Gündüz – Banvit CEO’su: Banvit CFO’su olarak ödül alan Gündüz, CEO olarak görevine devam etmektedir.

  • İpek Ersavaş – Estée Lauder Türkiye Genel Müdürü: Procter & Gamble Türkiye ve Kafkasya Pazarlama Direktörü olarak En Etkin 50 CMO listesine giren Ersavaş, Estée Lauder Companies Türkiye Genel Müdürü olmuştur.

  • Firuzan İşcan – HDI Sigorta CEO’su: En Etkin 50 CMO listesinde yer alan İşcan, HDI Sigorta CEO’su olarak görev yapmaktadır.

  • Haluk Dortluoğlu – BİM CEO’su: BİM CFO’su olarak En Etkin 50 CFO listesinde yer alan Dortluoğlu, CEO’luğa terfi etmiştir.

  • Vecih Yılmaz – Akçansa CEO’su: Çimsa CFO’su olarak En Etkin 50 CFO listelerine giren Yılmaz, Akçansa CEO’su olmuştur.

  • Bülent Sabuncu – Koton CEO’su: FLO Mağazacılık CFO’su olarak tanınan Sabuncu, Koton CEO’su olarak göreve başlamıştır.

C-Summit Series ve En Etkin 50 Araştırmaları, Türkiye iş dünyasında liderlerin potansiyelini artırarak, ilham verici hikayelere tanıklık ediyor. Bu organizasyonlar, iletişim ve paylaşım ağının güçlendirilmesine önemli katkılarda bulunarak, iş dünyasında dönüşümün öncüsü olmayı sürdürüyor.

En Etkin 50 Araştırmaları: Türkiye’nin En Önemli İş Dünyası Buluşması
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx