1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Beko, Luka Samanic’i Transfer Etti

Fenerbahçe Beko, Luka Samanic’i Transfer Etti

Fenerbahçe Beko, Luka Samanic'i Transfer Etti
Fenerbahçe Beko, Luka Samanic'i Transfer Etti
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir, 3. eleme turunda Saburtalo ile 8 Ağustos’ta ilk maçta, 15 Ağustos’ta ikinci maçta karşılaşacak. Fenerbahçe Beko, NBA’den önemli bir transfer gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague Kadrosunu Güçlendiriyor

Turkish Airlines EuroLeague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz sezon Final Four başarısının ardından kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Saras Jasikevicius yönetiminde yeni bir kadro kuran sarı-lacivertliler, NBA’den Luka Samanic’i transfer etti. 2023-24 sezonunda Utah Jazz forması giyen Hırvat forvet ile bir yıllık sözleşme imzalandı. Samanic, 2019 NBA draftında 19. sıradan seçilmişti ve NBA ile G League’de çeşitli takımlarda forma giymişti. 2022-23 sezonunda Utah Jazz’da 43 maçta 9.5 dakika ortalama ile 4.1 sayı ve 2.4 ribaund ortalamalarıyla oynadı.

Fenerbahçe Beko’da Yenilikler ve Ayrılıklar

Geçen sezonki kadrosundan Georgios Papagiannis, Nick Calathes, Nate Sestina, Tyler Dorsey, Johnathan Motley, Yam Madar ve Şehmus Hazer gibi isimlerle yollarını ayıran Fenerbahçe Beko, birçok transferle kadrosunu güçlendirdi. Yeni sezonda Devon Hall, Nicolo Melli, Bonzie Colson, Wade Baldwin ve Erten Gazi gibi isimler sarı-lacivertli ekibe katıldı. Ayrıca, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Arturs Zagars da ana kadroya dahil edildi. En önemli hamlelerden biri ise Nigel Hayes-Davis’in takımda tutulması oldu.

Fenerbahçe Beko, Luka Samanic’i Transfer Etti
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx