1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Gaziantep’te Kanseri Yenen Öğretmen, Öğrencilerine Kavuştu

Gaziantep’te Kanseri Yenen Öğretmen, Öğrencilerine Kavuştu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Gaziantep'te 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi, bin 490 okulda 34 bin öğretmen ve 750 bin öğrenci için çalan ilk ders ziliyle başladı. Uzun bir tatil döneminin ardından öğrenciler, okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın heyecanını yaşarken, öğretmenler de öğrencilerini görmek için sabırsızlanıyordu.

Kansere Yenik Düşmedi, 7 Ay Sonra Öğrencilerine Kavuşturdu

Öğrencilerine kavuşan öğretmenlerden biri de, geçtiğimiz yıl karaciğer kanserine yakalanan ve bu süreçte uzun bir kemoterapi tedavisi gören 38 yaşındaki Seydi Vakkas Ceyhan oldu. Zorlu tedavi süreci nedeniyle okulundan ve çok sevdiği öğrencilerinden uzak kalan Ceyhan, bugün ilk ders zilinin çalmasıyla tekrar ders başı yaptı.

Öğrencilerinden Coşkulu Karşılama

Uzun bir süre okulundan ve öğrencilerinden ayrı kalan Seydi Vakkas öğretmen, bu süreçte ailesi, meslektaşları ve öğrencilerinden büyük destek buldu. Tedavisi başarıyla tamamlandıktan sonra, 7 ay aradan sonra mesleğine geri dönen Ceyhan, okul koridorunda öğrencileri ve meslektaşları tarafından alkışlarla karşılandı. Okula girişinde duygu dolu anlar yaşayan öğretmen, sevinç ve mutluluğunu öğrencileriyle sarılarak paylaştı.

‘Mesleğe ve Öğrencilerime Olan Sevgi Beni Hayata Bağladı’

Ceyhan, hastalığı süresince öğrencilerinden uzak kalmanın kendisini derinden üzdüğünü belirtirken, “Mesleğime ve öğrencilerime olan sevgim, beni hayata bağladı. Bu süreçte yaşadıklarım beni çok etkiledi. Ama şimdi, aylar sonra tekrar öğrencilerimle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum,” dedi. Zorlu bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşarak görevine geri dönmenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti.

‘Beni En Çok Üzen ve Yoran Şey Öğrencilerimden Uzak Kalmak Oldu’

Şifa bulup işine geri dönen Seydi Vakkas öğretmen, “Geçtiğimiz Kasım ayında rutin kontroller sırasında hastalığım teşhis edildi. Bu süreçte doktorlarımla yaptığım görüşmeler sonucunda önce ameliyat olmaya karar verdik. Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başarılı bir ameliyat geçirdim ve tedavi sürecim başladı. Şükürler olsun, kısa bir süre içinde sağlığıma, öğrencilerime ve okulumdaki göreviime kavuştum. Bu süreçte beni en çok üzen ve yoran şey, öğrencilerimden ve okulumdan ayrı kalmaktı. Tedavi sürecim boyunca ailem, öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerim çok büyük destek verdiler. Onların desteği sayesinde bu hastalığı yenebildim,” diyerek duygularını aktardı.

Gaziantep'te Kanseri Yenen Öğretmen, Öğrencilerine Kavuştu

Sürpriz Karşılama Duygulandırdı

Seydi Vakkas Ceyhan, öğrencileri tarafından yapılan sürpriz karşılamanın kendisini çok mutlu ettiğini ve hastalık sürecinde en büyük moral kaynağının sevgi olduğunu belirtti. “Ailem, eşim, kardeşlerim ve meslektaşlarım her zaman yanımda oldular. 7 ayın sonunda sağlığıma kavuştum ve görevime geri döndüğüm için çok mutluyum. Valimiz Kemal Çeber, önceki İl Milli Eğitim Müdürümüz Yasin Tepe ve okul müdürüm bu süreçte bana büyük destek oldular. Hep birlikte bir aile olduğumuzu bana gösterdiler. Bu süreçte destek veren başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

Öğrencileri, öğretmenlerinin tekrar okula dönmesine büyük bir sevinçle karşılandıklarını ifade ederek, “Öğretmenimizi çok özlemiştik. Onunla tekrar ders yapmak harika!” şeklinde duygularını paylaştılar.

Gaziantep’te Kanseri Yenen Öğretmen, Öğrencilerine Kavuştu
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx