1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Farklı Konseptleri Deneyimleyebileceğiniz Harper’s Coffee Artık Çakırlarda

Farklı Konseptleri Deneyimleyebileceğiniz Harper’s Coffee Artık Çakırlarda

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Farklı Konseptleri Deneyimleyebileceğiniz Harper’s Coffee Artık Çakırlarda
Türkiye’de çoklu şubeli kahve zincirlerinin yaygınlaştığı bir dönemde, farklı ambiyansı ve özgün tasarımıyla dikkat çeken Harper’s Coffee, kahve severlere yeni bir deneyim sunuyor. Harper’s Coffee’nin Genel Koordinatörü Seçkin Fırat Yılmaz ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik ve bu benzersiz markanın detaylarını öğrendik.

Türkiye’ye Giriş ve Büyümesi hakkında

“Harper’s Coffee olarak, Türkiye pazarına 2020 yılında girdik ve kısa sürede büyük bir ilgiyle karşılaştık. Şu an itibarıyla 5 şubemiz bulunuyor ve bazıları franchise olarak faaliyet gösteriyor. Her geçen gün artan taleple markamız, kahve severler arasında hızla popüler hale gelmeye başladı” diyor Seçkin Fırat Yılmaz.

Farklılıklarımız ve Fiyat Politikamız

“Harper’s Coffee’yi diğer çoklu kahve zincirlerinden ayıran birkaç önemli özelliğimiz var. Öncelikle, kafelerimizin ambiyansı ferah ve nezih bir ortam sunuyor. Ortak kullanım alanlarımızın temizliği ve düzeni, müşterilerimiz için rahatlatıcı bir deneyim sağlıyor. Personelimiz ise güler yüzlü ve karşılaştıkları sorunları tatlı bir dille çözmeye odaklanıyor. Ayrıca, kafemizin fotoğraf çektirme hissi uyandıracak şekilde tasarlanmış olması da ziyaretçilerimiz için özel bir çekim noktası oluşturuyor.”

Fiyat politikasına da değinen Yılmaz, “Fiyatlarımız, ortalama kahve fiyatları ile neredeyse aynı seviyede. Hatta bazı ürünlerde daha uygun fiyatlar sunabiliyoruz. Amacımız, kaliteli kahve deneyimini uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştırmak” şeklinde açıklamada bulunuyor.

Öğrenciler ve Aileler için İdeal Ortam

“Harper’s Coffee, sadece kahve sunmanın ötesinde, öğrenciler için ferah bir ortam sağlayarak ders çalışabilecekleri alanlar da sunuyor. Yakın zamanda sabah kahvaltıları ve sıcak pizza servislerimiz de başlayacak. Çakırlar şubemizin 6.000 metrekare gibi geniş bir mekâna sahip olması Harper’s Coffee’nin kurucusu Mert Memiş Beye farklı fikirler üretme olanağı sağladı. Mesela yan alanda kahve, çikolata ve pasta içerikli workshoplarımız olacak ve katılım belgeleri vereceğiz. Ayrıca, dış alanda bulunan platformda canlı müzik organizasyonları yapmayı planlıyoruz ve gerekli izinler alındığında Çakırlar şubemizde hizmet vermeye başlayacağız.”

Harper’s Coffee’nin Konsepti

“Kış ve yaz için ayrı iç ve dış mekânları bulunan nezih bir yeriz. Öğrencilerimiz ve gençlerimiz rahatlıkla gelebilir, çocuklu aileler huzurla kahvelerini içebilir ve en önemlisi rahat edebilecekleri bir mekân sunuyoruz. Ankara Çakırlar’da açılan şubemize mutlaka deneyimlemek için bekliyoruz. Mısır konseptini tam hissedebileceğiniz Beytepe Harper’s ve İncek Harper’s Coffee’ye de davetlisiniz.”

Bu güzel ve bilgilendirici sohbet için Seçkin Fırat Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Harper’s Coffee, farklı tasarımı, kaliteli hizmet anlayışı ve özgün lezzetleri ile Türkiye’de kahve tutkunlarının yeni favorisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

 

 

 

Farklı Konseptleri Deneyimleyebileceğiniz Harper’s Coffee Artık Çakırlarda
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
7 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa O.

Batıkent te nere böyle güzel kafe yanlış olmasın hiç görmedim

Meral Turan

Benim son zamanlarda gittiğim en güzel kafe diyebilirim çok nezih batıkente fazla bile

Metin Duran

Ne yalan söyleyim gittiğimizde mekan çok pahalı gibi geldi ama aynı menüyü daha kalitesiz kafede ödedim :)

Serap D.

Bu kafenin bir Türk’e ait olduğuna bir kez daha şaşırdım..

Turan Ö.

Bize çok yakın çok pahalıdır diye cesaret edemiyorum ;)

Sevim Aydın

Birazda menü ve fiyat verseydiniz çok merak ettiğim bir yer

Emine Aktürk

Mekan Batıkent Çakırlar göbeğinin çok yakınında tatlılarından tutun soğuk içeceklerine varana kadar çok farklı lezzetle karşılabileceğimiz bi yer özellikle tatlı ve kruvasan ürünlerini kendilerinin yapması çok daha cazip durumu getiriyor herhangi basit ve sıradan bi yerde fahiş fiyatlara yiyeceğiniz içeceğiniz her şeyi uygun fiyat ve kaliteye bulacağımız nadir mekanlardan 🙏🙏

Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

7
0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx