1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Galaxy S25 ve S25 Plus süratli şarj konusunda üzebilir!

Galaxy S25 ve S25 Plus süratli şarj konusunda üzebilir!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung’un yaklaşan Galaxy S25 ve S25 Plus modellerine dair ayrıntılar netleşmeye başladı. Lakin, bu yeni modellerde büyük bir şarj suratı ihtilali bekleyenler için pek yeterli haberler yok. Yakın vakitte ortaya atılan savlara nazaran, Samsung’un bu modellerde 25W (S25) ve 45W (S25 Plus) şarj suratları sunacağı neredeyse katılaştı. Yani, şarj suratı açısından bir evvelki modellerden farkı yok. Günümüzde Xiaomi ve OnePlus üzere markalar 90W ve üzeri şarj suratları sunarken, Samsung’un bu süratte kalması kimi kullanıcılar için hayal kırıklığı olabilir. İşte detaylar…

Samsung Galaxy S25 ve S25 Plus şarj suratında büyük bir değişiklik olmayabilir

Samsung, şarj suratını yükseltmemekle birlikte, batarya kapasitelerinde de değişiklik yapmıyor. Galaxy S25 4.000 mAh, S25 Plus 4.900 mAh, ve S25 Ultra 5.000 mAh kapasiteli bataryalarla gelecek. Yani, evvelki modellerle birebir batarya boyutları korunmuş durumda.

Bu noktada Samsung, süratli şarjdan çok pil ömrünü ve verimliliği artırmaya yönelik optimizasyonlara odaklanabilir. Fakat kullanıcılar daha kısa müddette şarj edilebilen aygıtlar isterken, bu durum yeniden bir tenkit konusu olabilir.

Samsung’un bu modellerde asıl odaklandığı yer ise tasarım. Galaxy S25 serisi, evvelki modellerden yarım milimetre daha ince olacak. Ayrıyeten, ekran çerçeveleri de değerli ölçüde inceltilerek daha çağdaş bir görünüm sunacak. Bu tasarım değişiklikleri, bilhassa estetiğe ehemmiyet veren kullanıcılar için olumlu bir gelişme.

Ancak, rekabetçi pazarda şarj suratı giderek daha fazla öne çıkıyor. Örneğin, Xiaomi 14 üzere modeller, 90W şarj dayanağı ile yalnızca 20-30 dakika içinde tam şarj olabiliyor. Samsung’un bu alanda geride kalması, bilhassa ağır kullanımda süratle şarj etme muhtaçlığı duyan kullanıcılar için bir eksiklik olabilir.

Bu bahiste siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.


Galaxy S25 ve S25 Plus süratli şarj konusunda üzebilir!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx