Ezoic Reklam Test Cihazı İncelemesi: Reklamlar İçin En İyi Araç mı?

Ezoic Reklam Test Cihazı İncelemesi: Reklamlar İçin En İyi Araç mı?
Ezoic Reklam Test Cihazı İncelemesi: Reklamlar İçin En İyi Araç mı?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ezoic İnceleme: Web Sitenizin Gelirini Artırmak İçin Ezoic Reklam Test Aracı Nasıl Kullanılır?

Web sitenizin reklam gelirini artırmak için Adsense’ye alternatif arıyorsanız doğru yere geldiniz.

Bu yazıda, her ay 200 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan bir platform olan Ezoik’in derinlemesine bir incelemesini sunacağım.

Adsense’den farklı olarak Ezoic için kolayca onay alırsınız ve web sitenizde reklam yayınlamaya başlarsınız.

Doğru reklam yerleri reklam gelirini arttırmanın en önemli unsurudur. Reklamlarınızı sitelerinizde en uygun yerlere yerleştirerek, genel site trafiğinizi artırmadan reklam gelirinizi ikiye, hatta üçe katlayabilirsiniz.

Ezoik’in devreye girdiği yer burasıdır. Ezoic, yapay zeka destekli optimizasyon, reklam konumu testi, A/B testi ve düzen testi dahil olmak üzere çeşitli araçlar sunar. Bu araçlar, en etkili reklam konumlarını belirlemenize ve gelirinizi en üst düzeye çıkaracak şekilde reklamlarınızı optimize etmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Bu incelemede Ezoic ile geliri en üst düzeye çıkarmak, avantajları, dezavantajları ve alternatif seçenekler gibi tüm önemli ayrıntıları keşfedeceksiniz.

Ezoic Reklam Test Cihazı İncelemesi: Reklamlar İçin En İyi Araç mı?

ezoic reklam test cihazı incelemesi

Ezoik nedir?

Ezoic, web sitesi optimizasyonu ve para kazanma hizmetleri sağlayan bir platformdur. Sitenizin kullanıcı deneyimini geliştirmenize, reklam gelirinizi artırmanıza ve genel web sitesi performansını artırmanıza yardımcı olmak için yapay zeka ve makine öğrenimini kullanır.

Ezoic reklam test aracı, reklamlarınızın sitelerinizde gösterileceği en iyi yerleri bulmanıza yardımcı olur, böylece daha fazla tıklama ve satış elde edebilirsiniz. En iyi reklam konumlarını bulmak ve genel site düzeninizi geliştirmek için otomatik A/B ayırma testi de yapabilirsiniz.

Bu reklam test aracıyla, Google’ın Ad Exchange’indeki premium BGBM reklamverenlerine de erişebilirsiniz. Ezoic, Google sertifikalı bir yayıncı iş ortağıdır; bu, güvenilirlik veya ödemeler açısından onlara güvenebileceğiniz anlamına gelir.


Ezoik’in Özellikleri

İşte Ezoic’in sunduğu inanılmaz özelliklerden bazıları

  • Daha yüksek kazanç
  • Yapay Zeka Destekli Optimizasyon
  • Web sitesi performansını ve yükleme sürelerini artırmaya odaklanır
  • Reklam geliri maksimizasyonu
  • Reklam Ağı Entegrasyonu
  • Mobil kullanıcılar için optimize edilmiş reklamlar
  • Reklamlar için A/B Testi
  • İçerik düzeni testi
  • Ziyaretçi davranışını, içeriğini ve reklam geliri üzerindeki etkisini anlamak için trafik analizi

Ezoik Nasıl Çalışır?

Ezoic’e kaydolduktan sonra site sayfalarınıza basit bir komut dosyası yerleştirmeniz gerekir veya ad sunucularınızı Ezoic’e de yönlendirebilirsiniz. İşlem tamamlandıktan sonra Ezoic’i kontrol panelinden anında açıp kapatabilirsiniz.

Not: Ezoic’i kullanmaya başlamak istiyorsanız sitenizin ayda en az 10.000 ziyaretçi alması gerekir.

İşte bunun için 3 basit neden:

  • Sayfa başına en fazla 5 reklam göster: Sayfa başına en fazla 5 reklam gösterir. Bu, sitenize daha fazla reklam birimi yerleştirerek ve bunların görünürlüğünü artırarak daha fazla para kazanma şansınızı kolayca artırabileceğiniz anlamına gelir.
  • Google ad exchange’e erişim: Ezoic, Google’ın sertifikalı yayıncılık ortağı olduğundan binlerce reklam yayınlama platformuna erişebilir, hedef kitleniz için doğru reklamları kullanma şansınızı hızla artırabilirsiniz.
  • Reklam gelirinizi artırın: Birçok site, Ezoic reklam test aracını kullanarak reklam gelirlerini en az %50 artırdı. Ezoic, siteniz için en iyi reklam konumlarını ve boyutlarını bulmanıza yardımcı olarak daha fazla para kazanmanıza olanak tanır.

Reklam konumlarınızı test etmek, web sitenizin reklam gelirini artırmanın en etkili yoludur. Dönüşümlerinizi artırmak için sitelerinizdeki reklam konumlarınızı test etmek gerçekten basit görünebilir, ancak gerçekte reklam konumlandırmanızdan sonuç almak çok daha zordur.

Ezoic reklam test aracı, sitelerinizdeki genel reklam gelirinizi kolayca artırabilmeniz için en iyi reklam konumlarını ve boyutlarını seçmenize yardımcı olur. Ayrıca siteleriniz için en iyi reklam konumlandırmasını seçebilmeniz amacıyla binlerce reklam kombinasyonunu da test eder.


Ezoic Reklam Test Aracını Kullanmanın Yararları

İşte Ezoic’i kullanıp kullanmamanız gerektiğine karar vermenize yardımcı olacak Ezoic’in birkaç faydası.

  • Yapay Zeka Destekli Optimizasyon: Ezoic, performansı artırmak amacıyla web sitenizin düzen, reklam yerleşimleri ve içerik dahil olmak üzere çeşitli yönlerini otomatik olarak optimize etmek için yapay zekayı kullanır.
  • Reklam Konumlarını Test Edin: Web siteniz için 1000’e kadar reklam konumunu elle seçebilirsiniz. Ezoic reklam test cihazı, genel tıklamalarınızı ve reklam görünürlüğünüzü artırmak için her sayfaya uygun en iyi kombinasyonları bulacaktır.
  • Reklam Geliri Maksimumlaştırma: Mevcut trafiğinizle reklam gelirinizi maksimuma çıkarabilirsiniz. Ezoic, web sitenizin kazancını en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olmak için reklam yerleşimlerini, reklam formatlarını ve birden fazla reklam ağıyla iş ortaklarını otomatik olarak optimize eder. Bu, kullanıcı deneyiminden ödün vermeden gelirin artmasına neden olur.
  • Mobil ve Tablet Düzenleri: Ezoic’in iyi yanı sadece masaüstü bilgisayarlarla sınırlı olmamasıdır. Cep telefonları ve tabletler için bile otomatik olarak reklam varyasyonları oluşturur.
  • Düzen Testi:  Ezoic’teki düzen testi,  kullanıcı deneyimini en iyi şekilde en üst düzeye çıkaran düzenleri seçmek için verileri (sitenizde geçirilen süre, ziyaret başına sayfa görüntülemeleri ve hemen çıkma oranı) sistematik olarak kullanır. Ayrıca web sitenizin reklam gelirini artırmak için web sitenizin her sayfadaki reklam konumunu da iyileştirir.

Ezoik Müşteri Değerlendirmesi ve İncelemesi

Ezoic, web’in her yerindeki müşterilerden iyi bir puan alıyor.

İşte büyük inceleme platformlarındaki gerçek müşterilerden gelen Ezoic incelemelerinden birkaçı

Trustpilot’ta Ezoik müşteri derecelendirmesi

Trustpilot’ta Ezoic, 600’den fazla müşteriden 5 üzerinden 3,6 puan aldı.

Trustpilot'ta Ezoik müşteri derecelendirmesi

G2’de Ezoik Müşteri Puanı

Ezoic, G2 platformunda 5 üzerinden 4 yıldız aldı.

g2'de Ezoik derecelendirme

Ezoic kullanan kişiler araçtan son derece memnun görünüyor. Kullanıcıların bazı referanslarına göz atın.

Ezoik müşteri yorumları

Artık Ezoic’i web siteniz için etkili bir şekilde nasıl kullanacağınızı öğrenmek için istekli olabilirsiniz. İşte Ezoic aracılığıyla gelir elde etmek için takip edebileceğiniz 5 basit adım.


Ezoik Kullanmak ve Reklam Gelirinizi İkiye Katlamak için 5 Basit Adım

Ezoic Ad test cihazı temel olarak aşağıdakileri bir araya getirir:

  1. Reklamlarınızın konumlandırılması
  2. Reklamların boyutu
  3. Reklamlarınızın renkleri
  4. Gösterilecek reklam sayısı
  5. Reklamlarınız ne zaman gösterilecek?

Yukarıdaki 5 temel şey düzgün bir şekilde yapıldığında (ki bu Ezoic reklam test cihazı tarafından yapılır), reklamlarınızdan daha fazla para kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

Burada, genel reklam gelirinizi artırmak için web sitenizde bir Ezoic reklam test aracı kurma konusunda basit, adım adım bir eğitim bulunmaktadır.

Adım 1: Ezoic ile Entegrasyon

Ezoic’te bir hesap oluşturmak için burayı tıklayın (ücretsizdir)

Reklam gelirinizi artırmak için Ezoic reklam test aracını kullanmaya başlamanın ilk adımı sitenizi Ezoic ile entegre etmektir . Bunu yapmanın birden fazla yolu vardır. bir Java betiği kullanabilir ve bunu sayfalarınıza yapıştırabilirsiniz veya ad sunucularınızı Ezoic’e yönlendirebilirsiniz.

Ezoic ile entegrasyon sağlamanın en basit yolu CloudFlare kullanmaya başlamaktır. Ayrıca sitenizin yüklenme süresini de hızlandıracaktır. Daha sonra uygulamalar bölümünden “CloudFlare”yi yükleyin, Ezoic zahmetsizce çalışacaktır. Benim durumumda Ezoic’i CloudFlare kullanarak entegre ettim çünkü zaten kullanıyorum.

İşte ekran görüntüsü.

Kontrol paneli ezoik

Ezoic reklam test aracını kolayca yönetmek için “Reklam Test Aracı” uzantısını (ücretsiz) yüklemenizi şiddetle tavsiye ederim.

2. Adım: Reklam oluşturmaya başlayın

Bir sonraki adım, sitenizin reklam gelirini artırmak amacıyla çeşitli reklam birimleri oluşturmaya başlamaktır. Ezoic’te birden fazla reklam birimi mevcuttur. Okuyucularınız için daha iyi bir deneyim sunmayı düşünerek bunları gereksinimlerinize göre kullanabilirsiniz.

Uygulama Ana Sayfası

Sistemleri reklam kodunuzu sitenizden alacaktır. Reklamın sayfada nerede olması gerektiğini seçebilir ve size kolaylık sağlamak için birime ad verebilirsiniz.

3. Adım: Reklam kodlarını kendi sitenize yerleştirin

Reklamları sitelerinizde nerede göstereceğinize karar verdikten sonra, reklam birimi kodunun tamamını kopyalayıp sitenizdeki uygun konuma HTML formatında yapıştırmanız gerekir. WordPress ile gerçekten çok kolay.

Ezoic sisteminden aldığınız kodu kopyalayıp HTML sekmesine tıklayarak site sayfalarınıza veya blog yazılarınıza yapıştırmanız yeterli. Reklam birimi kodu şöyle görünür.

ezoic-lite-reklam kodu

4. Adım: Ezoic reklam test aracını tüm cihazlarda açın

Bir sonraki adım, cep telefonları, tabletler ve masaüstü bilgisayarlar için Ezoic reklam test cihazını basitçe açmaktır. Reklam varyasyonlarını tüm cihazlarda kullanıyorsanız reklam gelirinizi hızla artırabilirsiniz.

İşte “açık” Ezoic reklam test aracı özelliğini gösteren niş sitelerimden biri.

Ezoik'i Aç Kapat

Adım 5: Reklam birimlerini ayarladıktan sonra sihri bekleyin!

Sitelerinizde tüm reklam birimlerini kurduktan sonra, reklam gelirinizi artırmak için en iyi reklamları göstermek üzere birçok reklam kombinasyonu çalıştırılacaktır.

Reklam Test Aracı ile çok daha hızlı sonuçlar görmeyi bekleyebilirsiniz.

Web sitenizin trafiğine ve denediğiniz konum ve boyut sayısına bağlı olarak bu işlem 1 hafta ile 1 ay arasında sürebilir.


Ezoik Fiyatlandırma

Ezoic, Ezoic standardı ve Ezoic premium olmak üzere 2 plan sunar.

1. Ezoic Standart Plan: Ezoic’e herhangi bir ücret ödemenize gerek olmayan ücretsiz bir plandır. Ezoic, varsayılan olarak oluşturulan reklam gelirinin %10’unu elinde tutar.

2. Ezoic Premium Planı: Bu, yıllık 49,99 ABD Doları veya aylık 5,99 ABD Doları tutarındaki ücretli bir plandır. Ezoic premium planıyla aşağıdaki avantajlardan yararlanırsınız

  • Daha yüksek BGBM oranlarına sahip Premium Reklam Ortakları
  • Gelişmiş Reklam Raporlaması
  • Ezoik Analitik API’si
  • Üç ayda bir uzman site incelemesi
  • Çok kullanıcılı hesap izinleri
  • Flickify (ayda 100 video)
  • NicheIQ (sınırsız konu önerisi ve etiketi)

Premium plan yalnızca seviye 2+ müşteriler için geçerlidir.

Ezoic aylık trafik ve gelire dayalı bir seviye sistemi oluşturmuştur. 1. seviyeden başlarsınız ve aylık ziyaretleriniz veya geliriniz arttıkça yükselmeye devam edersiniz.

Ezoik premium seviyeleri

2. seviyeye ulaştığınızda premium plana geçip geçmeyeceğinize karar verebilirsiniz.

Ezoic, yeni kullanıcılar için reklam kazançlarının %100’ünün sizde kaldığı 30 günlük ücretsiz deneme süresi sağlar.

Ezoic’in yaptığı ödeme seçenekleri nelerdir?

Ezoic, ödemeyi almak için çek, banka havalesi, PayPal, Uluslararası Banka Havalesi ve Payoneer seçeneklerini sunuyor.

Ezoik ödeme seçenekleri

Ay sonunda ödemenizi zamanında almak için yapmanız gerekenler:

  • Önceki kazanç döneminde en az 20$ kazanın
  • Vergi bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir.
  • Çek, PayPal, Banka havalesi vb. arasından ödeme yöntemi tercihlerinizi seçin.

Ezoic reklam test aracıyla sitenizin reklam gelirini nasıl artırabilirsiniz?

Ezoic Reklam Test Aracı ile web sitenizin gelirini artıracak dört basit ama etkili ipucu.

  1. Mobil sabit reklamları açın

İnsanlar çevrimiçi bilgi tüketmek için masaüstü bilgisayarlardan akıllı telefonlara geçmeye başladı. Alışveriş yapmak veya çevrimiçi şeyler tüketmek için mobil İnternet kullanımı hızla artıyor.

Ezoic kontrol panelinden mobil sabit reklamları etkinleştirirseniz, mobil kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış tüm reklam şablonlarını görüntülemeye hazır olursunuz. Blogunuzun okuyucu kitlesine zarar vermeden akıllı telefon kullanıcılarınıza en iyi reklamları gösterebilirsiniz.

  1. Birden fazla reklam boyutu seçin

Tüm reklamlar aynı değildir. Her reklam boyutu farklı şekilde çalışır ve dönüştürülür. Yeterince akıllıysanız kenar çubuğunuzda veya başlıklarınızda doğru reklam boyutlarını kullanarak reklam gelirinizi hızla artırabilirsiniz.

  1. Mümkün olduğu kadar çok reklam kullanın

Ezoic kullanarak reklam gelirinizi hızlı bir şekilde artırmak istiyorsanız sayfa başına minimum 15 reklam birimi yerleştirin. İçeriğinizin uzunluğuna bağlı olarak mümkün olduğu kadar çok reklam birimi kullanabilirsiniz.

Sitenizde çok fazla içerik varsa sayfa başına en az 25 ila 30 reklam birimi denemeye başlayabilirsiniz. Ne kadar çok reklam denerseniz, o kadar iyi reklam kombinasyonları ve yerleşimleri keşfedebilirsiniz. Bu şekilde, genel web sitesi reklam gelirinizi kolayca ikiye, hatta üçe katlayabilirsiniz.

Kısa not: Aşırı sayıda reklam okuyucu deneyiminizi olumsuz etkileyebileceğinden, reklamları yerleştirirken kullanıcı deneyimine de öncelik vermelisiniz .

  1. Biraz zaman ver

Sabır gerçekten reklam gelirinizi artırmanın anahtarıdır. Sitelerinizin boyutlarına bağlı olarak doğru reklam birimlerini ve reklam konumlarını bulmak genellikle biraz zaman alır. Olumlu sonuçları görmek sadece 1 hafta ila 1 ay sürebilir. Ezoic reklam test cihazından en iyi sonuçları elde etmek istiyorsanız sabırlı olduğunuzdan emin olun.


Ezoik Artıları ve Eksileri

Ezoic’in artıları ve eksileri hakkında konuşalım.

Artıları:

  • Premium reklam ağlarına erişim sağlar
  • 30 günlük deneme süresiyle kullanmaya başlamak ücretsiz
  • A/B testi sağlar
  • Adsense’den daha yüksek potansiyel gelir
  • Her farklı cihaz için doğru reklam kombinasyonlarını gösteren mobil uyumlu.
  • Tam reklam yerleştirme kontrolü
  • Entegrasyon sonrasında reklamları tek tıkla açıp kapatabilirsiniz

Eksileri:

  • Ezoic’i kurmak ve yapılandırmak özellikle yeni başlayanlar için biraz karmaşık olabilir
  • Canlı sohbet desteği yok

En İyi 3 Ezoik Alternatif

İşte deneyebileceğiniz Ezoic’e 3 alternatif.

1. Medya.net

Media.net, sitenize bağlamsal reklamlar yerleştirebileceğiniz çevrimiçi içeriğinizden para kazanarak aylık gelirinizi artırmanıza yardımcı olan, Yahoo destekli bir ağdır.

Ucuz görünümlü ve dolandırıcı reklamlar sunmayan iyi bir reklam programı arıyorsanız Media.Net harika bir seçenektir. Reklamlar son derece şıktır ve TO’nuzu artırır. Media.net’in anahtar kelime engelleme özellikleri, blog tasarımınıza uygun, güzel tasarlanmış anahtar kelime dilimleri ekler.

Bu yayınlama platformunu kullanarak web sitenizdeki her gösterimi tek bir reklam etiketiyle otomatik olarak optimize edebilirsiniz.

Media.net minimum gereksinimleri

media.net gereksinimleri

2. Mediavine

Mediavine, reklam kazancınızı artırmak için web sitenizde alaka düzeyi yüksek reklamlar göstermenize yardımcı olan tam hizmetli bir reklam yönetimi platformudur.

Yayıncı olarak Mediavine’a onay alındıktan sonra web sitenize onların kodunu yüklemeniz gerekir. İşte bu, web sitenizde alakalı reklamlar göstermeye başlayacaklar ve siz de kazancınızı günlük olarak kontrol edeceksiniz.

Mediavine kazançları trafiğinize değil, toplam reklam gösterim sayınıza bağlıdır. Reklam teknolojileri hafiftir, dolayısıyla yavaş yüklenen sayfa sorunlarıyla karşılaşmanıza gerek kalmaz.

Mediavine Minimum Gereksinimler


3. Bilgi Bağlantıları

Infolinks, dünya çapında 100.000’den fazla yayıncının kullandığı, yaygın olarak kullanılan bir reklam yayınlama ağıdır.

Infolinks, sitenizin içeriğiyle bağlamsal olarak alakalı reklamlar görüntüleyen, iyi bilinen bir satır içi metin reklamcılık ağıdır. Infolinks, içeriğinizdeki belirli anahtar kelimeleri otomatik olarak tıklanabilir reklam bağlantılarına dönüştürür ve bu reklamlara yapılan her tıklama için para kazanırsınız.

Infolinks’in en önemli avantajlarından biri, web sitenizden para kazanmaya başlamak için minimum aylık trafik gereksiniminin olmamasıdır. Dolayısıyla, web siteniz ister az ister önemli miktarda trafik alsın, Infolinks aracılığıyla yine de gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.

Infolinks Minimum Gereksinimleri

  • Yetişkinler, kumar, ırk, cinsiyet, din, ulusal köken, fiziksel engellilik, cinsel yönelim vb. ile ilgili herhangi bir siteye izin VERİLMEZ.
  • Infolinks, herhangi bir kurulum ücreti olmaksızın ve sayfa görüntülemeleri veya ziyaretçiler için herhangi bir minimum gereksinim olmaksızın her web sitesi sahibine açıktır.

Çevrimiçi para kazanmak için önerilen kaynaklar:


SSS

Ezoik ağ nedir?

Ezoic Net, daha iyi gelir elde etmenize, kullanıcı deneyimini dengelemenize, site hızını artırmanıza ve büyümeyi kolaylaştırmanıza yardımcı olan, yayıncılar için oluşturulmuş akıllı bir platformdur (Google Sertifikalı Yayıncı Ortağı).

Ezoic’i nasıl kullanırım?

Ezoic’te bir hesap oluşturmak, web sitenizi, e-posta adresinizi ve bölgenizi girerek 30 saniye içinde yapılabilir. Bir hesap oluşturduktan sonra, seçilen entegrasyon seçeneğine göre sitenizi Ezoic ile entegre etmeniz yeterlidir.

Ezoik ücretsiz mi?

Ezoic’in temel platformu tüm siteler için ücretsizdir. Çekirdek platformun dışında para kazanma ve site hızı hızlandırıcı gibi gelişmiş özellikler istiyorsanız 30 günlük ve 7 günlük ücretsiz deneme sürümünü tercih edebilirsiniz.

Ezoik’in maliyeti ne kadar?

Temel özellikleriyle Ezoic’i ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Para kazanma özelliklerinden yararlanmak için üç seçenek arasından seçim yapabilirsiniz (ücretsiz, Reklam gelirinin %10’u, Kurumsal) ve hızlandırıcı özelliklerden yararlanmak için ayda en az 5,99 ABD Doları ödemeniz gerekir.

Ezoic SEO’yu etkiler mi?

Hayır, bunun yerine arama motoru sıralamalarının iyileştirilmesiyle sonuçlanır.

Ezoic AdSense’ten daha mı iyi?

Deneyimlerime göre Ezoic, daha yüksek gelir elde etme açısından Google AdSense’ten daha iyidir. Ezoic, yapay zeka odaklı optimizasyonuyla bilinir ve farklı reklam düzenlerini ve yapılandırmalarını test ederek reklam gelirinizi artırmanıza yardımcı olabilir. Google AdSense, reklamlardan para kazanmaya yönelik geniş çapta tanınan ve kullanıcı dostu bir platformdur.

Ezoik Sıçrama Nedir ?

Ezoic Leap, web sitesinin Önemli Web Verileri puanlarını iyileştirmeye yardımcı olan bir araç setidir. Ezoic Leap programı, sitenizin Core Web Vitals’tan daha iyi bir puan alması için önerilerde bulunur. Daha iyi bir CWV, SERP’lerdeki sıralamanızı potansiyel olarak iyileştirir.


Reklam gelirini artırmak için Ezoic reklam test aracı (İnceleme) hakkında sonuç

Ezoic, zengin içerikli siteler için en büyük test platformudur. Teknolojileri her ay 200 milyondan fazla insan tarafından kullanılıyor.

Ezoic’e kaydolup kontrol paneline giriş yaptıktan sonra istediğiniz kadar reklam varyasyonu oluşturabilirsiniz. Ezoic, A/B testi ve diğer birkaç test varyasyonunu çalıştırıyor ve yakında reklam gelirinizi artırmak için en iyi reklam kombinasyonlarını göstermeye başlayacak.

Kullanıcılarınızın (cep telefonlarında veya masaüstü bilgisayarlarda) davranışlarına göre site düzeninizi otomatik olarak geliştirmek istiyorsanız Ezoic’i mutlaka denemelisiniz.

Yeni başlayanlar veya web sitesi reklam gelirini artırmak isteyenler için Ezoic reklam test aracı mutlaka sahip olunması gereken bir araçtır.

Peki ne bekliyorsun? Henüz Ezoic reklam test cihazını denediniz mi? Bana yorumlarda ne düşündüğünüzü söyleyin.

Erkan Gulhan

Ezoic Reklam Test Cihazı İncelemesi: Reklamlar İçin En İyi Araç mı?

Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!